DutchLease Summerdeals t/m 31 augustus

Polestar 2 zakelijke lease

Polestar 2

Vanaf €795 p/mnd
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Operational Lease de Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vanaf €419 p/mnd
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Volkswagen Polo zakelijk leasen

Volkswagen Polo

Vanaf €355 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Mazda CX5 zakelijke lease
Mazda CX-5
Vanaf €539 p/mnd
De Mazda CX-5 is een crossover ontwikkeld met SkyActiv technologie, wat meer vermorgen oplevert en een lagere CO2-uitstoot.
Toyota Aygo zakelijk lease

Toyota Aygo

Vanaf €259 p/mnd
De stille, compacte en gemakkelijk wendbare Toyota Aygo vormt de perfecte auto voor in de stad. Daarnaast vormt de Toyota Aygo een prettige zakelijk lease auto dankzij zijn eigentijdse looks.

Ford Transit Connect

Vanaf €425 p/mnd
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen. De Transit Connect zorgt ervoor dat u elke werkdag goed begint en eindigt.
Hyundai Kona leasen DutchLease

Hyundai Kona Electric

Vanaf €545 p/mnd*
De nieuwe elektrische auto van Hyundai: de KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en 8% bijtelling.
Lease de Skoda Octavia Combi zakelijk bij DutchLease

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf €495 p/mnd*
Het infotainment systeem van de Octavia is voorzien van tal van nieuwe apps en het interieur zit vol met slimme opbergvakjes.
Profiteer van fiscaal voordeel
En stap over naar elektrisch rijden

Bij DutchLease least u alle merken en modellen

Staat het merk of het model waar u naar op zoek bent niet tussen bovenstaande actiemodellen? Bekijk hier meer merken, of vraag een vrijblijvende offerte op voor het merk/model dat u graag least. Wij voorzien u binnen 24 uur van een offerte.

Meer weten over zakelijk leasen?

DutchLease is al meer dan 40 jaar leasemaatschappij voor het mkb. De kennis en ervaring die wij in die tijd hebben opgebouwd delen wij graag met u in onze whitepapers. Download een van onze whitepapers om meer te weten te komen over diverse onderwerpen binnen zakelijk leasen.

Occasion Lease - rij snel en flexibel
Lage tarieven en bijtelling, onderhouden door merkdealer

Van luxe zakenauto's tot volledig ingerichte bedrijfswagens

Zakelijk lease voor het mkb

Kiest u voor Full Operational Lease bij DutchLease? Dan heeft u bij ons, in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen, onbeperkt recht op winterbanden gedurende de looptijd van uw leasecontract."

Ook toe aan échte service?

Robert staat voor u klaar!