Renault Master E-Tech zakelijk leasen 

Lease nu de Renault Master E-Tech bij DutchLease, de leasemaatschappij voor het MKB. Met een zakelijk leasecontract bij ons profiteert u van snelle, persoonlijke service die u en uw bedrijf verder helpt op weg naar succes. De Renault Master E-Tech is erg geschikt voor ondernemers die opzoek zijn naar een duurzame en efficiënte bedrijfswagen met veel laadruimte.   

De eerste elektrische Renault bedrijfswagen

De Master E-Tech is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen van Renault met een actieradius (WLTP) van 204 km. Met zijn robuuste uitstraling, ruime laadruimte en geavanceerde technologie is de Master de ideale keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een voertuig dat hun werk eenvoudiger maakt. De Renault Master heeft een kenmerkende ontwerp en een onderscheidende uitstraling. De verticale voorkant, verhoogde motorkap, verchroomde grille en C-vormige LED-dagrijverlichting creëren een dynamische en moderne uitstraling die de robuustheid van het voertuig benadrukt.

Rijke standaard uitrusting

Met zijn uitgebreide uitrusting en geavanceerde functies is de Renault Master specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals, waardoor het voertuig fungeert als een mobiel kantoor op wielen. Daarnaast beschikt de Renault Master ook over verschillende geavanceerde rijhulpsystemen die de rijervaring aangenamer maken. Deze karakteristieke bedrijfswagen bied ook een ruime laadruimte die erg toegankelijk is door de lage tildrempel en grote zij-en-achterdeuren. 

Renault Master
Vanaf €1065 p/mnd*
  • 80% opgeladen binnen 2 uur
  • Zitbank voor 2 personen met draaibare tafel
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Meerdere sjorogen

De Renault Master E-Tech leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Renault 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer bij onze leaseadviseurs naar de actuele levertijd. 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Renault Master E-Tech

Veiligheid voorop

De Renault Master E-Tech is uitgerust met de laatste rijhulpsystemen zoals Blind Spot Warning en Active Emergency Braking System. Zo ga je altijd met een veilig gevoel de weg op.

Makkelijk in-en uitladen

Het laadruim van de Renault Master E-Tech is erg toegankelijk door de achter deuren die 180° draaibaar zijn. De LED verlichting in de laadruimte maakt het werken in de Renault Master E-Tech nog aangenamer.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Transit Connect
Vanaf €469 p/mnd*
De Ford Transit Connect is de ideale bedrijfsauto. Ontdek de praktische features en innovatieve hulpsystemen.
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Volkswagen ID. Buzz Cargo
Vanaf €835 p/mnd*
De ID. Buzz Cargo: dé nieuwe elektrische bedrijfswagen. Het design is een eerbetoon aan de legendarische T1.