De Opel Vivaro-e zakelijk leasen

De eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel is op een paar aanpassingen na amper te onderscheiden van de op diesel lopende uitvoeringen. Het rijgedrag en laadvermogen zijn nog typisch Vivaro. Zo profiteert u, zonder in te leveren, van lage gebruikskosten. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Opel Vivaro-e actieradius

Met de krachtige elektromotor van de Vivaro-e komt u ver, heel ver. Hij is leverbaar met twee batterijtypes: de 50kW batterij heeft een bereik van 230 km. Met de batterij met 75kW capaciteit kunt u maar liefst 352 km rijden (WLTP getest). De hoge koppel en topsnelheid van 130 km/u maken de Vivaro-e ook nog eens erg geschikt voor de snelweg. 

Opel Vivaro-e

Van €659 p/mnd*
  • Verkrijgbaar in drie lengtes
  • Even groot laadvolume als de diesel variant
  • Elektrisch bedienbare schuifdeuren
  • Actieradius WLTP: 352km
Opel Vivaro e zakelijk leasen
Opel Vivaro e zakelijk leasen
Opel Vivaro e zakelijk leasen
Opel Vivaro e zakelijk leasen

De Opel Vivaro-e zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Vivaro-e zorgeloos met Full Operational Lease. Kiest u voor deze leasevorm, dan nemen wij alles uit handen: zorg voor financiering, onderhoud, verzekering én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Opel Vivaro-e
Opel Vivaro e zakelijk leasen

Compleet geruisloos

Niet alleen de elektromotor maakt de Opel Vivaro-e zo stil als een muis, het interieur draagt daar ook aan bij. Met verschillende materialen is een optimale geluiddemping gecreëerd. Dat maakt de Vivaro-e nog comfortabeler.
Opel Vivaro e zakelijk leasen

Snel weer op pad

Met de standaard 11 kW lader komt u een drukke werkdag makkelijk door. Moet u toch snel bijtanken? Bij een openbaar laadpunt met 100 kW vermogen, laadt u uw Vivaro-e in 30-45 minuten op tot 80% capaciteit.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Ford Transit Connect

Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.

Mercedes Vito

Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!

Volkswagen Crafter

Vanaf €615 p/mnd*
De vernieuwde Volkswagen Crafter biedt de ultieme werkplek met optimaal comfort en maximale veiligheid.