Wagenparkbeheer bij DutchLease
Uw wagenparkbeheer ontzorgd
DutchLease biedt u oplossingen op maat

Het wagenpark voor uw bedrijf regelen

U zoekt naar een nieuwe oplossing rondom uw wagenpark. Misschien loopt uw huidig contract af, zoekt naar een duurzaam alternatief of breidt uw bedrijf zich uit. Genoeg redenen om naar een nieuwe mobiliteitsoplossing voor uw medewerkers te zoeken. Maar hoe organiseert u zoiets precies? Het regelen en beheren van een wagenpark is een behoorlijke klus. Vooral omdat u naast het wagenparkbeheer vaak ook nog andere werkzaamheden heeft. Gelukkig helpen de juiste diensten en ervaring u goed op weg. Door onze expertise in te schakelen, hoeft u niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Hierdoor wint u extra tijd en kunt u zich focussen op andere belangrijke taken binnen het bedrijf. Toch benieuwd welke stappen u moet nemen en hoeveel tijd deze in beslag nemen? Bekijk dan het hele leaseproces - van oriëntatie tot contract - stap voor stap uitgelegd.

Een wagenpark dat past bij uw organisatie 

Het ene bedrijf heeft 15 bedrijfswagens nodig, terwijl het ander 30 personenauto’s wil leasen. Ieder bedrijf is uniek en heeft daardoor andere wensen. Is de toekomst van uw organisatie bijvoorbeeld nog onzeker? Dan is een flexibel contract misschien wel de beste oplossing. Dit zijn allemaal elementen die de basis van uw nieuwe contractvormen. Sta daarom altijd stil bij de volgende vragen:

  • Hoeveel auto’s en/of bedrijfswagens heeft u nodig?
  • Per wanneer moeten deze beschikbaar zijn?
  • Is prijs of flexibiliteit erg belangrijk? 
Kortom, denk goed na over het aantal auto’s, het soort auto’s en de leasevorm. We raden aan om u hierin te laten adviseren. Zo helpt DutchLease al 50 jaar ondernemend Nederland op weg. Daardoor weten we precies hoe we ook uw organisatie het beste kunnen helpen. 

Een wagenpark met grijze kentekens: bedrijfswagens op maat

Bij bedrijfswagens lopen behoeften rondom de voertuigen flink uiteen. Zo heeft een schildersbedrijf baat bij veel laadruimte en brede deuren om alles in en uit te laden. Maar een postbezorger in stedelijk gebied, heeft juist meer aan een compacte bestelauto om makkelijk in de binnenstad te komen. Weet u nog niet precies waar uw bedrijfswagens aan moeten voldoen? Dan staat DutchLease klaar om u advies te geven. Samen komen tot uw ideale wagenpark. 

Waarom DutchLease

Samenwerken met DutchLease biedt veel voordelen:

  • Vast contactpersoon
  • Altijd een snelle reactie
  • Alle mogelijke modellen en merken
  • 50 jaar lease-ervaring

Wagenparkbeheer: grip houden op de kosten

Bij het leasen van de auto’s in uw wagenpark, wilt u uw kosten het liefst zo laag mogelijk houden. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben wij hier veel oplossingen voor. DutchLease zorgt voor rapportages rondom alle zaken die kosten met zich meebrengen, zoals brandstof, kilometers en onderhoud. Samen kijken we eens per kwartaal naar de rapportages en bespreken hoe we uw kosten zo laag mogelijk houden.

Handige tools voor u als wagenparkbeheerder

Om beheer eenvoudig en overzichtelijk te maken, bieden wij verschillende apps en tools aan voor beheerders en berijders. Hiermee ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie: van facturen tot het brandstofgebruik per auto of medewerker. 
Ook kunnen uw medewerkers hierin veel zaken zelf regelen. Denk aan het uitzoeken en samenstellen van een auto bijvoorbeeld. Daardoor heeft u hier geen omkijken meer naar. Bekijk alles hier: 

Wagenparkbeheer: uw medewerkers tevreden houden

Hebben uw medewerkers hun auto’s nodig om naar klanten te rijden, of vormen ze een extraatje in het arbeidscontract? Hoe dan ook, een goede auto en service hier omheen zorgt voor tevreden medewerkers. Omdat dat erg belangrijk is voor uw bedrijf, helpen wij ook op dit gebied zo goed mogelijk. Van begeleiding in de autokeuze tot aan pech onderweg: DutchLease staat altijd voor uw medewerkers klaar. Zo kunnen u en uw medewerkers altijd op onze Acht All-in’s rekenen. 

Een duurzaam wagenpark is de toekomst 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor organisaties. Zo draagt een duurzaam wagenpark enorm veel bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoewel men vaak meteen denkt aan elektrische auto’s, zijn er nog veel meer opties om uw wagenpark te verduurzamen. Denk aan zuinige auto’s, deelauto’s en andere vormen van mobiliteit zoals het OV en fietsen. Lees hier alles over een duurzaam wagenpark of neem direct contact op voor een passend advies.   

Wagenpark met elektrische bedrijfswagens of personenauto’s 

Overweegt u om elektrische bedrijfswagens of elektrische auto’s te leasen? Dat brengt veel voordelen met zich mee. Het is duurzaam, drukt de leasekosten én u wordt niet langer beperkt door milieuzones. Lees alles over de voordelen van elektrische bedrijfswagens of over elektrische auto’s leasen.