Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Volkswagen ID.4 zakelijk leasen

Groots in ruimte én groots in duurzaamheid, met de Volkswagen ID.4 leasen zit u goed. De Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische SUV van de Volkswagen ID.Family: een reeks van volledig emissievrije Volkswagens. De Volkswagen ID.4 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en accupakketten. Zo past er bij iedere wens een ID.4.

De ID.4 uitvoeringen

Na de introductie van de 1ST modellen heeft Volkswagen het wagenpark der ID.4's vernieuwd. In de huidige modellen bevat de ID.4 standaard Lane Assist, Adaptive Cruise Control, het navigatiesysteem Discover Pro en parkeersensoren voor en achter.

 

MEB-platform

De Volkswagen ID.4 is gebouwd op het MEB-platform, het platform ontwikkeld voor elektrische Volkswagens van de ID. Family. De vloer van het platform bestaat uit platte batterijen aangesloten aan de elektromotoren. 

 

Actieradius van maximaal 580 km

De Volkswagen ID.4 kan aan een snellader tot 80% opladen in 35 min. De praktische actieradius van de ID.4 komt in de winter neer op 285-395 km (afhankelijk van rijden op de snelweg of door de stad) en in de zomer tussen de 365 - 580km. 

De Volkswagen ID.4
  • Navigatiesysteem Discover Pro 25,4 cm touchscreen
  • Lane Assist
  • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem
  • Draadloos je telefoon opladen
Interieur Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4 kofferbakruimte
Volkswagen ID.4 opladen
Volkswagen ID.4 velgen

De Volkswagen ID.4 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Volkswagen ID.4 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Volkswagen ID.4

Augmented Reality Head Up Display

Augmented Reality Head-up Display

Met het Augmented Reality Head-up Display in het Multimedia Pakket Plus krijgt u de informatie direct in uw voorruit geprojecteerd. De navigatie aanwijzingen worden getoond aan de hand van waar u zich bevindt, dus precies op de plaats waar u dit nodig hebt.
Simpelweg intelligent

Simpelwelweg intelligent

Met de Volkswagen ID.4 heet u altijd goed overzicht op de weg én op wat er om u heen gebeurt. U bedient de talloze functies in uw auto met de 'We Connect ID.' App.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV leasen bij DutchLease

MG ZS EV

Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
Hyundai Ioniq Elektrisch DutchLease

Hyundai IONIQ Electric

Prijs op aanvraag
De Hyundai IONIQ Electric combineert de beste aerodynamica van zijn klasse met gebruiksvriendelijke oplaadmogelijkheden.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3

Tesla Model 3

Vanaf € 639 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.