BMW Weken bij DutchLease
Rijd een BMW tijdelijk extra voordelig

Leasedeals die u niet mag missen

Bij DutchLease kunt u als mkb'er terecht voor het leasen van alle merken en modellen. Onderstaand ziet u welke leasedeals wij momenteel bieden. Staat het merk of model van uw wens er niet bij? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor advies of informatie. Wij helpen u graag aan de mobiliteit die uw bedrijf vooruit helpt!
Zakelijk Lease de Skoda Kodiaq
ŠKODA Kodiaq
Prijs op aanvraag
De grootste SUV van ŠKODA is ontworpen voor de stad, maar zeker ook voor de natuur. De Kodiaq biedt u de nieuwste innovaties en veiligheid.
Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron
Audi e-tron
Vanaf €899 p/mnd*
Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch. De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden.
Opel Ampera-e zakelijk leasen mkb
Opel Ampera-e
Vanaf €612 p/mnd*
De Opel Ampera-e is 100% elektrisch en heeft een actieradius van 423 km (WLTP) op één acculading. Direct uit voorraad leverbaar.
Volkswagen e-Golf zakelijk lease
Volkswagen e-Golf
Vanaf € 499 p/mnd*
Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Prijs op aanvraag
Acceleer met de nieuwe Tesla Model 3 van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden en rijd 530+ km op één accu.
Zakelijk Lease de Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Vanaf €349 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Profiteer nog tot eind 2019 van 4% bijtelling!
Alleen bij DutchLease mét gratis laadpaal

Bij DutchLease least u alle merken en modellen

Staat het merk of het model waar u naar op zoek bent niet tussen bovenstaande actiemodellen? Bekijk hier meer merken, of vraag een vrijblijvende offerte op voor het merk/model dat u graag least. Wij voorzien u binnen 24 uur van een offerte.

Meer weten over zakelijk leasen?

DutchLease is al meer dan 40 jaar leasemaatschappij voor het mkb. De kennis en ervaring die wij in die tijd hebben opgebouwd delen wij graag met u in onze whitepapers. Download een van onze whitepapers om meer te weten te komen over diverse onderwerpen binnen zakelijk leasen.

Van luxe zakenauto's tot volledig ingerichte bedrijfswagens

Zakelijk lease voor het mkb

Kiest u voor Full Operational Lease bij DutchLease? Dan heeft u bij ons, in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen, onbeperkt recht op winterbanden gedurende de looptijd van uw leasecontract."

Ook toe aan échte service?

Robert staat voor u klaar!