Tesla zakelijk leasen
Full Operational Lease
Compleet verzorgd leasen

Full Operational Lease bij DutchLease

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. En heel begrijpelijk. Met Full Operational Lease bent u namelijk verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. We dragen de zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico. En dit alles voor een scherp én vast maandbedrag.

 

 

De voordelen van Full Operational Lease

Het voordeel van een Full Operational Lease auto leasecontract bij DutchLease is dat alles zit inbegrepen. Van onderhoud, tot reparaties én een all-risk dekking. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van dit zorgeloze leaseproduct. Ook krijgt u voor deze vorm van autolease de keuze uit alle merken en modellen van DutchLease. Daarnaast wordt het maandbedrag vooraf bepaald. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid. Tevens is het maandtarief inclusief onverwachte kosten, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Zo is uw vaste maandtarief ook écht een vast maandtarief. Wel zo prettig. Dat is het voordeel van Full Operational Lease bij DutchLease.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Geen verrassingen

Wanneer u een leasecontract afsluit is zekerheid iets wat belangrijk voor u is. Een auto is een belangrijk en groot goed, dus optimale zekerheid is hierbij wel een must. Full Operational Lease sluit perfect aan bij deze behoefte aan zekerheid. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent uw wagenpark in één keer voor u. Daarnaast staat de leaseauto niet op uw balans en kunt u uw liquiditeitspositie optimaal benutten voor uw onderneming. Mocht u een keer te maken krijgen met schade, dan zit dit bij uw maandelijkse kosten inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bij. 


Zakelijk leasen kosten

Bent u op zoek naar een nieuwe leaseauto op basis van operationele lease, dan vraagt u zich wellicht af: ‘Wat kost zakelijk een auto leasen?’. De kosten van zakelijke lease verschilt per leasevorm en hangt van meerdere factoren af welke in het leasecontract worden opgenomen. De factoren zijn bijvoorbeeld de leasemaatschappij, contractsduur, kilometrage, het model van de leaseauto, brandstof en nog meer. Om u te laten zien hoe operational lease wordt berekend, hebben we dit overzichtelijk voor u op een rij gezet.

Bij DutchLease zitten in de maandkosten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking inbegrepen. Optioneel kunt u brandstof in het leasecontract opnemen. Zo heeft u een mooi totaalpakket voor een vast bedrag per maand. Dit scheelt een hoop zorgen en geregel. Wij regelen namelijk verder alles voor u. Heel prettig: u bespaart gedurende uw leasecontract maandelijks tijd, geld en energie die u weer kunt besteden aan uw corebusiness. Dat is dus slim zaken doen.


Full Operational Lease en andere lease producten

Wilt u volledig zorgeloos leasen waarbij alles in uw maandbedrag zit inbegrepen? Dan is Full Operational Lease hét leaseproduct dat bij u past. Toch ook benieuwd naar andere leaseproducten? Wij bieden meerdere leasevormen, voor elke situatie, aan. Short Lease of Occasion Lease zijn een mooi alternatief op Full Operational Lease. Hulp nodig bij het bepalen van de juiste leasevorm voor uw situatie? We staan graag voor u klaar!

Voordelen van Full Operational Lease
  • Keuze uit alle merken en modellen
  • Volledige service en continuïteit van vervoer
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten
  • 1 maandfactuur en daarmee overzichtelijke administratie