De Opel Karl Edition leasen

De Opel Karl is de jongste telg uit de Opel familie en uniek in zijn klasse. Dit komt doordat hij standaard beschikt over opties die niet veel voorkomen in zijn klasse. Wilt u de Opel Karl Edition leasen? Dan leaset u een auto die standaard beschikt over vijf deuren, vijf zitplaatsen en opties als cruise control,  stuurbekrachtiging voorzien van City-modus om het parkeren in de stad nog eenvoudiger te maken en Hill Start Assist zodat je geen hellingproef meer hoeft te doen als je ergens een heuvel of verhoging op moet rijden. Deze standaard opties maken van de Opel Karl een praktische kleine auto die met een neergeklapte achterbank ruimte biedt aan 1013 liter bagageruimte.

Zo royaal mogelijk voor een gunstige prijs

De Opel Karl is ontworpen vanuit het idee dat de auto zo royaal mogelijk moest zijn qua aankleding en ruimte tegen een zo gunstig mogelijk prijs. Zoals al blijkt uit de standaard uitrusting is dit gelukt. Daarnaast is de Karl bij DutchLease te leasen tegen een gunstige prijs dus ook daar is Opel in geslaagd.

Prijs op aanvraag

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: €97,- p/mnd*
Fiscale waarde: € 12.997,-

De Karl

  • Uniek in zijn klasse
  • Standaard rijk uitgerust
  • Naar smaak aan te passen
  • Zitruimte voor 5 personen

De Karl in beeld

De Opel Karl 

Extra opties op de Karl

Opel Karl navigatie overview
Naast de standaard opties is het mogelijk om de Karl naar wens nog verder aan te kleden. Dit kan met opties als IntelliLink systeem met 7" touchscreen,  Verwarmbare voorstoelen en stuur, Lane Departure Warning of een van de andere opties waar wij u graag in adviseren.

Voldoende ruimte in compacte auto

Opel Karl zitruimte
De Opel Karl is een compacte auto die het uitstekend doet in de stad. Ondanks zijn compacte afmetingen biedt de Karl ruimte aan 5 inzittenden. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken om in stappen beschikt de Karl standaard over 5 deuren.
* Leasetarief Opel Karl 1.0 75 pk Edition op basis van Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Actie: Loopt tot en met 13 juli en is geldig gedurende het leasecontract.

Met Dutchlease kunt u snel ‘schakelen’; uw aanspreekpunt is altijd uw vaste contactpersoon, die goed op de hoogte is van uw wensen en behoeften."

Ook toe aan échte services?

Allard
Allard staat voor u klaar! (033) 45 49 540