Wagenparkbeheer bij DutchLease

Wagenparkbeheer

DutchLease biedt u oplossingen op maat

Wagenparkbeheer voor uw bedrijf regelen

Of u nu een ZZP-er, MKB-er of wagenparkbeheerder bent, vraagstukken over zakelijke mobiliteit kunnen complex zijn. En wanneer u het wagenparkbeheer naast uw baan oppakt, wilt u graag zo goed en snel mogelijk geholpen worden. Bekijk hier alvast de thema's waar u mee te maken heeft als wagenparkbeheerder. En wilt u graag persoonlijk advies? Laat het ons weten. Onze lease-experts staan voor u klaar!

Tools wagenparkbeheer

Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk advies en handige tools om uw wagenpark te beheren. Zo houdt u grip en overzicht op het wagenpark en beheerst u de kosten.

  • Fleetmanagement tool: altijd en overal inzicht in de status van uw wagenpark. Van overzichten tot contactgegevens van berijders, u heeft alle essentiële informatie binnen handbereik.

  • Fleetplatform: alles wat u nodig heeft, direct binnen handbereik. Configureer nieuwe auto's, bereken lease tarieven, dien lease voorstellen in en keur ze goed - alles op één centrale plek.

  • Brandstofbeheer: houd grip op uw brandstofkosten met ons MTC-systeem. Bekijk en beheer brandstofkosten van al uw leaserijders eenvoudig online.

  • Digitale facturatie: geen gedoe meer met papieren facturen. Bekijk al uw facturen overzichtelijk online. Zodra er een nieuwe klaarstaat, ontvangt u direct een melding via e-mail.

  • App voor leaserijders: met onze handige app hebben uw zakelijke leaserijders alle informatie over hun leaseauto direct beschikbaar. Van kilometerstanden tot het melden van schade, alles is snel en eenvoudig geregeld in de Mijn DutchLease App.

Waarom DutchLease

Samenwerken met DutchLease biedt veel voordelen:

  • Vast contactpersoon
  • Altijd een snelle reactie
  • Alle mogelijke modellen en merken
  • 50 jaar lease-ervaring

Standaard de beste service bij DutchLease

Dutchlease onderhoud bij de merkdealer
Dutchlease inzittenden verzekering
Dutchlease app voor berijders
Dutchlease ANWB Pechhulp en Wegenwacht

Wagenpark beheer: grip houden op de kosten

Bij het leasen van de auto’s in uw wagenpark, wilt u uw kosten het liefst zo laag mogelijk houden. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij hier veel oplossingen voor. DutchLease zorgt voor rapportages rondom alle zaken die kosten met zich meebrengen, zoals brandstof, kilometers en onderhoud. Samen kijken we eens per kwartaal naar de rapportages en bespreken hoe we uw kosten zo laag mogelijk houden.

Persoonlijk advies en contact

Hebben uw medewerkers hun auto’s nodig om naar klanten te rijden, of vormen ze een extraatje in het arbeidscontract? Hoe dan ook, een goede auto en service hier omheen zorgt voor tevreden medewerkers. Omdat dat erg belangrijk is voor uw bedrijf, helpen wij ook op dit gebied zo goed mogelijk. Van begeleiding in de autokeuze tot aan pech onderweg: DutchLease staat altijd voor uw medewerkers klaar. Zo kunnen u en uw medewerkers altijd op ons rekenen. 

Reviews van klanten

DutchLease reviews powered by Feedback Company

Elektrificeren van uw wagenpark

Wilt u uw wagenpark elektrificeren? Direct alle voertuigen in uw vloot vervangen is vaak niet mogelijk. Wij helpen u graag stapsgewijs bij de elektrificatie van uw wagenpark. Bijvoorbeeld door mee te denken over (duurzame) autoregelingen, informatie over laadpalen en laadpassen en de verrekening van de (thuis)laadvergoeding.

Whitepapers voor meer informatie

whitepaper zakelijk leasen dutchlease wagenparkbeheer
Autoregeling
Wilt u als wagenparkbeheerder niet voor verassingen komen te staan? Dan is het belangrijk een goede autoregeling op te stellen. In deze whitepaper leest u wat niet mag ontbreken zodat alles goed is geregeld voor uw leaserijders.
Whitepaper duurzaam wagenparkbeheer dutchlease zakelijk leasen
Duurzaam wagenparkbeheer
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor organisaties. Bij DutchLease merken we dat veel wagenparkbeheerders het lastig vinden om te verduurzamen, in deze whitepaper helpt DutchLease u verder.
whitepaper zakelijk elektrisch leasen wagenparkbeheer
Zakelijk elektrisch rijden
De transitie in de markt van personenauto's vindt nu al zijn weerslag in de leasemarkt. Lagere aanschafprijzen en belastingvoordelen voor elektrische auto's maken het rekensommetje interessant.