De BMW i4 zakelijk leasen

De BMW i4 is dé keuze voor zakelijk leasen als u een sportieve rijstijl prefeert en in stijl wilt aankomen bij uw klanten. De Duitse premium limousine biedt een uitgebreid infotainement systeem en ruime configuratiemogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

De BMW i4 als elektrische lease auto

De i4 is er als eDrive35, eDrive40 en als topmodel M50. Met een WLTP actieradius tot 590 km is er altijd gelegenheid tot rijplezier. De i4 van BMW is daarmee geschikt voor gebruikers die hoge eisen stellen aan een zakelijke lease auto. Het bijladen van 100 km extra actieradius gaat bij maximaal vermogen in slechts 4 minuten. Met de M50 is er 544 pk aan boord, wat goed is voor een 0-100 km/u sprint van slechts 3,9 seconden.

Dankzij zijn vijf zitplaatsen is de BMW i4 niet alleen geschikt voor de sportieve rijder, maar ook voor zijn of haar gezin. Alle inzittenden kunnen genieten van comfort aan boord dankzij BMW's goede stoelen, infotainment met BMW Curved Display en een fantastische geluidservaring met het optionele Harman & Kardon audiosysteem. Uiteraard is de i4 voorzien van innovatieve veiligheidsvoorzieningen zoals actieve cruise control, lane assist en koplampen met led-technlogie.

De BMW i4

  • Tot 590 km (WLTP) breik
  • Sportieve rijeigenschappen
  • Tot 200 kW snelladen
  • Uitgebreide configuratiemogelijkheden
BMW i4 opladen
BMW i4 interieur
BMW i4 nieren
BMW i4 achterkant

De BMW i4 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW i4

BMW i4 curved display

Curved Display

Het nieuwe BMW Curved Display is ergonomisch rond de bestuurder gebogen. De combinatie van het 12,3 inch instrumentenpaneel en het 14,9 inch Touch Control Display maakt het weergavescherm groot en modern
BMW i4 comfortabele zitplekken

Comfortabele zitplekken

De BMW i4 is een vijfpersoonsauto, met veel hoofd- en beenruimte achterin. Hierdoor genieten zowel passagiers voorin als achterin van optimaal zitcomfort
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Tesla Model 3
Vanaf €625 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa.
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Kia EV6
Vanaf €690 p/mnd*
Het meest geavanceerde elektrische model op de markt én Auto van het Jaar 2022.