ŠKODA Fabia

Vanaf €299 p/mnd*

ŠKODA Fabia Combi

Super Clever

Een ruime, sportieve auto met alles erin wat u verwacht: zuinige TSI-motoren, 6 airbags en 5-sterren veiligheid. De ŠKODA Fabia Combi beschikt standaard over LED dagrijverlichting en heeft een laadruimte tot 1.395 liter.
 

Veiligheid dankzij de vele functies

De airbags en LED-dagrijverlichting en achterlichten maken de ŠKODA Fabia Combi tot een van de meest veilige auto's op de weg. Daarnaast is de ŠKODA Fabia Combi standaard voorzien van elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels in carrosserie kleur en het geavanceerde Radio Blues mediasysteem.

Vanaf €299 p/mnd*


Waarom zakelijk leasen via DutchLease

  • Altijd een snelle reactie
  • Vast contactpersoon
  • Nuchtere kijk op leasing
  • Hoge klanttevredenheid
De ŠKODA Fabia Combi in beeld
ŠKODA: Simply Clever

Amundsen 6,5" touchscreen navigatiesysteem

ŠKODA Fabia zakelijk leasen bij DutchLease
Dankzij het Amundsen 6,5" touchscreen navigatiesysteem navigeert u moeiteloos uw ŠKODA het land door. Daarnaast geniet u dankzij het 3D soundsysteem en de 2 extra luidsprekers van audio in topkwaliteit.

Multifunctioneel lederen stuurwiel

Zakelijk lease de ŠKODA Fabia bij DutchLease
U heeft alles binnen handbereik met het multifunctioneel lederen stuurwiel van de ŠKODA Fabia Combi Clever. Het stuurwiel bevat radio en telefoonbediening en de MaxiDOT boordcomputer in het instrumentenpaneel.
 * Leasetarief Skoda Fabia Combi 1.0 TSI Greentech 95pk Active op basis van Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!