Nieuws voor de elektrische rijder: Tango start eigen laadpalen netwerk

Rijdt u elektrisch? Dan is er goed nieuws voor u. Tankstation bedrijf Tango gaat in Nederland haar eigen netwerk van elektrische laadstations opzetten. Begin dit jaar opende Tango al de eerste laadpalen bij hun locatie in Harderwijk. Het plan is dat ook andere Tango stations meerdere laadpalen gaan krijgen. Mogelijk komen er ook verschillende laadpalen bij parkeerplaatsen en winkelcentra waar u uw elektrische auto op kan laden. Dat zal gebeuren onder de naam ‘Tango Electric’.

 

Tango electric bij u thuis

Tango heeft nog geen tijdplan of doel betreft de laadpalen. Mogelijk wil Tango in de toekomst ook het vlootbeheer voor bedrijven gaan doen. Dat betekent dat Tango electric ook laadpalen kan gaan plaatsen bij medewerkers thuis, waarbij het stroomverbruik voor uw lease-auto direct kan worden vastgelegd. U kunt momenteel al via de Tango electric app opladen bij ongeveer 30.000 laadpalen in Nederland.

Laadpleinen

Wellicht is het voor u ook mogelijk om in de toekomst om op een van de Tango laadpleinen uw auto te laden. Dat zullen grote pleinen worden waar meerdere laadstations op gevestigd zijn. Deze komen bij knooppunten in gemeenten en regio’s waar meerdere elektrische rijders tegelijkertijd zijn te bedienen. Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelen en nieuws betreft het elektrisch rijden in Nederland? Op nederlandelektrisch.nl vindt u meer informatie.