De BMW 2 Serie zakelijk leasen 

De BMW 2 Serie is te leasen in diverse uitvoeringen. Zo is de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé bijzonder geschikt voor zakelijk lease. Een representatieve auto met een uitdagend karakter opvallend in de compacte premiumklasse. Welke uitvoering van de BMW 2 Serie u ook kiest, met een BMW 2 Serie haalt u alles uit het (stads)leven en komt u sportief en elegant voor de dag. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze leaseadviseurs of accountmanagers en informeer direct naar de levertijd.

 

Diverse uitvoeringen

De BMW 2 Serie bestaat in diverse uitvoeringen. Zo is er een BMW 2 Serie Gran Coupé, een echte blikvanger met zijn kenmerkende voorzijde en licht dalende daklijn en sportieve achterzijde met LED achterlichten. Maar de 2 Serie is ook in een ruimere versie te verkrijgen, namelijk de BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer. Beide auto's met een ruimere achterbak en geschikt voor vakanties met de hele familie.

Sportief design 

De BMW 2 Serie Gran Coupé is de nieuwste 2 Serie verschenen van BMW en kenmerkt zich met zijn sportieve, progressieve design en elegante coupésilhouet. Een auto waarmee u bij klanten aan kunt komen. Het interieur bestaat uit een op de berijder afgestemde cockpit, met een sportief-premium uitstraling. Een cockpit zoals u van BMW kunt verwachten. 

BMW 2 Serie

Vanaf €599 p/mnd*
  • Rijplezier voor het premium compact segment
  • Vereniging van opwindende dynamiek en karakteristiek design
  • Allrounder in sportief tenue
  • Royale bagageruimte
BMW 2 serie grand coupe front
BMW 2 serie grand coupe interieur
BMW 2 serie grand coupe sfeer
BMW 2 serie grand coupe side

Full Operational Lease een uitvoering van de BMW 2 Serie

Een zakelijk lease contract waarmee u volledig bent ontzorgd? Kies voor Full Operational Lease bij DutchLease en u profiteert van vele voordelen: een vast aanspreekpunt voor berijders vanuit zowel binnen- als buitenland, gelijkwaardig vervangend vervoer, winterbanden naar behoefte, gebruikersschades na inname zonder eigen risico en ga zo maar door. Lees alles over de voordelen van Full Operational Lease bij DutchLease.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de BMW 2 Serie
Comfort telefoonvoorbereiding

Comfort telefoonvoorbereiding

De BMW 2 Serie Gran Tourer biedt 'Comfort telefoonvoorbereiding' met draadloze oplaadmogelijkheid. Tussen de twee voorstoelen bevindt zich een dock waar u uw telefoon draadloos in kunt opladen.
Head-Up Display

BMW Head-Up Display

Tijdens het rijden projecteert het full-colour 'Head Up Display' van BMW relevante gegevens op het scherm in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Onder andere de actuele snelheid en aanwijzigingen van het navigatiesysteem worden hierin weergegeven.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
BMW 1 Serie
Vanaf €569 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
Mercedes A-Klasse
Vanaf €580 p/mnd*
De meest compacte Mercedes en de eerste A-Klasse met plug-in-hybrid-technologie. De dynamiek en efficiëntie van een elektromotor gecombineerd met de actieradius van een verbrandingsmotor.