Lynk & Co zakelijk leasen

Lynk & Co zakelijk leasen

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Lynk & Co zakelijk leasen

Snel en voordelig een Lynk & Co leaseauto zakelijk leasen? Met Lynk & Co zakelijke lease bieden we u de mogelijkheid om een Lynk & Co auto te leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. Interesse? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Lynk & Co aanbod uitgelicht
Lynk & Co 01
Vanaf €645 p/mnd*
Een compacte, elektrische SUV met moderne technologieën en een stijlvol design, ontworpen in Zweden.

Lynk & Co operational lease

Lease de Lynk & Co auto met full operational lease: duidelijke voorwaarden en geen zorgen over onverwachte kosten. Bij DutchLease heeft u een vast contactpersoon, uw vragen omtrent de auto of het leasecontract zijn daarom altijd snel beantwoord. Kiest u voor full operational lease? Dan profiteert u van de volgende services:

  • Vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering inzittende
  • Geen grote investering in één keer of aanbetaling
  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

Kortom: de leaseprijs die u van ons ontvangt is een all-in leaseprijs zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste Lynk & Co zakelijke lease model dat past bij uw behoeften en budget. Vraag advies op bij één van onze medewerkers.

Lynk & Co zakelijk lease en bijtelling

Wilt u de Lynk & Co leaseauto ook privé rijden en rijdt u privé meer dan 500 kilometer per maand? Dan betaalt u bijtelling aan de overheid. De PHEV Lynk & Co model 01 valt in het bijtellingspercentage van 22%. De exacte hoogte van de bijtelling is verder afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. De bijtelling uitrekenen? Gebruik onze bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto alleen voor het werk gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, betalen geen bijtelling.

Lynk & Co: het merk

Lynk & Co is een innovatief automerk dat bekend staat om zijn stijlvolle, duurzame auto's met de visie op (gedeelde) mobiliteit. De standaardopties van de auto's zijn zeer uitgebreid, denk aan adaptive cruise-control, elektrisch verwarmde voorstoelen en een draadloze telefoonoplader. Ook het audiosysteem van de Lynk & Co modellen zijn met 10 speakers gerust uitgebreid te noemen. Zo geniet u al voor een scherp maandtarief van de standaard luxe die past bij het merk.

Wanneer u kiest voor het zakelijk leasen van een Lynk & Co model, dan kiest u niet alleen voor het leasen van een innovatieve auto. U wordt ook onderdeel van de community van Lynk & Co en de interactie met andere Lynk & Co autobezitters. Dankzij deze innovatieve aanpak heeft Lynk & Co snel internationale erkenning gekregen als een pionier in de auto-industrie.