De Porsche Taycan zakelijk leasen

Maak kennis met de Porsche Taycan, een 100% elektrische vierdeurs coupé die expressief en tijdloos design combineert. Met zijn dynamische design en ruime interieur, inclusief bagageruimtes voor en achter, biedt de Taycan exclusief comfort voor 4 personen. De innovatieve Taycan modellen belichamen de toekomst van elektrisch rijden en stralen tegelijkertijd de authentieke Porsche-erfenis uit. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Porsche Taycan met full operational lease

Lease de Porsche Taycan voor een all-in leaseprijs met full operational lease. Dat betekent: geen zorgen over financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijving. Al deze zaken regelen wij voor u. Laat uw wensen over looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

Prestaties van de Porsche Taycan

De Porsche Taycan levert indrukwekkende prestaties, met een maximale actieradius van 505 km en acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,4 - 2,8 seconden, afhankelijk van de uitvoering. De Launch Control-functie, beschikbaar in de modus Sport en Sport Plus, zorgt voor maximale acceleratie vanuit stilstand. Bovendien zijn de Taycan-modellen uitgerust met Active Aerodynamics, inclusief een adaptieve achterspoiler die bij verschillende snelheden zorgt voor optimale rijstabiliteit en dynamisch potentieel.

Porsche Taycan

Vanaf €1219 p/mnd*
  • 100% elektrische vierdeurs coupé
  • Sportief en ruim
  • Snelladen: van 5 naar 80% in 22 minuten
  • Maximale actieradius: 505 km (WLTP)
  • Verkrijgbaar in verschillende carrosserievormen
Porsche Taycan zakelijk leasen
Porsche Taycan zakelijk leasen
Porsche Taycan zakelijk leasen
Porsche Taycan zakelijk leasen

Verkrijgbaar in 3 verschillende carrosserievormen

Taycan: De Porsche Taycan kenmerkt zich door een puristisch, expressief en tijdloos design, met een dynamische flyline. Naast ruime bagageruimtes voor en achter biedt hij exclusief comfort voor 4 personen, zonder concessies te doen aan stijl en uitstraling.

Taycan Cross Turismo: De Taycan Cross Turismo maakt zelfbewuste statements met het Offroad Design Pakket en een opvallend design, inclusief een ruimere bagageruimte en meer hoofdruimte achterin.

Taycan Sport Turismo: De nieuwe Taycan Sport Turismo combineert een laag onderstel en hoog comfort met een sportief design en ruimte. Het beste uit twee elektrische werelden in één opwindend voertuig.


De Porsche Taycan zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Porsche Taycan 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Al deze zaken regelen wij voor u. Laat uw wensen over looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Porsche Taycan
Porsche Taycan zakelijk leasen

Innovatief interieur voor gebruiksgemak

In het interieur zijn bijna alle mechanische knoppen vervangen door digitale vlakken, met maximaal 4 intuïtieve displays. Het 16,8 inch Curved Display, centraal geplaatst in het blikveld van de bestuurder, en het Head-updisplay bieden de berijder ultiem gebruiksgemak en volledige controle.
Porsche Taycan zakelijk leasen

Volledig elektrische Porsche Taycan

Ontdek de kracht van de Porsche Taycan, die niet alleen indruk maakt met topsnelheden, maar ook met snelle laadtijden en een indrukwekkende actieradius. Porsche streeft naar naadloos opladen voor uw dagelijks gemak, zowel thuis als onderweg, via hun uitgebreide laadnetwerk.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.
Audi Q8 e-tron
Vanaf €944 p/mnd*
De nieuwe Audi Q8 e-tron is de nieuwste en meest luxe variant van de Audi e-trons. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch en een actieradius van 578 km.
Tesla Model S
Vanaf €1269 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.