Welke leaseauto kiest u in 2018?

Bent u op zoek naar de ideale leaseauto van 2018? Car of the Year maakte onlangs bekend dat de Volvo XC40 is verkozen tot dé Auto van het Jaar 2018. Welke leaseauto is in 2018 het meest populair en welke is het meest geschikt voor u? Wij helpen u graag met kiezen.

 

Wat maakt de Volvo XC40 bijzonder?

De feiten zijn niet te ontwijken, de Volvo XC40 is verkozen tot Auto van het Jaar. Deze prachtige bolide die ''gemaakt is door Zweden'' is een verademing in de compacte SUV groep. Op het gebied van veiligheid en connectiviteit is hij veruit de beste optie. De ideale auto dus als u op die twee facetten uit bent. Volvo denkt echter niet alleen in het nu, het vizier van de XC40 is namelijk ook duidelijk op de toekomst gericht. Zo is de XC40 nu al voorbereid op services die Volvo in de toekomst wil gaan uitrollen, zoals het bezorgen van een pakketje in je auto zonder dat je er zelf bij hoeft te zijn.

Naast de Volvo XC40 waren ook de volgende auto's genomineerd voor deze prijs:

  • Alfa Romeo Stelvio
  • Audi A8
  • BMW 5-Series
  • Citroën C3 Aircross
  • Kia Stinger
  • Seat Ibiza

 

Welke leaseauto is het meest populair in 2018?

De Volvo XC40 is dus dé auto van 2018, maar welke auto is het nu precies de meest populaire leaseauto van 2018? Als leaserijder, wagenparkbeheerder of eigenaar van een bedrijf heeft u immers heel andere eisen aan een auto dan een particulier. Welke leaseauto's zijn tot nu het meest aangevraagd in 2018?

Hierin is een duidelijke trend te zien in elektrische leaseauto's. Zo zijn de Volkswagen e-Golf, de Hyundai Ioniq en Hyundai Kona Electric in 2018 duidelijk erg populair bij de leaserijder. Wat ook niet vreemd is want deze auto's doen het qua elektrische range al erg goed en zijn ook een stuk bijtellingsvriendelijker dan de benzine varianten. Een opvallende nieuwkomer in het elektrische segment is de Jaguar I-pace. Deze Jaguar heeft volgens de nieuwe WLTP-rijcyclus een actieradius van 480 km. Dit maakt de Jaguar een geduchte tegenstander voor benzine auto's.

Vindt u de Jaguar I-Pace ook een interessante leaseauto? Wees er dan op tijd bij, want doordat de bijtellingsregels in 2019 gaan veranderen is de luxere Jaguar I-Pace nu erg populair.

 

Welke leaseauto past bij u?

Voor het uitkiezen van een leaseauto zijn er heel wat keuzes af te wegen. Zoals, welk type auto wilt u? Heeft u een voorkeur voor een hatchback of een sedan? Is elektrisch rijden voor u belangrijk, of gaat het alleen om lage maandlasten? Genoeg om over na te denken!

 

Welke leaseauto is de ideale auto?

Weet u al welke leaseauto het beste past bij u past in 2018? Vergelijk onze lease-acties van dit moment, of neem contact op voor een persoonlijk advies over alle mogelijkheden. Omdat DutchLease een universele leasemaatschappij is, kunnen wij u bij ieder merk en ieder model helpen.