Welke leasemaatschappij kiezen?

Als u zich aan het oriënteren bent op een leasemaatschappij, hoeft u niet verder te kijken dan DutchLease. DutchLease is dé leasemaatschappij voor MKB Nederland, met razendsnelle en persoonlijke service. Het is makkelijk beslissen welke leasemaatschappij kiezen, wanneer u weet dat u kunt genieten van nuchter advies op maat.

 

Leasemaatschappij kiezen

Als u een leasemaatschappij kiezen moet, denkt u dan aan DutchLease. DutchLease richt zich op MKB Nederland, wat inhoudt dat u als werkgever een gespecialiseerde service ontvangt. Naast een zakelijke lease, kunnen wij u ook helpen een optimaal wagenpark samen te stellen. Uiteraard geheel naar uw wens, ook met de nieuwste (elektrische) modellen. Wij bedienen heel Nederland vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Wanneer u een leasemaatschappij kiest, kies dan voor een universele leasemaatschappij zoals DutchLease. We kunnen u namelijk elk gewenst merk en elk beoogd model aanbieden, variërend van Audi tot Hyundai. Zo zit er voor ieder wat wils wat tussen.

 

WLTP en leasemaatschappij kiezen

Als gespecialiseerde leasemaatschappij, kunnen we u ook helpen om de nieuwe CO2 richtlijnen door WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) te verwerken in uw wagenpark. Dit kan in uw al bestaande wagenpark, maar we kunnen ook een compleet nieuw wagenpark voor u opstellen dat voldoet aan de maximale CO2 waarden. Hierdoor kunt u een leasemaatschappij kiezen die u volledig ontzorgt wat betreft de nieuwe, en soms nog onduidelijke, wetgeving over WLTP.

 

Een leasemaatschappij kiezen met hoge klanttevredenheid

Voor DutchLease is klanttevredenheid een prioriteit. Wij geloven namelijk in onze service en producten, en willen graag dat u, als klant, dat ook doet. Daarom bieden we doorgaans binnen 24 uur een offerte aan en krijgt u een persoonlijk contactpersoon toegewezen, die altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen in uw wagenpark. Mocht u graag lezen wat anderen van onze service vonden, dan kan dat op onze reviewpagina. De service van DutchLease wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1!

 

Een leasemaatschappij kiezen, en dan?

Als u een leasemaatschappij heeft gekozen om zakelijk bij te leasen, dan wilt u zich misschien ook oriënteren op welke services er nog meer aangeboden worden. DutchLease heeft namelijk nog meer te bieden dan onze standaard leasevormen als Full Operational lease, Stock-lease en Flexible lease. DutchLease specialiseert zich namelijk ook in wagenpark beheer, Greenfleet, Shuttel en Short lease. Met de diensten die DutchLease aanbiedt kunt u zorgeloos rondrijden in uw zakelijke leaseauto, of kunt u zorgeloos uw wagenpark samenstellen.

Naast ons assortiment, bieden wij ook lease acties aan die u extra voordelig kunt leasen. Vergeet hier dus niet een kijkje te nemen als u op zoek bent naar een goede, voordelige leaseauto.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan! Dan heeft u binnen 24 uur meer informatie over uw zakelijke leaseproduct. Een leasemaatschappij kiezen kan lastig zijn, maar niet als u de service en producten van DutchLease heeft gevonden!