Wagenparkbeheer bij DutchLease

Wagenparkbeheer zonder zorgen

Als wagenparkbeheerder wilt u zo veel mogelijk ontzorgd worden. Daarom denken wij met u mee. DutchLease biedt oplossingen die wagenparkbeheer gemakkelijk en overzichtelijk maken.

Fleetplatform van DutchLease
Fleetplatform
Alles voor berijders en wagenparkbeheerders binnen handbereik. Nieuwe auto configureren, leasetarief berekenen, leasevoorstel indienen en goedkeuren.
Facturatie bij DutchLease
Digitale facturatie
Bekijk al uw facturen in uw complete facturenoverzicht. Zodra een factuur klaar staat, ontvangt u een e-mail van ons met een link erin.
Fleetinformatie bij DutchLease
Fleetinformatie
Altijd en overal inzicht in de status van uw wagenpark. Bekijk overzichten, contactgegevens en pas gegevens van berijders aan.
Brandstofbeheer
Is brandstof opgenomen in uw overeenkomst? Dan kunt u de brandstofkosten van alle leaserijders inzien via MTC. Daarnaast is het mogelijk om de brandstofkosten te declareren via MTC.
App voor leaserijders
Biedt uw zakelijke leaserijder zekerheid én gemak. Met onze App heeft uw leaserijder alle informatie van de leaseauto binnen handbereik. Van inzicht in de kilometerstand en verbruik tot het melden van schade. Het is gemakkelijk en snel geregeld in de Mijn DutchLease App.
Ambassadeursprogramma
Word ambassadeur van DutchLease en ontvang een onvergetelijke belevenis ter waarde van €200 als beloning. Kent u iemand die de snelle en persoonlijke service van DutchLease kan gebruiken? Meld deze relatie dan aan!
Herinzet leaseauto / overname leasecontract
De leaseauto van uw medewerker meenemen vanuit zijn of haar vorige functie? Dat kan! U kunt daarvoor een aanvraag doen en wij nemen contact met u op.

Handig voor u als wagenparkbeheerder