Hyundai Tucson
Vanaf €545 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Hyundai Tucson zakelijk leasen bij DutchLease

De Hyundai Tucson is een populaire crossover-SUV die bekend staat om zijn stijlvolle design, indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologie. Als een van de meest verkochte modellen van Hyundai, heeft de Tucson een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en veelzijdige keuze voor gezinnen en avontuurlijke rijders. Hyundai Tucson zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

Hybride Aandrijflijn

De nieuwe Hyundai Tucson Hybrid wordt aangedreven door de nieuwe 1.6-liter T-GDI Smartstream-benzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor, die gevoed wordt door een lithium-ion-batterij van. Deze samenstelling geeft de nieuwe Hyundai Tucson en sportief randje als het gaat om acceleratie en prestaties. De lithium-ion-polymeerbatterij heeft een capaciteit van 1,49 kWh en slaat de elektriciteit op die tijdens het rijden wordt opgewekt door het regeneratieve remsysteem. Daarmee wordt de elektromotor gevoed.
De Hyundai Tucson
  • Veel ruimte
  • elektrische achterklep
  • multi-air mode climate controle

De Hyundai Tucson leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Hyundai100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Hyundai Tucson

Parametric hidden lichten

Het geometrische patroon van de donker verchroomde grille lijkt te veranderen zodra je gaat rijden. Dankzij de geavanceerde halfspiegelcoating zijn de Parametric Hidden Lights onzichtbaar wanneer ze niet zijn ingeschakeld. Maar zodra ze worden geactiveerd, verschijnen er vleugelachtige vormen aan de zijkanten van de grille, waardoor een unieke en futuristische verlichtingssignatuur ontstaat. Zodra de lichten weer worden uitgeschakeld, versmelten ze optisch weer met de grille, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Sfeervolle interieurverlichting

Pas de interieurverlichting aan naar jouw persoonlijke voorkeur. Met een scala aan mogelijkheden biedt de sfeerverlichting maar liefst 64 kleuren en 10 helderheid niveaus, waardoor je elke gewenste sfeer kunt creëren. De lichtbronnen bevinden zich strategisch aan de onderkant van de middenconsole, in het draadloze oplaadpad en in de vakken van de portieren. Zo wordt elke hoek van het interieur prachtig verlicht.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volvo C40
Vanaf €785 p/mnd*
Rij volledig elektrisch in deze Volvo C40. Een vlotte auto met een kenmerkend uiterlijk. Lease de Volvo C40 zakelijk bij DutchLease.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
De Tesla Model Y
Vanaf €695 p/mnd*
De middelgrote SUV van Tesla, met plaats voor zeven personen. WLTP bereik van 507km.