Volkswagen ID.4 1ST
Vanaf €615,- p/mnd*
 • Full Operational Lease
 • Looptijd: 60 maanden
 • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Volkswagen ID.4 zakelijk leasen

Groots in ruimte én groots in duurzaamheid, met de Volkswagen ID.4 leasen zit u goed. De Volkswagen ID.4, het nieuwste lid en volledig elektrische en veelzijdige SUV van de Volkswagen ID.Family: een reeks van volledig emissievrije Volkswagens. De Volkswagen ID.4 is er in twee uitvoeringen: de ID.4 1ST en 1ST Max.

De ID.4 1st en ID.4 1st Max

De ID.4 verschijnt in eerste instantie in twee uitvoeringen. De ID.4 1st en de ID.4 1st Max. De ID.4 1st Max is het rijker uitgeruste model en is te herkennen aan de typische 1st badges en de Play en Pauze pedalen.

De ID.4 Max standaard rijk uitgerust

De ID.4 Max gaat nog een stap verder in uitrusting en comfort. Dankzij de Augmented Reality Head-up Display hoef je je ogen niet meer van de weg te houden en is al je rij-informatie altijd perfect in je gezichtsveld. De ID.4 Max is standaard met slimme features, 21 inch velgen en 360 graden camera. 

MEB-platform

De Volkswagen ID.4 is gebouwd op het MEB-platform, het platform ontwikkeld voor elektrische Volkswagens van de ID. Family. De vloer van het platform bestaat uit platte batterijen aangesloten aan de elektromotoren. 

Actieradius van maximaal 580 km

De Volkswagen ID.4 heeft WLTP gemeten actieradius van 501 km en is voor 80% opgeladen in 35 min. De praktische actieradius komt in de winter neer op 285-395 km (afhankelijk van rijden op de snelweg of door de stad) en in de zomer tussen de 365 - 580km.  

De Volkswagen ID.4 1ST Max
 • 21-inch velgen
 • Navigatiesysteem Discover Pro 30,5 cm touchscreen
 • IQ.Light LED Matrix
 • Travel Assist
 • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem
 • 360 graden camera
 • Dodehoeksensor
 • Panoramadak
 • Elektrische achterklep
 • Elektrische verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie
 • Draadloos je telefoon opladen
Interieur Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4 kofferbakruimte
Volkswagen ID.4 opladen
Volkswagen ID.4 velgen

De Volkswagen ID.4 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Volkswagen ID.4 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen ID.4

Augmented Reality Head Up Display

Augmented Reality Head-up Display

Met het Augmented Reality Head-up Display krijgt u de informatie direct in uw voorruit geprojecteerd. De navigatie aanwijzingen worden getoond aan de hand van waar u zich bevindt, dus precies op de plaats waar u dit nodig hebt.
Simpelweg intelligent

Simpelwelweg intelligent

Met de Volkswagen ID.4 heet u altijd goed overzicht op de weg én op wat er om u heen gebeurt. U bedient de talloze functies in uw auto met de 'We Connect ID.' App.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV leasen bij DutchLease
MG ZS EV
Vanaf €489 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
Hyundai Ioniq Elektrisch DutchLease
Hyundai IONIQ Electric
Prijs op aanvraag
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Vanaf € 679,- p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische modellen van het moment, als u dit jaar besluit om een Tesla Model 3 te gaan rijden dan betaalt u slechts 12% bijtelling.