ŠKODA Octavia Combi

Vanaf €409 p/mnd*

Zakelijk lease de ŠKODA Octavia Combi bij DutchLease

Gestroomlijnd uiterlijk

De dubbele koplampen en de scherpe lijnen voor geven de Octavia een gestroomlijnde uiterlijk. De koplampen voor zijn optioneel leverbaar met full LED technologie.


Ook de Octavia is Simply Clever

De vernieuwde Octavia Combi Ambition Business zit vol met slimme innovaties. Het infotainment systeem van de Octavia is voorzien van vele nieuwe apps en het interieur zit vol met handige opbergvakjes. Simply Clever van ŠKODA.

 

Vanaf €409 p/mnd*

 

 

De Octavia Combi

  • Vol met slimme innovaties
  • Infotainment systeem
  • Gestroomlijnde uitstraling
  • Handige opbergvakjes

De ŠKODA Octavia Combi in beeld

De ŠKODA Octavia Combi

Gestroomlijnd uiterlijk

Operational Lease de Skoda Octavia Combi

De vernieuwde scherpe lijnen voor geven de Octavia een gestroomlijnde uitstraling. De dubbele koplampen zijn leverbaar met full LED technologie.

Infotainment systeem

Zakelijk lease de Skoda Octavia Combi

De vernieuwde ŠKODA Octavia Combi Ambition Business zit vol met slimme innovaties. Het infotainment systeem is voorzien van vele nieuwe apps.

*Leasetarief Škoda Octavia combi 1.0 TSI Greentech 115pk Ambition Busines bij leasevorm Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar.

 

Kiest u voor Full Operational Lease bij DutchLease? Dan heeft u bij ons, in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen, onbeperkt recht op winterbanden gedurende de looptijd van uw leasecontract."

Ook toe aan échte service?

Robert staat voor u klaar!