Mercedes Sprinter leasen zakelijk 

De veelzijdige Mercedes-Benz Sprinter staat bekend om zijn ongeëvenaarde flexibiliteit. Of het nu op een bouwplaats is, als pendeldienst of voor koeriersdiensten, de Sprinter in al zijn varianten belooft comfort en prestaties, zowel op als naast de weg. De Sprinter is ook verkrijgbaar als elektrische variant (Mercedes eSprinter). Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

De veelzijdige Mercedes-Benz Sprinter

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter biedt comfort en veelzijdigheid in al zijn versies, of het nu gaat om de Gesloten Bestelwagen of de Tourer, met achter-, voor- of vierwielaandrijving en een maximaal toelaatbaar gewicht van 5,5 ton. Deze grote bestelwagen is ontworpen om aan diverse behoeften in verschillende sectoren te voldoen. Onder de motorkap vindt u de betrouwbare 2,0-liter dieselmotor, beschikbaar in vier vermogensniveaus, variërend van 84 kW tot 140 kW, afhankelijk van het gekozen model en de aandrijfvariant. Deze motoren worden gekoppeld een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een optionele automatische transmissie, wat resulteert in een uitstekende rijervaring, zowel op als naast de weg.

Standaard rijk uitgerust

De standaarduitrusting van de Sprinter en de eSprinter zijn aanzienlijk uitgebreid en de uitrustingspakketten zijn nauwkeuriger afgestemd op de specifieke wensen van klanten. Functionele opties die voorheen vaak afzonderlijk werden gekozen, worden nu steeds vaker gebundeld in pakketten. Voor beide modellen is er een ruime keuze voor de verschillende pakketten.

Mercedes Sprinter
Vanaf €615 p/mnd*
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes
  • Max. laadvermogen: 2998 kg
  • Tot 17 m³ laadruimtevolume
Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Mercedes 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Vraag een vrijblijvende offerte aan of informeer bij onze leaseadviseurs naar de actuele levertijd. 

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Mercedes Sprinter
Mercedes Sprinter

Digitale en interactieve ervaring

De Sprinter wordt standaard geleverd met de nieuwste generatie van het MBUX (Mercedes Benz User Experience) multimediasysteem en uitgerust met een indrukwekkend 10,25 inch scherm. Dit systeem onderscheidt zich door zijn verbeterde rekenkracht en nog betere menu-navigatie, waardoor de Sprinter een geavanceerde en interactieve digitale ervaring biedt.
Mercedes Sprinter

Tal van veiligheidssystemen

De nieuwe Sprinter biedt nog betere ondersteuning in alle situaties. De veiligheids- en assistentiesystemen van de nieuwe Sprinter zijn voorzien van extra functies, waarvan de meeste al standaard zijn inbegrepen bij de uitrusting. Standaard inbegrepen zijn Actieve Remassistent, Spoorassistent, Dodehoekassistent, Snelheidsassistent en meer.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Mercedes Vito
Vanaf €475 p/mnd*
De Mercedes Vito is de ultieme bedrijfswagen door zijn flexibiliteit en efficiëntie, én een mooi visitekaartje voor u als ondernemer!
Opel Vivaro-e
Van €659 p/mnd*
De eerste 100% elektrische bestelwagen van Opel, met een bereik tot 330 km.
Renault Master E-tech
Vanaf €1065 p/mnd*
De Renault Master E-Tech is de eerste 100% elektrische bedrijfswagen van Renault met veel ruimte, krachtige prestaties en geavanceerde technologieën.