Volkswagen T-Roc

De nieuwste telg uit de Volkswagen familie is nu ook te leasen bij Dutchlease. De T-Roc is het eigenwijze broertje van de Volkswagen Tiguan. Hij is door zijn ontelbare personalisatie-opties voor iedereen naar eigen smaak aan te passen. En net als de Tiguan ook uitstekend geschikt voor verschillende terreinen.

Keuze uit verschillende uitvoeringen

De T-Roc is leverbaar met verschillende uitrustingen zoals de Style die standaard onder andere uitgerust is met 16 inch Chester velgen, driespaaks multifunctioneel-stuurwiel, parkeersensoren voor en achter en comfortstoelen voor. Voor de sportieve rijder is er de Sport uitvoering met onder andere 17 inch Kulmback velgen,  sport-comfortstoelen voor, digitaal instrumentenpaneel en rijprofielinstelling (bij 4 motion uitvoeringen).

Prijs op aanvraag

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: €217,- p/mnd*
Fiscale waarde: €29.068,-

De T-Roc

  • Stoer design
  • Vol veiligheidssystemen
  • Volledig naar smaak samen te stellen
  • Meer kofferruimte dan de Golf

De T-Roc in beeld

De Volkswagen T-Roc

Volledig naar smaak aan te passen

T-roc Interieur met panoramadak
De Volkswagen T-Roc is volledig naar eigen smaak te passen. Er is keuze uit meer dan 10 verschillende exterieur kleuren, door dit te combineren met 3 verschillende kleurkeuzes voor het dak zijn er ontzettend veel combinaties mogelijk en rijdt u in uw unieke T-Roc. Het interieur kunt u hier qua kleuren naadloos op aansluiten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen unieke combinatie te maken. Voor het interieur kan er gekozen worden uit stof- of leder in verschillende kleuren.

Zo blijf jij altijd in de lead

T-roc Dashboard
Omdat u graag in control bent is de Volkswagen T-Roc standaard uitgerust met systemen die autorijden nog veiliger maken. Daarnaast kunt u de T-Roc uitrusten met systemen als Side Assist. Side Assist houdt middels sensoren de omgeving rondom uw auto in de gaten en waarschuwt u wanneer dat nodig is. Proactieve inzittendenbescherming dat bij een dreigend ongeval dak en ramen sluit, maximale remdruk opbouwd en de veiligheidsgordels vast aantrekt om inzittenden extra te beschermen.
* Leasetarief Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115pk Style op basis van full operational lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Actie: Loopt tot en met 13 juli en is geldig gedurende het leasecontract.

Weet geen betere maatschappij.” – Luniter Cleaning

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling:
8,9