Tesla leasen

Flex Lease

Flexibel een auto leasen: zeg na 12 maanden op wanneer u wilt

Flexibel zakelijk leasen

U wilt graag een zakelijke auto flexibel leasen? Met flex lease is het mogelijk om na 12 maanden het contract te ontbinden. Ideaal wanneer u niet vast wilt zitten aan langlopende leasecontracten. Plannen om te groeien in aantal werknemers? Of werknemers die meer hybride werken? Met een flex lease contract kan je makkelijk opschalen en afschalen. Ideaal voor ambitieuze werknemers, bedrijven en wagenparkbeheerders.

Wat is flex lease?

Bij flex lease krijgt u alle voordelen die komen kijken bij zakelijk leasen, alleen dan met een flexibele looptijd. Na 12 maanden kunt u met flex lease het contract ontbinden. Met flex lease kiest u niet alleen voor vrijheid, maar ook voor zekerheid. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. DutchLease zorgt namelijk voor:

  • De financiering van de auto

  • De verzekeringen

  • Het afschrijvingsrisico

  • De operationele kosten

Flexibele autolease voor gemak

Stel u rijdt schade of er mankeert onverwachts iets aan de auto. Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee, waar u niet op zit te wachten. Gelukkig dekt DutchLease al deze kosten wanneer u voor flex lease kiest. Voor een vast bedrag per maand, zijn alle zaken rondom uw auto geregeld en weet u precies waar u aan toe bent. Doordat alles op één maandfactuur staat, houdt u uw administratie overzichtelijk. Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken binnen het bedrijf.  

Verschil flex lease en short lease

Al lijken deze twee leasevormen erg op elkaar, het grootste verschil zit in de looptijd van het contract. Bij short lease kunt u al een auto leasen met een contractlooptijd van 1 maand. Bij flex lease is het minimum 12 maanden. 

Waarom DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

Populaire flex lease modellen

Audi A7 TFSI e DutchLease
Vind de lease auto die het beste bij u past
bij DutchLease least u alle merken en modellen