MINI Zakelijk leasen
Mini zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

MINI zakelijk leasen bij DutchLease

Een MINI kan een mooie aanvulling zijn op het wagenpark van uw organisatie. Wanneer u een MINI zakelijk wilt leasen, bent u bij DutchLease aan het juiste adres. DutchLease is een allround leasemaatschappij, dit betekent dat wij elk merk en model auto kunnen leveren. Onze leaseadviseurs helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikt model van MINI. U ontvangt bij ons binnen 24 uur al een scherpe offerte op maat.

Zakelijk leasen op maat bij DutchLease

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een geoptimaliseerd wagenpark. Onze zakelijke lease omvat alle merken en modellen, waardoor u uw wagenpark precies naar uw wens kan samenstellen. Ook modellen die niet tussen ons aanbod zijn kunnen wij gewoon leveren, geen wens is te groot! Mocht u advies nodig hebben bij het samenstellen van uw wagenpark, dan staan wij voor u klaar! Uw vaste contactpersoon luistert naar uw wensen en doet een voorstel voor een leaseauto of leaseproduct dat bij u past.

Over de autofabrikant MINI

MINI is een Engelse autofabrikant, onderdeel van het Duitse BMW. Het merk produceert sinds 2001 compacte auto's met uiteenlopend motorvermogen, van de MINI One (95 pk) tot de MINI Cooper S (175 pk) en de MINI John Cooper Works (211 pk). De eerste generatie MINI's werd getekend door Frank Stephenson. De inspiratie hiervoor haalde hij uit de classic Mini, die geproduceerd werd van 1959 tot 2000. De naam werd in hoofdletters geschreven om het verschil met de classic Mini duidelijk te maken. 

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,6

  • 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

MINI aanbod uitgelicht
Mini Countryman zakelijk leasen

MINI Countryman

Vanaf €675 p/mnd*
Het echte MINI gevoel in een auto die past bij de wensen van een gezin. Afgemaakt tot in de perfectie en nu extra voordelig te rijden bij DutchLease, profiteer nu!
Mini 5 deurs zakelijk leasen
MINI 5-deurs
Vanaf €525 p/mnd*
De MINI 5-deurs is even sportief als de klassieke 3-deurs, maar dan nog veelzijdiger. Met ruimte voor 3 personen op de achterbank én hun bagage.
Mini occasion
Lease extra voordelig een gebruikte Mini
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.
Mini zakelijk leasen

MINI One 3-deurs

Vanaf €485 p/mnd*
De MINI 3-deurs is een auto vol verrassingen, hij is uiteraard klein maar dat zorgt voor een rijgevoel dat alleen een MINI kan geven. Sportief op de weg en toch een klassieke en hoogwaardige uitstraling. Bij DutchLease is de MINI nu voordelig te rijden.
MINI electric zakelijk leasen bij DutchLease
MINI Electric
Vanaf €585 p/mnd*
De nieuwe en krachtige MINI Electric, iconisch en elektrisch.

Een snelle, persoonlijke en gedreven service

DutchLease staat garant voor een snelle, persoonlijke en gedreven service. U krijgt bij ons een vast contactpersoon, die altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen in uw wagenpark. Op deze manier zijn wij in staat u razendsnel te helpen. Uw contactpersoon kijkt zeer precies naar uw persoonlijke situatie en zal met een nuchtere kijk een passende oplossing zoeken voor uw eventuele mobiliteitsproblemen. Tevens zullen wij u voor zien van een heldere prijsindicatie zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent.

Mening van onze klanten

Uw mening is voor ons van grote waarde. Op dit moment hebben wij een klantenbeoordeling van een 8,6! Hier zijn wij uiteraard zeer trots op, maar wij blijven ons inzetten om de klantervaring zo optimaal mogelijk te krijgen. Mocht u nog vragen hebben of informatie willen, neem dan contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.