DutchLease Summerdeals
Rijd o.a. de MINI Electric en Hyundai Bayon tijdelijk extra voordelig

Lease deals bij DutchLease

DutchLease biedt u regelmatig leaseauto's met aantrekkelijke kortingen. Staat het merk of model van uw wens er niet bij? Bekijk dan alle merken en modellen. Bij ons least u alle merken en modellen, ook als deze niet op onze website staan. Neem contact op met onze leaseadviseurs of accountmanagers voor een vrijblijvende offerte op maat.
Mercedes A Klasse leasen
Mercedes A-Klasse
Vanaf € 495 p/mnd*
De eerste A-Klasse met plug-in hybrid-technologie. Dit betekend een efficiënte elektromotor gecombineerd met een actieradius van een verbrandingsmotor.
Lease de Skoda Octavia Combi zakelijk bij DutchLease
ŠKODA Octavia Combi
Vanaf €439 p/mnd*
Het infotainment systeem van de Octavia is voorzien van tal van nieuwe apps en het interieur zit vol met slimme opbergvakjes.
zakelijk lease de Opel Mokka
Opel Mokka
Vanaf €425 p/mnd*
De volledig vernieuwde Mokka heeft als eerste model de nieuwe Opel Vizor look. Ook beschikbaar als de 100% elektrische Mokka-e.
SKODA ENYAQ
ŠKODA ENYAQ iV
Vanaf €525,- p/mnd*
De ENYAQ is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.
Volkswagen ID.4
Van 675 voor 644 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Volkswagen ID3 1st Plus DutchLease
Volkswagen ID.3 1ST Plus
Vanaf €565 p/mnd* Nog beschikbaar met 8% bijtelling! (zolang de voorraad strekt)
De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emmissievrije Volkswagens.
Mercedes Benz Vito
Mercedes-Benz Vito
Informeer bij onze leaseadviseurs voor een offerte op maat
De Mercedes-Benz Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer! Stel uw Vito samen naar wens met onze leaseadviseurs en wij maken een vrijblijvende offerte.
Caddy private lease bij DutchLease
Volkswagen Caddy
Vanaf €345 p/mnd*
De Caddy is uitgerust met talrijke innovaties uit de personenwagens van Volkswagen. Stel uw Caddy samen Vanaf €345 p/mnd*.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Vanaf € 679,- p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische modellen van het moment, als u dit jaar besluit om een Tesla Model 3 te gaan rijden dan betaalt u slechts 12% bijtelling.
Volkswagen Transporter leasen bij DuchLease
Volkswagen Transporter
Vanaf €425 p/mnd*
Volledig nieuw dashboard, de nieuwste generatie infotainmentsystemen en hightech bestuurdersassistentie. Stel uw Transporter samen Vanaf €425 p/mnd*.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar. M.u.v. de Hyundai Kona: vanaf prijs gebaseerd op een Full Operational Lease contract op basis van 48 maanden en 20.000 km.Rijden met 12% bijtelling
Bekijk elektrische leasemodellen

Bij DutchLease zit u goed!