De MINI Countryman zakelijk leasen bij DutchLease

De MINI Countryman is de MINI voor het hele gezin. Geniet van het unieke rijgevoel dat alleen een MINI geeft en combineer het met SUV-rijden en je krijgt een verslavend goede rijervaring. Dat is de reden dat de Countryman van MINI zo’n succes is en dus zijn we bij DutchLease heel blij dat we Countryman nu goedkoper aanbieden dan normaal gesproken.

De MINI Countryman, de grootste MINI

Met de Countryman is MINI is een nieuwe richting ingeslagen. Deze MINI kan je eigenlijk moeilijk nog een MINI noemen en dat merk je aan alles. Zo beschikt de Countryman over 1390 liter bagageruimte, elektrische stoelverstelling en kan je de MINI Countryman eenvoudig openen zonder sleutel door Comfort Acces. Daarnast is de nieuwe MINI Countryman te herkennen aan zijn Union Jack achterlichten en Digitale Dashboard. Wil je jouw MINI Countryman nog beter laten aansluiten bij jouw wensen dan kan dit met verschillende uitrustingspakketten. 

MINI Countryman One

Vanaf €675 p/mnd*
  • Stijlvolle crossover
  • Plaats voor vijf personen
  • 9 kleuren met 4 contrasterende dakkleuren
  • Vol slimme details
MINI Countryman detail
MINI Countryman interior
MINI Countryman mirror
MINI Countryman voor

De MINI Countryman leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze MINI Countryman 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de MINI Countryman

MINI Countryman bagage

Inklapbare stoelen

De MINI Countryman is ruim! En zeker met de inklapbare stoelen in de 40/20/40 configuratie kan de MINI Countryman ook extra lange, brede, hoge en gewoon grote bagage meenemen.
MINI Countryman achterklep

Comfort Acces en Easy Opener

Heeft u uw handen vol met bagage? Geen probleem, de MINI Countryman is zo te openen met uw voet met de automatische achterklepbediening.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mazda CX-3
Prijs op aanvraag
De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover en vormt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen rondom de bestuurder.
Volkswagen T-Roc
Vanaf €485 p/mnd*
Stoer, krachtig, en een mooi formaat: de gloednieuwe Volkswagen T-Roc is vanaf nu verkrijgbaar bij DutchLease.
MINI 3-deurs
Vanaf €485 p/mnd*
De MINI 3-deurs is een auto vol verrassingen, hij is uiteraard klein maar dat zorgt voor een rijgevoel dat alleen een MINI kan geven. Sportief op de weg en toch een klassieke en hoogwaardige uitstraling. Bij DutchLease is de MINI nu voordelig te rijden.