Tesla zakelijk leasen

Full Operational Lease

100% zorgeloos leasen

Wat is Full Operational Lease?

Full Operational Lease is de meest populaire zakelijke leasevorm. In het kort betekent Operational Lease dat de leasemaatschappij de auto aankoopt en verhuurt aan een onderneming. De toevoeging Full Operational is de meest complete vorm van leasen: u rijdt in een auto voor een vast maandbedrag waar onder andere wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud en reparatie inbegrepen zijn. Het enige dat u zelf betaalt zijn de brandstof- of laadkosten. Dit bespaart u maandelijks geld, maar ook tijd en energie, die u vervolgens kunt besteden aan wat echt belangrijk is voor uw onderneming. Dat noemen wij slim zakendoen.

De voordelen van Full Operational Lease

Met deze leasevorm komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Of u nu pech onderweg heeft of naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt: uw maandbedrag is altijd hetzelfde. Benieuwd naar de voordelen? Wij zetten ze voor u op een rijtje:

  • U rijdt in een splinternieuwe of zo goed als nieuwe auto zonder in één keer een grote investering te hoeven doen.

  • Uw administratie blijft overzichtelijk door een vast maandbedrag. Wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen (All risk dekking) zijn inbegrepen in een vast maandbedrag. Het enige at u zelf betaalt zijn de brandstof- en laadkosten. U heeft dus geen onvoorziene kosten.

  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

Alle merken en modellen met Full Operational Lease

Het maakt niet uit op welk model u uw zinnen heeft gezet; bij DutchLease kunt u deze gewoon bestellen zolang deze leverbaar zijn op de Nederlandse markt. Neem hier een kijkje bij de verschillende merken die wij onder andere aanbieden. Maar ook als uw voorkeur hier niet tussen staat, kunnen wij u verder helpen. Geef bij de offerte aanvraag alvast aan naar welk merk en model uw interesse uitgaat, zodat een van onze lease adviseurs u direct een passend advies kan geven. Met de huidige onzekerheden van leveringen kunnen wij gelukkig gebruik maken van ons grote netwerk van samenwerkende erkende autodealers. Zo hebben wij altijd een breed aanbod auto's die nog dit jaar of begin volgend jaar leverbaar zijn. 

Waarom DutchLease?

  • 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,6

Standaard de beste service bij DutchLease

USP dealeronderhoud wit groen
USP app wit groen
USP pechhulp wit groen

De verschillende mogelijkheden binnen zakelijke Full Operational Lease

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom heeft u binnen Full Operational Lease verschillende opties zodat u de leaseoplossing vindt die het beste bij uw situatie past. Voor een gloednieuwe auto of bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Liever geen langere wachttijden? Neem dan een kijkje bij ons occasion aanbod. Tijdelijk een vervangende auto nodig omdat u bijvoorbeeld met vakantie gaat? Dan biedt Additional Lease een fijn alternatief. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende opties binnen Full Operational Lease.

Binnen een week wegrijden: zakelijke occasion lease

Bij DutchLease Occasion Lease heeft u een zo goed als nieuwe auto met alle hiervoor genoemde voordelen van Full Operational Lease. Het grote voordeel is dat op occasions geen langere levertijd zit en u al binnen vijf werkdagen wegrijdt. Wij checken alle auto's zorgvuldig en hebben een continu aanbod van ruim honderd modellen. Bekijk hier ons huidige occasion aanbod.

Meer speelruimen met Flexible Lease

Een auto leasen, zonder jarenlange verplichting. Als dit is wat u zoekt, dan is Flexible Lease een vorm die bij uw bedrijf past. op deze manier heeft u vrijheid wanner het even wat minder gaat, of wanneer u juist stappen wilt zetten om te groeien. Meer weten over deze leasevorm? Bekijk alles over deze vorm van leasen hier.

Veelgestelde vragen over zakelijke Operational Lease

Audi A7 TFSI e DutchLease
Vind de lease auto die het beste bij u past
bij DutchLease least u alle merken en modellen