De Ford Transit Connect zakelijk leasen 

Met de Ford Transit Connect wordt elke werkdag een stuk makkelijker. Gebouwd om de bestuurder te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Praktisch, innovatief en de perfecte collega! Lees hier meer over de Ford Transit Connect bedrijfswagen met Full Operational Lease.

Gebruiksvriendelijk

Ford heeft de spijker op de kop geslagen met de Transit Connect. Dit model is namelijk gemaakt met een praktische bril op. Vrijwel elke beslissing die gemaakt is bij het ontwerpen heeft praktische redenen. Dit maakt de Ford Transit Connect enorm gebruiksvriendelijk. De gebruiksvriendelijkheid komt ook mede door de innovaties die je in dit model kunt vinden. Zo zorgt Ford ervoor dat je met de Transit Connect klaar bent voor elke werkdag.

Ford Transit Connect

Vanaf €469 p/mnd*
  • Vol met slimme innovaties
  • Infotainment systeem
  • De ultieme collega
Ford Transit connect
Ford Transit connect dashboard
Ford Transit Connect Interieur
Ford Transit Connect velg

De Ford Transit Connect leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Ford Transit 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Ford Transit Connect
Ford Transit connect interieur

Het interieur van de Transit Connect

Binnen in de auto is alles gericht op het vergroten van het rijplezier en rijgemak. Het dashboard is gericht op de bestuurder en beschikt over het makkelijk te gebruiken SYNC 3 programma. De Transit Connect is ook uitgerust met Intelligent Speed Limiter, dit scant de verkeersborden en past automatisch je snelheid aan.
Ford Transit connect exterieur

Het exterieur van de Transit Connect

De vernieuwde Transit Connect heeft twee klapdeuren en een schuifdeur, voor praktische redenen. Het exterieur van de auto heeft een frissere look. De vernieuwde contourlijnen op de buitenkant zorgen ervoor dat het er allemaal net even wat robuuster en krachtiger uit ziet. Een enorme vooruitgang!
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Volkswagen Crafter
Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.
Ford E-Transit
Vanaf €940 p/mnd*
De Ford E-Transit is de eerste elektrische bedrijfsauto van Ford.