Volkswagen T-Cross

Prijs op aanvraag

De Volkswagen T-Cross zakelijk leasen

De Volkswagen T-Cross is het kleinste model SUV van Volkswagen. Ideaal voor mensen die een auto willen rijden voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid in combinatie met een hoge instap. Met de Volkswagen T-Cross biedt Volkswagen naast de T-Roc een nieuw hoog model aan waarmee u over de wegen rijdt met een gevoel van overzicht op het verkeer om u heen.

Stel samen naar uw smaak

De Volkswagen T-Cross leasen doet u naar uw eigen smaak. Zo is deze SUV samen te stellen tot in de kleinste details. De kans dat uw T-Cross op de Volkswagen T-Cross van een ander lijkt, is dan ook vrijwel uitgesloten.

Prijs op aanvraag

 


Volkswagen T-Cross zakelijk leasen

  • Front Assist
  • Lane Assist
  • Elektrische spiegels met Blind Spot Sensor
  • LED achterverlichting
  • Bergwegrijhulp
De Volkswagen T-Cross in beeld
Het interieur van de Volkswagen T-Cross

Draadloos laden van uw telefoon

Volkswagen T-Cross zakelijk leasen bij DutchLease

In het vak voor de versnellingspook legt u uw telefoon neer om tijdens het rijden draadloos op te laden. Zo is uw telefoon volledig opgeladen wanneer u op uw bestemming arriveert.

 

Radio en Multimediasysteem 'Composition Colour'

Zakelijk lease de Volkswagen T-Cross bij DutchLease

Met vier speakers van topkwaliteit en een 6,5 inch kleuren Touch screen geniet u tijdens uw rit van de beste kwaliteit geluid.

Hoe ondernemerschap werkt is voor ons niet vreemd. Onze ervaring zetten wij dan ook graag in om samen met u tot mooie oplossingen te komen."

Ook toe aan ├ęchte service?

Michel staat voor u klaar!