Tesla zakelijk leasen
Full Operational Lease
Compleet verzorgd leasen

Full Operational Lease bij DutchLease

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. En heel begrijpelijk. Met Full Operational Lease bent u namelijk verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. We dragen de zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico. En dit alles voor een scherp én vast maandbedrag.

 

 

De voordelen van Full Operational Lease

Een leasecontract waarbij alles zit inbegrepen? Zelfs onderhoud, reparaties en een all-risk dekking? Full Operational Lease van DutchLease maakt het mogelijk. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van dit zorgeloze leaseproduct. Het maandbedrag wordt vooraf bepaald. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid. Het maandtarief is tevens inclusief onverwachte kosten. Zo is uw vaste maandtarief ook écht een vast maandtarief. Wel zo prettig.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,3

  • 48 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Geen verrassingen

Wanneer u een leasecontract afsluit is zekerheid iets wat belangrijk voor u is. Een auto is een belangrijk en groot goed, dus optimale zekerheid is hierbij wel een must. Full Operational Lease sluit perfect aan bij deze behoefte aan zekerheid. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent uw wagenpark in één keer voor u. Daarnaast staat de leaseauto niet op uw balans en kunt u uw liquiditeitspositie optimaal benutten voor uw onderneming. Mocht u een keer te maken krijgen met schade, dan zit dit bij uw maandelijkse kosten inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bij. 


Maandkosten

In de maandkosten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking. Optioneel kunt u brandstof in het leasecontract opnemen. Zo heeft u een mooi totaalpakket voor een vast bedrag per maand. Dit scheelt een hoop zorgen en geregel. Wij regelen namelijk verder alles voor u. Heel prettig: u bespaart gedurende uw contractsduur maandelijks tijd, geld en energie die u weer kunt besteden aan uw corebusiness. Dat is dus slim zaken doen.


Full Operational Lease en andere lease producten

Wilt u volledig zorgeloos leasen waarbij alles in uw maandbedrag zit inbegrepen? Dan is Full Operational Lease hét leaseproduct dat bij u past. Toch ook benieuwd naar andere leaseproducten? Wij bieden meerdere leasevormen, voor elke situatie, aan. Short Lease of Occasion Lease zijn een mooi alternatief op Full Operational Lease. Hulp nodig bij het bepalen van de juiste leasevorm voor uw situatie? We staan graag voor u klaar!

Voordelen van Full Operational Lease
  • Keuze uit alle merken en modellen
  • Volledige service en continuïteit van vervoer
  • Vooraf bepaald vast maandtarief, inclusief onverwachte kosten
  • 1 maandfactuur en daarmee overzichtelijke administratie
DutchLease Volkswagen ID.3 1ST Plus
Profiteer nu nog van 8% bijtelling op de Volkswagen ID.3 1ST Plus
Slechts enkele modellen beschikbaar!