DutchLease op bezoek bij Rolling the city

Zoals ik al eerder heb geschreven zet de elektrificatie van de auto in rap tempo door. Op de weg is deze marktontwikkeling voor elektrische personenauto's duidelijke trend zichtbaar, maar hoe zit het met de elektrische bestelwagen? Om hier meer van te weten te komen ging DutchLease op bezoek bij Rolling the City.
Geschreven door Pasquinel Hatumena
29-7-2020 | Leesduur 5 min
Geschreven door Pasquinel Hatumena, Leaseadviseur
29-7-2020 | Leesduur 5 min
DutchLease op bezoek bij Rolling the City

Zero e-Mission

Bij DutchLease omarmen wij Zero e-Mission en houden we alle ontwikkelingen in het vizier. Naast het feit dat DutchLease wil bijdragen aan de vermindering van CO2 uitstoot, vinden wij het belangrijk om mee te bewegen met ontwikkelingen in de automotive industry. Op deze manier ontwikkelt DutchLease een duurzame propositie waar onze klanten van kunnen mee profiteren. 

The Last Mile 

Één van de manieren waarop DutchLease zich bezig houdt met Zero e-Mission is door verder te kijken dan enkel de conventionele leaseauto. De ontwikkeling op het gebied van duurzaam vervoer wordt steeds breder en vooral binnen de (grotere) stadskernen wordt er steeds vaker gekeken naar de mogelijkheden voor een duurzame oplossing. Een voorbeeld hiervan is om de Last Mile transport volledig elektrisch te doen.

Light Electric Vehicles

Interessante voertuigen zijn hierin de LEV, ook wel Light Electric Vehicles. Wij hadden het genoegen om Rolling the City te bezoeken. Zij zijn recent importeur geworden van de Regis Epic0. Het is een licht elektrisch voertuig die voor veel toepassingen kan worden gebruikt omdat er verschillende opbouwmogelijkheden zijn. 

Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om als pick up te gebruiken, koelwagen of als gewone bestelwagen. Met een snelheid van maximaal 75 uur per uur kunnen zelfs de buitengebieden van de stadskernen goed worden bediend.

De wereld van verduurzaming houdt dus niet op bij de elektrische auto. Zero e-Mission moet veel breder worden getrokken dan enkel de elektrische auto. Samen met Rolling the City hebben we kunnen sparren en kennis kunnen uitwisselen om in de toekomst zoveel mogelijk mobiliteitsvraagstukken kunnen beantwoorden en concreet op te lossen.
Auto nieuws
Geschreven door Pasquinel Hatumena
29-7-2020 | Leesduur 5 min
Geschreven door Pasquinel Hatumena | Leaseadviseur @ DutchLease
29-7-2020
Lees meer over:
Delen
Volvo C40
Elektrisch rijden voor berijders en wagenparkbeheerders
Alles wat u moet weten