Dit is waar wij het voor doen

Bij DutchLease pakken we dingen net even anders aan, en daar zijn wij trots op. U staat als klant namelijk volledig centraal in alle processen van ons bedrijf, gelukkig is dat niet onopgemerkt gebleven. In onderstaande video's vertellen verschillende klanten hoe zij het ervaren om klant te zijn bij DutchLease. 

De Kok Bouwgroep al 10 jaar klant


De Kok Bouwgroep is al ruim 10 jaar klant bij DutchLease. Er rijden 120 voertuigen rond waarvan 2/3 grijskenteken. Alexander Clemens, controller en wagenparkbeheerder, geeft aan dat hij de korte lijnen, kennis van zaken en het ontzorgen erg prettig vindt bij DutchLease.

 

Persoonlijk contact is key bij Gassan Diamonds


David Bijlsma, commercieel directeur Firma Gassan Diamonds, verwacht persoonlijk contact van zijn toeleveranciers zoals de klanten van Gassan Diamonds dat ook van hen mogen verwachten. Daarom zijn Gassan Diamonds en DutchLease een onoverwinnelijk team.

Mobiliteitsbudget bij Kirkman Company


Medewerkers van Kirkman Company krijgen een mobiliteitsbudget. Medewerkers kiezen dan zelf hoe zij dit budget uitgeven. In driekwart van de gevallen kiest de medewerker voor een leaseauto van DutchLease. Zij krijgen dan naast een leaseauto ook een mobiliteitskaart en kunnen per rit de afweging maken om met het openbaar vervoer of met de auto te gaan.

 

Direct schakelen tussen DutchLease en Kirkman Company

Ivar Davids, Partner bij Kirkman Company, geeft aan dat DutchLease er kort op zit in het geval van service. DutchLease is makkelijk te bereiken en berijders worden snel geholpen als er “gezeur” is met de auto.

Riwal Benelux voelt zich koning bij DutchLease

Wesley Moeliker, wagenparkbeheerder & inkoper Riwal BeNeLux, geeft aan dat hij zich als koning behandeld voelt bij DutchLease. Al 6 jaar werkt Wesley met dezelfde accountmanager. Geen keuze menu, informeel contact en het meedenken vindt hij het belangrijkste.

Sealflex al 16 jaar klant

Cor Akkermans, Directeur Sealflex voegafdichtingen, is al 16 jaar klant bij DutchLease. Er rijden 14 busjes van DutchLease rond. Een belletje, een mailtje en het is geregeld. Korte lijntjes daar houdt Cor van.

SoftwareOne wordt graag ontzorgd

Daphne Vermeulen, wagenparkbeheerder bij SoftwareOne, is blij met de persoonlijke aanpak van DutchLease. De vaste accountmanager, Bas in ’t Veld, heeft onder andere geholpen met het mobiliteitsbudget, maar ook met de richtlijnen met betrekking tot elektrisch rijden.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!