Kia Sportage
Vanaf €529 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Kia Sportage zakelijk leasen bij DutchLease

Maak kennis met de Kia Sportage, een dynamische en veelzijdige SUV die de perfecte balans biedt tussen stijl, prestaties en comfort. De Sportage is een van de vlaggenschepen van Kia en heeft een indrukwekkend ontwerp dat direct in het oog springt. De Kia Sportage zakelijk leasen kan bij DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

3 manieren van hybride rijden

De Kia Sportage is ontworpen met 3 verschillende aandrijvingslijnen, zo is er altijd een uitvoering die bij je past. Lees hier onder de verschillen en ontdek welke uitvoering van de Kia Sportage het best bij jou past.

De Sportage Plug-in Hybrid (PHEV) is een variant van de Kia Sportage met twee motoren. Het belangrijkste verschil is dat de PHEV kan worden opgeladen met een laadkabel via een stopcontact of laadpaal. Daarnaast heeft de PHEV een grotere accu, waardoor je verder en vaker elektrisch kunt rijden en je brandstofverbruik lager is. Door regelmatig op te laden, kun je optimaal profiteren van de voordelen van de Sportage Plug-in Hybrid.

De Sportage Hybrid (HEV) is voorzien van zowel een verbrandingsmotor als een elektrische motor. Deze twee motoren werken samen om het energieverbruik te verminderen, brandstof te besparen en soms zelfs energie op te wekken. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens het afdalen van een heuvel of bij het remmen.

De Sportage Mild Hybrid (MHEV) heeft een benzinemotor die wordt ondersteund door een kleine elektromotor tijdens zware belasting, zoals accelereren. De elektromotor ontvangt stroom van een 48-volt accu, die opgeladen wordt door de benzinemotor. Bovendien wordt tijdens het remmen energie teruggewonnen om de accu op peil te houden.

De Kia Sportage
  • 3 verschillende hybrid uitvoeringen
  • Adaptive Cruise Control
  • 360°camera
     
KIA Sportage bij Dutchlease
KIA Sportage bij DutchLease
KIA Sportage bij DutchLease
KIA Sportage bij Dutchlease

De Kia Sportage leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Kia Sportage

Geavanceerde cockpit

Het interieur van de Sportage is ontworpen met de bestuurder in gedachten. Het heeft een geavanceerd en overzichtelijk design, met hoogwaardige kenmerken zoals een ultramodern gebogen display, een sportief D-cut zwart lederen stuurwiel en een gebruiksvriendelijke versnellingskeuzeknop op de middenconsole.

Slimme parkeerassistentie

Bedien de Sportage op afstand, met een druk op de smart key laat je de Sportage veilig in of uit krappe parkeervakken rijden. De Sportage beschikt over sensoren die elk obstakel kunnen herkennen en de auto veilig overal in en uit kan krijgen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Tucson
Vanaf €545 p/mnd*
De Tucson is de nieuwste hybride cross-over SUV van Hyundai.
Volkswagen ID.3
Vanaf €579 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Jeep Avenger
Vanaf €549 p/mnd*
De Jeep Avenger is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een opvallend exterieur en een verfijnd interieur.