Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Ford Focus zakelijk leasen bij DutchLease

Ford belooft met de nieuwe Ford Focus alles wat u kende aan de Ford Focus flink te overtreffen. Dankzij de nieuwste techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte biedt de nieuwste Ford Focus zakelijk lease u een geheel nieuwe ervaring. Met de nieuwste Focus blijft u overal bereikbaar: het ingebouwde FordPass Connect-modem biedt u de mogelijkheid al u media met uw vinger te bedienen.

De Focus warmt u op tijdens de koude maanden

Rijdt u 'sochtends vroeg naar werk wanneer het buiten nog vriest? Geen probleem, de gloednieuwe Ford Focus biedt u stoelverwarming, een verwarmbaar stuurwiel en verwarmde voorruit, welke op afstand bediend kunnen worden.

De Ford Focus

  • Ruim en stijlvol
  • Verstelbare laadvloer
  • Verkeersbordherkenning
  • Stuur- en stoelverwarming
Ford Focus
Ford Focus dashboard
Ford Focus white
Ford Focus winter

Meer ruimte in de Wagon

Bij DutchLease least u meer ruimte tegen een extra scherpe prijs met de Ford Focus Wagon. Met 1.650 liter aan laadruimte, kunt u hierin zelfs een grote hondenbench vervoeren. Zonder ook maar iets te verliezen van de kenmerkende Ford comfort.

 

Full Operational Lease de Ford Focus

Bent u op zoek naar een zakelijk lease contract waarmee u volledig wordt ontzorgd? Met Full Operational Lease profiteert u van vele voordelen; een vast aanspreekpunt voor berijders vanuit zowel binnen- als buitenland, gelijkwaardig vervangend vervoer, haal- en brengservice bij vervangend vervoer, winterbanden naar behoefte, gebruikersschades na inname zonder eigen risico en ga zo maar door. Lees alles over Full Operational Lease.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Ford Focus

Vergrendelen op afstand

Vergrendelen op afstand

Met FordPass Connect ontdekt u van een afstand waar uw auto zich bevindt, en indien u niet zeker meer weet of u de auto op slot heeft gezet, doet u dit alsnog via de app op afstand.
Intelligent Speed Assist

Intelligent Speed Assist

Dankzij verkeersbordherkenning wordt de maximum snelheid aan de geldende snelheidslimiet aangepast. Intelligent Speed Assist voorkomt dat u te snel rijdt wanneer u de functie heeft ingeschakeld.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Operational Lease de Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
BMW 1 Serie leasen bij DutchLease
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
Mercedes A Klasse leasen
Mercedes A-Klasse
Vanaf €580 p/mnd*
De meest compacte Mercedes en de eerste A-Klasse met plug-in-hybrid-technologie. De dynamiek en efficiëntie van een elektromotor gecombineerd met de actieradius van een verbrandingsmotor.