Elektrische modellen 2019

Elektrische leaseauto's via DutchLease

We zagen in 2018 het aantal volledig elektrische auto’s al aanzienlijk stijgen. In 2019 zal dit niet anders zijn en zal de markt nog meer volstromen met elektrische modellen die interessant zijn voor zakelijke rijders. Autofabrikanten zijn massaal bezig met elektrisch rijden en proberen elkaar onder andere af te troeven op prijs en actieradius. 2019 belooft dus een interessant jaar te worden voor elektrisch leasen en dus houden we u bij DutchLease graag op de hoogte van alles. Deze pagina vertelt u welke elektrische auto’s we in 2019 mogen verwachten.

 

Audi E-Tron

Elektrisch leasen bij DutchLease

De eerste volledig elektrische Audi werd in 2018 volledig onthuld en zal begin 2019 daadwerkelijk op de weg te vinden zijn. Door de naadloze combinatie van innovatieve technologieën en een strak design is de elektrische SUV van Audi een prachtig voorbeeld van hoe elektrisch rijden eruit kan gaan zien in de toekomst. De Audi e-tron beschikt over twee krachtige elektromotoren van maximaal 300kw en heeft in de ‘’S-Modus’’ nog meer vermogen. Na 30 minuten aan de snel-lader kan de auto u tot 333 kilometer verder brengen. Aan de normale lader haalt hij na 9 uur tot wel 400 kilometer. Dit alles terwijl u geniet van innovatieve veiligheidssystemen en een royaal comfort zoals we van Audi gewend zijn.


Tesla Model 3

Elektrisch leasen bij DutchLease

PerformanceTesla gaat in 2019 haar derde elektrische model lanceren. De Tesla Model 3 is een slag kleiner dan de Tesla Model S en valt mede daardoor in een lagere prijsklasse. Volledig elektrisch en met een uitzonderlijk goede actieradius lijkt het erop dat de Model 3 een goede basis voor succes heeft. De praktijkactieradius van de Model 3 wordt namelijk geschat op zo’n 500 kilometer. Bij Dutchlease verwachten we hem rond februari.


Porsche Tayca

Elektrisch leasen bij DutchLease
Het gaat al een aantal maanden heel veel over de eerste volledig elektrische Porsche. De autofabrikant uit Stuttgart laat spectaculaire beelden en imposante details doorsijpelen en dit wakkert de gemoederen behoorlijk aan. De eerste beelden van de Porsche Taycan zijn namelijk indrukwekkend, het strakke design van Porsche in combinatie met pijlsnelle elektrische aandrijving spreekt tot de verbeelding. De Porsche Taycan is daarnaast ook 5-deurs en biedt ruimte voor 4 personen, dit alles terwijl hij maar 1.3 meter hoog zal zijn. Met 440kw komt het geschatte vermogen op meer dan 600pk uit en ligt de topsnelheid boven de 250km/h.

 

 

Volkswagen ID.3

Elektrisch leasen bij DutchLease

Onder de ID lijn is Volkswagen van plan de elektrische markt écht te gaan bestormen, na de Volkswagen e-Golf en de e-up! is het eind 2019 tijd voor de Volkswagen ID.3 Dit zal volgens Volkswagen en anderen de elektrische auto voor iedereen worden. De reden hiervoor is dat de ID.3 naar verluidt onder de €30 000 zou moeten gaan kosten. De actieradius zou rond de 300km uit moeten komen. Door talloze innovatieve technologieën zal de ID.3 ook de slimste Volkswagen tot op heden worden, zo open je via een app je deur en start je met diezelfde app de elektromotor. De Volkswagen ID.3 belooft in ieder geval een spannende release in 2019 te worden en we zullen al het nieuws rondom de ID.3 aandachtig volgen.

 

Mercedes EQC

Elektrisch leasen bij DutchLease

Mercedes kan uiteraard niet achterblijven en deed dit in 2018 dan ook niet. Ze kondigden namelijk de Mercedes EQC aan. De EQC is een SUV die uitgerust is met een hypermodern dashboard en staat net als veel andere elektrische modellen bol van de innovatieve technologieën. Mercedes zal nog meer modellen gaan uitbrengen onder de EQ-lijn. De SUV zal in 5,1 van 0 naar 100 km/h gaan en biedt daarnaast uiteraard het comfort en de luxe die we kennen van Mercedes en de ruimte van een SUV.

 

Volvo XC40 

Elektrisch leasen bij DutchLease