Gratis laadpaal bij elektrische auto

Stap nu over naar elektrisch rijden via DutchLease en profiteer nog tot eind dit jaar van 4% bijtelling én een gratis elektrische laadpaal

Leasedeals die u niet mag missen

Bij DutchLease kunt u als mkb'er terecht voor het leasen van alle merken en modellen. Onderstaand ziet u welke leasedeals wij momenteel bieden. Staat het merk of model van uw wens er niet bij? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor advies of informatie. Wij helpen u graag aan de mobiliteit die uw bedrijf vooruit helpt!

Mazda CX-5

Vanaf €515 p/mnd*
De Mazda CX-5 is een crossover ontwikkeld met SkyActiv technologie, wat meer vermorgen oplevert en een lagere CO2-uitstoot.
Zakelijk lease de Nissan LEAF bij DutchLease

Nissan LEAF e+

Vanaf €549 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.
Zakelijk lease de Renault Clio bij DutchLease

Renault Clio

Vanaf €349 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.
Operational Lease de Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vanaf €389 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.

Audi A3 Sportback

Vanaf €465 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Zakelijk Lease de Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Vanaf €319 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.

Bij DutchLease least u alle merken en modellen

Staat het merk of het model waar u naar op zoek bent niet tussen bovenstaande actiemodellen? Bekijk hier meer merken, of vraag een vrijblijvende offerte op voor het merk/model dat u graag least. Wij voorzien u binnen 24 uur van een offerte.

Van luxe zakenauto's tot volledig ingerichte bedrijfswagens

Zakelijk lease voor het mkb

Kiest u voor Full Operational Lease bij DutchLease? Dan heeft u bij ons, in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen, onbeperkt recht op winterbanden gedurende de looptijd van uw leasecontract."

Ook toe aan échte service?

Robert staat voor u klaar!