DutchLease, de leasemaatschappij voor het MKB

 • Martin
 • Nick
 • Robert
 • Michel

Snel, persoonlijk en nuchter, dat is waar DutchLease voor staat. Wij garanderen u een razendsnelle afhandeling van uw vraag of verzoek. Persoonlijk zijn we onder andere door u persoonlijke service te bieden met een vast contactpersoon die precies weet hoe uw wagenpark er uitziet en hier proactief op inspeelt. Vanaf het eerste contact luisteren we naar uw wensen en behoeften. We brengen deze helder en nuchter in kaart én komen met de beste oplossing voor uw situatie. Niets meer en niets minder, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Een universele leasemaatschappij

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Ondanks deze familiebanden is DutchLease een universele leasemaatschappij. Dit houdt in dat u elk gewenst merk en elk beoogd model bij ons kunt leasen. Dutchlease is een universele autoleasemaatschappij, gevestigd in Amersfoort. Hiervandaan bedienen we heel Nederland en richten wij ons specifiek op het MKB. Omdat DutchLease een universele leasemaatschappij is, leveren wij álle merken, welke variëren van Volkswagen tot Mercedes en van Audi tot Hyundai!

 

Klanttevredenheid

Een van de prioriteiten bij DutchLease is de klanttevredenheid. Ons streven is om al onze klanten te voorzien van de service en advies die zij van ons verwachten. Zo zorgen wij ervoor dat wanneer u een offerte opvraagt, u deze doorgaans binnen 24 uur van ons ontvangt. Het koppelen van klanten aan een persoonlijk contactpersoon en de lancering van een Berijders app vormen ook een bijdrage aan onze klanttevredenheid. De klanten van Dutchlease beoordelen de diensten met een gemiddelde van een 8,3! Deze beoordelingen worden verzameld door een onafhankelijke partij nadat zij een aankoop hebben gedaan bij onze leasemaatschappij.

 

Wat bieden wij aan?

Om u alvast een beeld te geven van de producten die wij aanbieden, volgen hierna een aantal voorbeelden: Full Operational Lease, Flexible Lease, Stock Lease, Greenfleet, Shuttel en Short Lease. Met de diensten die DutchLease aanbiedt, kunt u zorgeloos rond blijven rijden in de auto die aansluit bij uw wensen en behoeften. Naast ons assortiment veranderen bij DutchLease elk kwartaal de lease acties, hierdoor kunt u nóg voordeliger gebruik maken onze diensten en advies op maat.

Snel, Persoonlijk & Nuchter Dat is waar we voor staan

 • Altijd een snelle reactie
 • Vast contactpersoon
 • Nuchtere kijk op leasing
 • Hoge klanttevredenheid: 8,9

Relevant nieuws uit de autobranche

 • Autoverkopen in 2018 flink gestegen

  Over het afgelopen jaar heeft de Nederlandse automarkt een flinke stijging in verkopen gerealiseerd ten opzichte van het jaar ervoor. De Europese automarkt realiseerde een veel kleinere groei in verkopen.

 • Polestar lanceert Tesla-concurrent

  Het Zweedse Volvo-zusje Polestar heeft de eerste specificaties van de Polestar 2 gedeeld. De Polestar 2 gaat openlijk de strijd aan met de Tesla Model 3. Zowel qua prijsklasse en vermogen.

 • Tesla's in prijs verlaagd met 2.000 dollar

  Tesla Model X zakelijk leasen

  Fabrikant Tesla kondigt een prijsverlaging aan van 2.000 dollar in de US. Voorlopig geldt de prijsverlaging alleen in de Verenigde Staten. Waarom Tesla precies een prijsverlaging doorvoert is niet bekend.

 • Overstap naar elektrisch rijden? Vergist u zich niet in de bijtelling!

  Opel Ampera-e

  Stapt u halverwege het jaar over op elektrisch rijden en hield u uw auto eerder buiten de bijtelling, houdt dan rekening met een bijtelling van 4% over het gehéle jaar. Veel berijders vergissen zich hierin. De keuze voor het betalen van bijtelling (en dus het rijden van meer dan 500 km privé kilometers per jaar), geldt per kalenderjaar.

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3