De Opel Crossland zakelijk leasen bij DutchLease

De Opel Crossland is een interessante auto voor zakelijk leaserijders omdat het alle comfort biedt die u nodig heeft voor zakelijke ritten en een geupdate uiterlijk heeft waardoor u modern voor de dag komt. De auto biedt behoorlijk wat ruimte voor zijn klasse en bezit over handige snufjes zoals draadloos opladen in het middenconsole.

Nieuwe Opel Crossland

Onlangs is er een nieuwe versie van de Opel Crossland uitgekomen, waarbij de Opel Crossland de 'X' is kwijtgeraakt en gewoon Crossland is gaan heten. De Opel Crossland verschilt qua uitvoering weinig van de Crossland X, al is het vooraanzicht veranderd. Het vooraanzicht van de auto heeft geen grill meer en de bumper is prominenter in beeld gekomen. De Opel Crossland is de eerste Opel die het nieuwe vooraanzicht bezit waar Opel op voort wil borduren met zijn andere modellen.

Opel Vizor grille en koplampen

De Opel Crossland is de eerste Opel met het nieuwe familie gezicht. De Opel Vizor vormt de voorkant van de Opel Crossland en integreert de grille en koplampen. Samen vormen deze de horizontale lijn van het vooraanzicht. Bij het merklogo in het midden komen de twee lijnen samen.

Benzinemotor handgeschakeld en de 130pk automaat

De Opel Crossland is verkrijgbaar met een 1.2 Pure tech motor of een 1.2 3-cilinder motor in 83 pk, 110 Pk of 130 pk. Bij de 130 pk uitvoering is er te kiezen voor een automaat in plaats van een handbak.

GS-Line met 16-inch lichtmetalen wielen

De Opel Crossland is voor de sportieve rijders ook verkrijgbaar als Gs-Line. In deze uitvoering staat de auto op 16-inch lichtmetalen wielen, een rode lijn langs de daklijkn, LED achterlichten, dak rails en een zwart dak.


Opel Crossland
Vanaf €465 p/mnd*
  • Verfijnd SUV design
  • Comfortabele hoge zit
  • Bagageruimte van 410 liter
  • Nieuw Opel familiegezicht
Opel Crossland dashboard
Opel Crossland velgen
Opel Crossland voorkant
Opel Crossland lease
*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Opel Crossland
Blockteaser Crossland

Praktisch gebruiksgemak

De Opel Crossland biedt 410 liter bagageruimte wanneer de achterstoelen in de uiterst achterste stand staan. Wanneer je de stoelen 15 cm naar voren schuift loopt de ruimte in de kofferbak op tot 520 liter. In het segment waarin de Opel Crossland zich begeeft is deze grootte behoorlijk.
Opel Crossland dashboard

Draadloze telefoonlader

Voor de zakelijke rijder biedt de Opel Crossland een hoop gebruiksgemak. Zo is het mogelijk uw smartphone draadloos te laden in het middenconsole. Verder ziet het dashboard er netjes en strak uit.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Volkswagen T-Cross

Vanaf €465 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen T-Cross, de kleinste SUV van Volkswagen zet veiligheid op de eerste plek en helpt u waar nodig.

Peugeot 3008

Vanaf €569 p/mnd*
Een uniek en dynamisch karakter, gekenmerkt door een spectaculair interieur en strakke lijnen.

MG ZS EV

Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.