Nieuws

 • De nieuwe Audi A1

  De tweede generatie van de Audi A1 Sportback is slimmer, sportiever en ruimer dan ooit. Voortaan zal de Audi A1 alleen nog als Sportback en dus als 5-deurs beschikbaar zijn. De Audi A1 zet een nieuwe standaard in zijn klasse op het gebied van luxe, comfort en sportiviteit. Een royale verbetering.

 • 5 veelgestelde vragen: Op vakantie met een zakelijke leaseauto

  zakelijke lease op vakantie

  Begin juli, dat betekent dat de vakantieperiode is aangebroken. Rijdt u in een zakelijke leaseauto, dan wilt u hier misschien wel mee op vakantie. Maar wat betekent dat voor u? Hier vindt u 5 veelgestelde vragen en antwoorden die van pas komen als u met uw zakelijke leaseauto op vakantie gaat.

 • WLTP update 8 juni 2018

  Nieuwsbericht WLTP update 7 juni 2018

  Alle auto’s die vanaf 1 september 2018 op de markt komen, moeten voldoen aan de regels van de WLTP. De WLTP is een meer realistische emissietest welke een betere weergave van het verbruik geeft dan de huidige NEDC test.

 • De Volvo XC40, 'Auto Van Het Jaar 2018' leasen bij DutchLease

  De Zweedse Cross-over maakt een bijzondere start van 2018: namelijk de bekroning met de titel 'Auto Van Het Jaar 2018'. DutchLease vertelt u graag waarom de Volvo XC40 op leasegebied ook een aantrekkelijke auto is. De Volvo XC40 Leasen via DutchLease kan al vanaf €649,- per maand*.

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,9