De BMW 2 Serie zakelijk leasen bij DutchLease

De BMW 2 Serie is te leasen in diverse uitvoeringen. Kiest u voor de ruimte BMW 2 Serie Gran Tourer, dan weet u zeker dat u plaats heeft voor maar liefst zeven inzittenden én hun bagage. De BMW 2 Serie Gran Tourer is alweer de tweede spacewagon die BMW in korte tijd lanceert. Welke uitvoering van de BMW 2 Serie u ook kiest, met een BMW 2 Serie haalt u alles uit het stadsleven en komt u sportief en elegant voor de dag.

BMW 2 Serie Active Tourer

De BMW 2 Serie Active Tourer is ruim en indrukwekkend. U ervaart met de BMW 2 Serie Active Tourer de luxe van BMW, in combinatie van de meest functionele kwaliteiten welke goed van pas komen bij een groot gezin. In het praktische en stijlvolle design is alles binnen handbereik voor de bestuurder. Daarmee is deze auto handig voor de zakelijke rijder doordeweeks en tegelijkertijd voor familie- uitjes in het weekend.

 

De BMW 2 Serie Gran Tourer

De BMW 2 Serie Gran Tourer biedt nét wat meer ruimte voor grote gezinnen dan de Active Tourer. Zo is de tweede zitrij variabel en kan het aantal zitplaatsen worden uitgebreid tot maar liefst zeven stoelen. Daarnaast is er ook voldoende ruimte in de kofferbak voor al uw bagage. De Gran Tourer biedt diverse praktische opbergmogelijkheden en genoeg ruimte om mee te vervoeren wat u maar wilt.

 

Full Operational Lease een uitvoering van de BMW 2 Serie

Een zakelijk lease contract waarmee u volledig bent ontzorgd? Kies voor Full Operational Lease bij DutchLease en u profiteert van vele voordelen: een vast aanspreekpunt voor berijders vanuit zowel binnen- als buitenland, gelijkwaardig vervangend vervoer, winterbanden naar behoefte, gebruikersschades na inname zonder eigen risico en ga zo maar door. Lees alles over de voordelen van Full Operational Lease bij DutchLease.

Prijs op basis van: BMW 2-Serie Active Tourer (F45) 216i 109pk

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

 
De BMW 2 Serie

  • Rijplezier voor het premium compact segment
  • Vereniging van opwindende dynamiek en karakteristiek design
  • Allrounder in sportief tenue
  • Royale bagageruimte

 

De BMW 2 Serie in beeld

 

Het interieur van de BMW 2 Serie

Comfort telefoonvoorbereiding

Comfort telefoonvoorbereiding

De BMW 2 Serie Gran Tourer biedt 'Comfort telefoonvoorbereiding' met draadloze oplaadmogelijkheid. Tussen de twee voorstoelen bevindt zich een dock waar u uw telefoon draadloos in kunt opladen.

BMW Head-Up Display

Head-Up Display

Tijdens het rijden projecteert het full-colour 'Head Up Display' van BMW relevante gegevens op het scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Onder andere de actuele snelheid en aanwijzigingen van het navigatiesysteem worden hierin weergegeven.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Seat Ibiza

Vanaf €359 p/mnd*
De nieuwe SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!
Mazda CX5 zakelijke lease

Mazda CX-5

Vanaf €539 p/mnd
De Mazda CX-5 is een crossover ontwikkeld met SkyActiv technologie, wat meer vermorgen oplevert en een lagere CO2-uitstoot.
Operational lease de Peugeot 3008

Peugeot 3008

Vanaf €529 p/mnd*
Een uniek en dynamisch karakter, gekenmerkt door een spectaculair interieur en strakke lijnen. Auto van het jaar 2017!