Nissan Qashqai zakelijk leasen

Bent u op zoek naar een SUV waarmee u niet onopgemerkt voorbij rijdt? Overweeg dan de Nissan Qashqai; altijd toonaangevend in design, met een nieuwe kijk op de SUV.  Het krachtige ontwerp geeft de Nissan Qashqai een imposant uiterlijk en een sterke uitstraling. Gestroomlijnde koplampen met glimmende LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. En er zijn meer kleuren dan voor welke andere crossover ook. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij één van onze leaseadviseurs.

Een strakke stijlvolle SUV voor de stad

Deze moderne strakke SUV is zeer compleet uitgerust en voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van de moderne technologie. In combinatie met de aanblik van de kenmerkende V-vormige grille en dynamische, op een boemerang geïnspireerde koplampen en achterlichten, gaat uw hart als autoliefhebber ongetwijfeld sneller slaan. De Nissan Qashqai is een echter blikvanger. En van binnen? Voelt en rijdt deze stoere SUV net zo comfortabel als de buitenkant er uitziet met de indrukwekkende premium materialen en details.

Nissan Qashqai

Vanaf €545 p/mnd*
  • Mild-Hybrid-aandrijving
  • Stuurwiel en versnellingspook met leder bekleed
  • Pro-Pilot met Navi-link
  • Smartphone connectiviteit - Apple Carplay en Android Auto


Nissan Qashqai velgen
Nissan Qashqai lease
Nissan Qashqai cockpit

Veilig en zorgeloos op weg 

Met Nissan Intelligent Mobility rijdt u veilig en zorgeloos; technologieën die voor u op de weg letten en de controle kunnen overnemen in geval van onveilige situaties. De Qashqai parkeerhulp kan zelfs uw Nissan Qashqai voor u inparkeren. En met Nissan ProPILOT wordt de toekomst nog intelligenter, met rijtechnologieën die de stress van het snelwegverkeer verminderen, waardoor u veel uitgeruster op de eindbestemming aankomt.

De Nissan Qashqai zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Nissan Qashqai zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Nissan Qashqai

Nissan Qashqai navigatie

De nieuwste technologische ontwikkelingen

De Nissan Qashqai is uitgerust met nieuwste innovatieve voorzieningen. Bijvoorbeeld het nieuwe NissanConnect-systeem, met een 7 inch multitouch-scherm met indrukwekkende nieuwe functies zoals 3D-kaarten, gesproken instructies en smartphone-integratie inclusief Apple CarPlay/Android Auto.
Nissan Qashqai kofferruimte

Ruime veelzijdige kofferbakruimte

De zeer ruime kofferbakruimte van 430L is makkelijk om te vormen naar nog meer laadcapaciteit. Als de bank is neergeklapt creëert u een volledig vlakke vloer van 860L waarmee u ook in staat bent grote ladingen te vervoeren. Ook zijn er andere slimme opbergruimtes om losse spullen een plek te geven.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Peugeot 3008

Vanaf €569 p/mnd*
Een uniek en dynamisch karakter, gekenmerkt door een spectaculair interieur en strakke lijnen.

Volkswagen T-Roc

Vanaf €485 p/mnd*
Stoer, krachtig, en een mooi formaat: de gloednieuwe Volkswagen T-Roc is vanaf nu verkrijgbaar bij DutchLease.

Opel Mokka

Vanaf €475 p/mnd*
De volledig vernieuwde Mokka heeft als eerste model de nieuwe Opel Vizor look. Ook beschikbaar als de 100% elektrische Mokka-e.