MINI Zakelijk leasen

Mini zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

MINI zakelijk leasen

Een MINI kan een mooie aanvulling zijn op het wagenpark van uw organisatie. Wanneer u een MINI zakelijk wilt leasen, bent u bij DutchLease aan het juiste adres. DutchLease is een allround leasemaatschappij, dit betekent dat wij elk merk en model auto kunnen leveren. Onze leaseadviseurs helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikt model van MINI. U ontvangt bij ons binnen 24 uur al een scherpe offerte op maat.

Zakelijk leasen op maat bij DutchLease

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een geoptimaliseerd wagenpark. Onze zakelijke lease omvat alle merken en modellen, waardoor u uw wagenpark precies naar uw wens kan samenstellen. Ook modellen die niet tussen ons aanbod zijn kunnen wij gewoon leveren, geen wens is te groot! Mocht u advies nodig hebben bij het samenstellen van uw wagenpark, dan staan wij voor u klaar! Uw vaste contactpersoon luistert naar uw wensen en doet een voorstel voor een leaseauto of leaseproduct dat bij u past.

Over de autofabrikant MINI

MINI, de iconische autofabrikant die deel uitmaakt van de BMW Group, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1950. Het merk is beroemd geworden vanwege zijn compacte, stijlvolle en karaktervolle auto's. Het oorspronkelijke ontwerp, gemaakt door de Britse ontwerper Sir Alec Issigonis, introduceerde een revolutionair concept: de dwarsgeplaatste motor, voorwielaandrijving en een ruim interieur ondanks de compacte afmetingen.

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

MINI aanbod uitgelicht

MINI Countryman

Vanaf €675 p/mnd*
Het echte MINI gevoel in een auto die past bij de wensen van een gezin. Afgemaakt tot in de perfectie en nu extra voordelig te rijden bij DutchLease, profiteer nu!
MINI 5-deurs
Vanaf €525 p/mnd*
De MINI 5-deurs is even sportief als de klassieke 3-deurs, maar dan nog veelzijdiger. Met ruimte voor 3 personen op de achterbank én hun bagage.
MINI occasion bij DutchLease
Lease extra voordelig een gebruikte Mini
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

MINI 3-deurs

Vanaf €485 p/mnd*
De MINI 3-deurs is een auto vol verrassingen, hij is uiteraard klein maar dat zorgt voor een rijgevoel dat alleen een MINI kan geven. Sportief op de weg en toch een klassieke en hoogwaardige uitstraling. Bij DutchLease is de MINI nu voordelig te rijden.
MINI Electric
Vanaf €585 p/mnd*
De nieuwe en krachtige MINI Electric, iconisch en elektrisch.

Een snelle, persoonlijke en gedreven service

DutchLease staat garant voor een snelle, persoonlijke en gedreven service. U krijgt bij ons een vast contactpersoon, die altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen in uw wagenpark. Op deze manier zijn wij in staat u razendsnel te helpen. Uw contactpersoon kijkt zeer precies naar uw persoonlijke situatie en zal met een nuchtere kijk een passende oplossing zoeken voor uw eventuele mobiliteitsproblemen. Tevens zullen wij u voor zien van een heldere prijsindicatie zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent.

Mening van onze klanten

Uw mening is voor ons van grote waarde. Op dit moment hebben wij een klantenbeoordeling van een 8,4! Hier zijn wij uiteraard zeer trots op, maar wij blijven ons inzetten om de klantervaring zo optimaal mogelijk te krijgen. Mocht u nog vragen hebben of informatie willen, neem dan contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.