Volkswagen ID.4 zakelijke lease

Groots in ruimte én groots in duurzaamheid: met de Volkswagen ID.4 zakelijke lease zit u goed. De Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische SUV van de Volkswagen ID.Family: een reeks van volledig emissievrije Volkswagens. De Volkswagen ID.4 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en accupakketten. Zo past er bij iedere wens een ID.4.

De ID.4 specificaties

De ID.4 bevat standaard Lane Assist, Adaptive Cruise Control, het navigatiesysteem Discover Pro en parkeersensoren voor en achter. De Volkswagen ID.4 kan aan een snellader tot 80% opladen in 35 min. De praktische actieradius van de ID.4 komt in de winter neer op 285-395 km (afhankelijk van rijden op de snelweg of door de stad) en in de zomer tussen de 365 - 580km.

 

ID.4 zakelijk leasen met full operational lease

Kiest u ervoor de ID.4 zakelijk te leasen bij DutchLease? Dan regelen wij alles voor u. Van financiering en verzekering tot onderhoud en afschrijving. Voor een vast en scherp maandbedrag rijdt u zorgeloos in de elektrische SUV van Volkswagen. Gaat u de ID.4 ook privé rijden? Dan profiteert u nog van een scherpe bijtelling op de elektrische SUV. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de zakelijk leaseprijs en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat.

Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
  • Navigatiesysteem Discover Pro 25,4 cm touchscreen
  • Lane Assist
  • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem
  • Draadloos je telefoon opladen
Interieur Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4 kofferbakruimte
Volkswagen ID.4 opladen
Volkswagen ID.4 velgen

De uitvoeringen van de ID.4

De Volkswagen ID.4 zakelijke lease is beschikbaar in alle uitvoeringen en opties bij DutchLease. Denk aan de Pure- en Pro-uitvoeringen of de sportieve ID.4 GTX met twee elektromotoren en daarmee vierwielaandrijving. De levertijd hangt af van de uitvoering die u kiest. Graag snel wegrijden? Dan hebben wij vaak ook voorraadmodellen staan óf kijk of de ID.4 beschikbaar is met occasion lease.

 

Met de ID.4 op vakantie

Met zijn ruime actieradius is de ID.4 een elektrische auto waarmee u vol vertrouwen op vakantie kan. Afhankelijk van de uitvoering ligt het maximaal trekgewicht tussen de 1.000 kg en 1.200 kg. De bagageruimte is ruim van 543 liter en wanneer u de achterbanken neerklapt komt de bagageruimte neer rond de 1.575 liter. Een ideale elektrische SUV om mee op vakantie te gaan.

 

De Volkswagen ID.4 zakelijke lease bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Volkswagen ID.4 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volkswagen ID.4

Augmented Reality Head Up Display

Augmented Reality Head-up Display

Met het Augmented Reality Head-up Display in het Multimedia Pakket Plus krijgt u de informatie direct in uw voorruit geprojecteerd. De navigatie aanwijzingen worden getoond aan de hand van waar u zich bevindt, dus precies op de plaats waar u dit nodig hebt.
Simpelweg intelligent

Simpelwelweg intelligent

Met de Volkswagen ID.4 heet u altijd goed overzicht op de weg én op wat er om u heen gebeurt. U bedient de talloze functies in uw auto met de 'We Connect ID.' App.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

MG ZS EV

Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.

Hyundai IONIQ Electric

Prijs op aanvraag
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.

Tesla Model 3

Van €625, voor €562 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa.