De Ford Transit Custom zakelijk leasen

Haal meer uit uw werkdag met de Ford Transit Custom: een robuuste, functionele bedrijfswagen met gebruiksvriendelijke afmetingen. Profiteer nu van extra ruimte voor personeel én een uitgebreide laadcapaciteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Betrouwbaarheid en efficiëntie

De Ford Transit Custom, de best verkochte bedrijfswagen in Europa, staat garant voor betrouwbaarheid. Met zijn lagere instaphoogte wordt laden en lossen eenvoudig vanuit de laadruimte. De dakhoogte van onder de 2 meter zorgt ervoor dat geen enkele parkeergarage een belemmering vormt. Rij betrouwbaar, duurzaam en in stijl van en naar uw werk met de Ford Transit Custom.

 

Praktische cabine met doorloopfunctie

Ervaar ultiem gebruiksgemak met de loopfunctie door de cabine van de Ford Transit Custom. Deze innovatieve feature voegt extra functionaliteit toe aan uw werkritme, waardoor u naadloos tussen de laadruimte en de bestuurderscabine kunt bewegen. Ontdek hoe deze slimme oplossing uw dagelijkse taken nog efficiënter maakt en maak uw werkdag met de Ford Transit Custom compleet.
Ford Transit Custom
Vanaf €575 p/mnd*
  • Maximale laadruimte 9.0m3
  • Laadvermogen tot 1.435kg
  • Cabine met doorloopfunctie
  • Hoogte onder de 2 meter
Ford Transit Custom zakelijk leasen
Ford Transit Custom zakelijk leasen
Ford Transit Custom zakelijk leasen
Ford Transit Custom zakelijk leasen

De Ford Transit Custom leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Ford 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Ford Transit Custom

Ford Transit Custom zakelijk leasen

Active Park Assist

Active Park Assist in combinatie met de 360-graden-camera helpt u parkeren. Of u nu moet parkeren in een drukke straat of in een krappe parkeerplek Active Park Assist maakt het makkelijker voor u.
Ford Transit Custom zakelijk leasen

Extra airbags, extra veilig

Standaard extra airbags en nieuwe technologieën die de bestuurder ondersteunen in de Ford Transit Custom. Zo rijdt u veiliger naar uw bestemmingen toe.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Opel Vivaro-e
Van €659 p/mnd*
De eerste 100% elektrische bestelwagen van Opel, met een bereik tot 330 km.
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Vanaf €835 p/mnd*
De ID. Buzz Cargo: dé nieuwe elektrische bedrijfswagen. Het design is een eerbetoon aan de legendarische T1.
Renault Master E-tech
Vanaf €1065 p/mnd*
De Renault Master E-Tech is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen van Renault met veel ruimte, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën.