Zakelijk lease de Škoda Octavia Combi

Een extreem veelzijdige auto, dat typeert de Škoda Octavia Combi. Daarmee is dit de perfecte zakelijke lease auto voor ieder moment. Of het gaat om kinderen, hobby's, stijl of snelheid. Dankzij de ruimte, nieuwe technologie en veiligheidsassistenten kunt u zich concentreren op wat echt telt. Vraag direct een offerte aan, of neem contact op met uw leaseadviseur.

Het gevoel van ruimte in de Škoda Octavia Combi

Doordat het dashboard de lijnen van het exterieur volgen, heeft u altijd het royale gevoel van ruimte in de Octavia Combi. Deze gezinsauto biedt genoeg hoofd- en beenruimte voor alle inzittenden. Daarbij zijn er hoogwaardige materialen gebruikt, die het rijplezier alleen maar zullen verhogen.


Simply Clever oplossingen

De Simply Clever oplossingen in de Octavia Combi maken het leven van iedere dag een stuk gemakkelijker. De kleine, maar handige details als het vloeistofreservoir met geïntegreerde trechter en het borstel-/parapluvlak zijn hier mooie voorbeelden van.

Škoda Octavia Combi

Vanaf €489 p/mnd*
  • Veel ruimte
  • Rijke uitvoeringspakketten
  • Slimme oplossingen
  • Ideale gezinsauto
Skoda Octavia Combi leasen
Skoda Octavia Combi
Skoda Octavia Combi zakelijke lease
Skoda Octavia Combi

De Škoda Octavia Combi leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Octavia Combi 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Andere populaire leasevormen zijn Flexible Lease of Occasion Lease. Welke leasevorm past het beste bij uw organisatie?

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Škoda Octavia Combi

SKODA Octavia Combi zakelijk leasen

Gestroomlijnd uiterlijk

De dubbele Full-LED koplampen, scherpe lijnen en dakrails geven de Octavia Combi een gestroomlijnd uiterlijk. De koplampen kunnen voorliggend of naderend verkeer detecteren en hun stand hier automatisch op instellen. Hierdoor zal u nooit een andere bestuurder verblinden.
SKODA OCTAVIA COMBI leasen

Infotainmentsysteem

Het 10 inch infotainmentsysteem in de Škoda Octavia Combi is voorzien van vele apps en een moderne touch slider. Hiermee kunt u gemakkelijk het volume regelen en de navigatie in- en uitzoomen zonder het scherm aan te raken. Dit alles wordt nog makkeljiker door de ondergelegen polssteun.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.
Opel Astra
Vanaf €519 p/mnd*
De Astra is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit. Boordevol innovatieve techniek en met een nieuwe generatie motoren, die tot 21% minder CO2 uitstoten1 en baanbrekend zuinig zijn.
Škoda Superb Combi
Vanaf €640 p/mnd*
Een tijdloos design gecombineerd met optimale functionaliteit. Voor zakelijk rijden en het gezinsleven de ideale auto.