Volkswagen ID.7 Zakelijk leasen

Maak kennis met de Volkswagen ID.7: een eersteklas, elektrische limousine die ruimte, luxe en innovatie combineert. Met een indrukwekkend bereik en geavanceerde technologie, biedt de ID.7 een unieke rijervaring. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Volkswagen ID.7 met full operational lease

De Volkswagen ID.7 zakelijk leasen voor een complete leaseprijs met full operational lease. Dat betekent: geen zorgen over financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijving. Al deze zaken regelen wij voor u. Laat uw wensen over looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

Prestaties van de ID.7

De Volkswagen ID.7 is een eersteklas limousine met het grootste rijbereik in de ID.-familie. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en een lengte van 4,96 meter biedt de ID.7 een rijbereik van 599 kilometer. Bovendien beschikt hij over snel opladen met een laadvermogen van maximaal 175 kW, waardoor de hoogvoltaccu binnen 30 minuten van 5% naar 80% kan worden opgeladen.

Slimme comfortopties en handige bagageruimte

De ID.7 biedt intelligent comfort met automatisch werkende airconditioning die reageert op je aanwezigheid en stembediening. Het panoramadak met 'smart glass' kan gemakkelijk worden aangepast met een swipe of stembediening voor extra comfort. Bovendien heeft de ID.7 een elektrische achterklep met Easy Open & Close-functie, waardoor de bagageruimte zonder handmatige inspanning kan worden geopend.

Slimme Travel Assist

De ID.7 beschikt over Travel Assist, die automatisch binnen de wegmarkeringen blijft en informatie ontvangt van medeweggebruikers via online gegevens. Hierdoor past de ID.7 de snelheid aan bij files, bochten, rotondes en gewijzigde snelheidslimieten, wat zorgt voor ontspannen en veilig rijden.

Volkswagen ID.7
Vanaf €834 p/mnd*
  • Ruim, luxe en innovatief
  • Opladen van 5 tot 80% in 30 minuten
  • Actieradius: tot 599 km (WLTP)
  • Bagageruimte: 532 liter
Volkswagen ID7 zakelijk leasen
Volkswagen ID7 zakelijk leasen
Volkswagen ID7 zakelijk leasen
Volkswagen ID7 zakelijk leasen

De Volkswagen ID.7 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Volkswagen ID.7 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd en een vrijblijvende leaseofferte.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Volkswagen ID.7
Volkswagen ID7 zakelijk leasen
Intuïtieve bediening en veiligheid verenigd
De Volkswagen ID.7 maakt bediening gemakkelijk met een aanpasbaar 15-inch touchscreen en verlichte touchsliders voor geluids- en temperatuurregeling. Het geavanceerde augmented-reality-head-updisplay houdt belangrijke informatie binnen je gezichtsveld, waardoor je altijd gefocust blijft op de weg
Volkswagen ID7 zakelijk leasen
Optimaal zitcomfort met innovatieve ID.7 stoelen
De stoelen van de Volkswagen ID.7 tillen comfort naar een nieuw niveau met elektrische verstelbaarheid en geavanceerde massage- en klimaatfuncties. Geniet van verwarming en koeling, automatisch aangepast aan uw behoeften. Of ontspan met de massagefunctie en ervaar de pure luxe en comfort.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen ID.3
Vanaf €545 p/mnd*
Een Volkswagen, maar dan elektrisch met het gebruiksgemak en de comfort die u van een Volkswagen gewend bent. WLTP Actieradius van 424 km.
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Volkswagen ID.5
Vanaf €699 p/mnd*
De Volkswagen ID.5 combineert het beste van twee werelden: de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé.