Wagenparkbeheer bij DutchLease
Uw wagenparkbeheer ontzorgd
DutchLease biedt u oplossingen op maat

Wagenparkbeheer zonder zorgen

Kies voor een totaaloplossing rondom uw wagenpark

  • snelle persoonlijke service
  • geen omkijken naar het operationele proces
  • efficiënt & kostenbesparend

De beste oplossing rondom uw wagenpark

Ieder bedrijf is uniek en heeft daardoor andere wensen. Voor de ene organisatie is de duurzaamheid van een wagenpark erg belangrijk, maar voor een andere ligt er meer nadruk op de efficiëntie. DutchLease zoekt daarom altijd naar een totaaloplossing die past bij uw bedrijf. Hierin begeleiden we u van A tot Z.


Kies voor een ontzorging van uw wagenparkbeheer

Als wagenparkbeheerder bent u met van alles en nog wat bezig. Vaak heeft u nog veel werkzaamheden naast het wagenparkbeheer. Daarom is het handig om met korte lijntjes te werken. Heeft u een vraag of een verzoek en wilt u direct geholpen worden? Dan bent u bij DutchLease aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aandacht en snelle service, nemen wij u zoveel mogelijk uit handen. Hierdoor wint u de extra tijd die u nodig en kunt u zich focussen op andere belangrijke taken binnen het bedrijf.

Twijfelt u nog over leasen? Lees dan waarom leasen die ideale oplossing is voor uw wagenpark

Waarom Dutchlease

Samenwerken met DutchLease biedt veel voordelen:

  • Vast contactpersoon
  • Altijd een snelle reactie
  • Alle mogelijke modellen en merken
  • 50 jaar lease-ervaring

Handig voor u als wagenparkbeheerder


Fleetplatform van DutchLease
Fleetplatform
Met het fleetplatform is alles snel en overzichtelijk te regelen. Leaserijders kunnen zelf hun auto configureren, een leasetarief berekenen en het direct indienen. U kunt alles bekijken, goedkeuren en indienen. Dat allemaal via één platform.
Facturatie bij DutchLease
Digitale facturatie
Wij sturen zoveel mogelijk facturen digitaal. Dit is duurzaam én erg handig. Zo vindt u al uw facturen in ons Invoice Portal. Vanuit hier boekt u uw facturen moeiteloos automatisch in, in uw financiële software.
Fleetinformatie bij DutchLease
Fleetinformatie
Natuurlijk wilt u alles weten over de status van uw wagenpark. Wat gaat goed en nog belangrijker; waar kan het beter? Dankzij ons rapportage systeem signaleert én beheert u alles snel en gemakkelijk rondom uw wagenpark.
App voor leaserijders
Alles voor tevreden werknemers. Met de BerijdersApp kunnen uw leaserijders alles snel en gemakkelijk regelen. Ze hebben alle informatie van de leaseauto binnen handbereik. Van inzicht in de kilometerstand en verbruik tot het melden van schade
Brandstofbeheer
Het is handig om altijd op de hoogte te zijn van de brandstofkosten van alle berijders. Is brandstof opgenomen in uw contract? Dan kunt u de brandstofkosten eenvoudig online monitoren. Het is ook mogelijk om gemaakte brandstofkosten te declareren.

Welke leasevorm voor uw wagenpark? 

Full Operational Lease
Met full operational lease kiest u voor gemak en zekerheid. Zo betaalt u een vast maandbedrag, dekt u onverwachte kosten en heeft u een overzichtelijke administratie.
Flexible Lease
Is flexibiliteit rondom de contractduur belangrijk voor uw bedrijf? Dan is flexible lease een geschikte leasevorm. Na 12 maanden heeft u de vrijheid om het contract kosteloos op te zeggen.
Occasion Lease
Soms is het van belang dat auto’s per direct beschikbaar zijn. In dat geval is occasion lease perfect. U kiest voor jong gebruikte auto’s, tegen een scherp, vast tarief.

Dé leasepartij voor zakelijk leasen

DutchLease is al meer dan 50 jaar dé universele autoleasemaatschappij voor het MKB. Als onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services,  zijn we gespecialiseerd in de merken merken van Volkswagen-groep. Maar ook voor andere merken bent u bij DutchLease aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit álle merken en modellen en kiest u de leasevorm die bij uw bedrijf past.