De Opel Vivaro zakelijk leasen

De nieuwe Vivaro is een krachtige en veelzijdige bedrijfswagen, perfect geschikt voor MKB-ondernemingen. Dankzij flexibele zitopties en innovatieve connectiviteit wordt comfort en gemak gegarandeerd, terwijl de ruime laadruimte en indrukwekkende laadcapaciteit de productiviteit optimaliseren. Ook verkrijgbaar als elektrische variant. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Ontdek de veelzijdigheid van de Opel Vivaro

De Opel Vivaro biedt een scala aan handige functies die perfect zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Met schuifdeuren aan de zijkanten en twee grote deuren achterin, wordt het laden en lossen moeiteloos. De brede opening achterin zorgt voor gemakkelijke toegang voor passagiers en lading. Bovendien is de Vivaro verkrijgbaar in verschillende carrosseriestijlen, waardoor u de vrijheid hebt om de perfecte uitvoering te kiezen die aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Met de Opel Vivaro bent u dagelijks verzekerd van efficiënte werkomstandigheden en uitstekende resultaten.

Optimale rijervaring

De Vivaro tilt de rijervaring naar een hoger niveau met krachtige en zuinige Euro 6.4-dieselmotoren, met vermogens tot maar liefst 180 pk. Met deze motoren geniet u van uitstekende prestaties en efficiënt brandstofverbruik, waardoor u verder komt op één tank. Dankzij de verschillende opties voor automatische en handgeschakelde transmissies kunt u nauwkeurig schakelen en profiteren van maximaal rijcomfort.

Opel Vivaro

Van €529 p/mnd*
  • Veelzijdige bedrijfswagen
  • Max. laadvolume van 6.6 m³
  • 1400 kg max. laadgewicht
Opel Vivaro zakelijk leasen
Opel Vivaro zakelijk leasen
Opel Vivaro e zakelijk leasen
Opel Vivaro zakelijk leasen

De Opel Vivaro zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Vivaro zorgeloos met Full Operational Lease. Kiest u voor deze leasevorm, dan nemen wij alles uit handen: zorg voor financiering, onderhoud, verzekering én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Opel Vivaro
Opel Vivaro e zakelijk leasen

Blijf op koers met heldere richting

Maximaliseer efficiëntie met de nieuwe Vivaro. Met krachtige motoren, een geavanceerd navigatiesysteem en OpelConnect Services blijft u en uw team onderweg naar het beste resultaat.
Opel Vivaro zakelijk leasen

Veiligheids- en rijhulpsystemen

De Vivaro is standaard voorzien van Forward Collision Allert, waarbij de auto continu de weg scant voor mogelijke ongevallen met voertuigen of voetgangers. Optioneel zijn een 180 graden achteruitrijcamera en Dynamic Surround Rear Vision toe te voegen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Ford Transit Connect

Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.

Mercedes Vito

Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!

Renault Master E-tech

Vanaf €1065 p/mnd*
De Renault Master E-Tech is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen van Renault met veel ruimte, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën.