Wagenparkbeheer bij DutchLease
Uw wagenparkbeheer ontzorgd
DutchLease biedt u oplossingen op maat

Wagenparkbeheer zonder zorgen

Kies voor een totaaloplossing rondom uw wagenpark

  • snelle persoonlijke service
  • geen omkijken naar het operationele proces
  • efficiënt & kostenbesparend
Waarom DutchLease?

Samenwerken met DutchLease biedt veel voordelen:

  • Vast contactpersoon
  • Altijd een snelle reactie
  • Alle mogelijke modellen en merken
  • 50 jaar lease-ervaring

De beste oplossing rondom uw wagenpark

Ieder bedrijf is uniek en heeft daardoor andere wensen. Voor de ene organisatie is de duurzaamheid van een wagenpark erg belangrijk, maar voor een andere ligt er meer nadruk op de efficiëntie. DutchLease zoekt daarom altijd naar een totaaloplossing die past bij uw bedrijf. Hierin begeleiden we u van A tot Z. Van offerteaanvraag tot rapportages die inzoomen op brandstofgebruik en adviezen rondom total cost of ownership.


Kies voor een ontzorging van uw wagenparkbeheer

Als wagenparkbeheerder bent u met van alles en nog wat bezig. Vaak heeft u nog veel werkzaamheden naast het wagenparkbeheer. Daarom is het handig om met korte lijntjes te werken. Heeft u een vraag of een verzoek en wilt u direct geholpen worden? Dan bent u bij DutchLease aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aandacht en snelle service, nemen wij u zoveel mogelijk uit handen. Hierdoor wint u de extra tijd die u nodig en kunt u zich focussen op andere belangrijke taken binnen het bedrijf.

Whitepaper duurzaam wagenparkbeheer dutchlease zakelijk leasen
Duurzaam wagenparkbeheer
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor organisaties. Bij DutchLease merken we dat veel wagenparkbeheerders het lastig vinden om te verduurzamen, in deze whitepaper helpt DutchLease u verder.

Handig voor u als wagenparkbeheerder


Fleetplatform van DutchLease
Fleetplatform
Alles voor berijders en wagenparkbeheerders binnen handbereik. Nieuwe auto configureren, leasetarief berekenen, leasevoorstel indienen en goedkeuren.
Facturatie bij DutchLease
Digitale facturatie
Bekijk al uw facturen in uw complete facturenoverzicht. Zodra een factuur klaar staat, ontvangt u een e-mail van ons met een link erin.
Fleetinformatie bij DutchLease
Fleetinformatie
Altijd en overal inzicht in de status van uw wagenpark. Bekijk overzichten, contactgegevens en pas gegevens van berijders aan.