Welkom bij DutchLease

 • Brett
 • Michel
 • Tjerk
 • Richard

Snel, persoonlijk en nuchter, dat is waar DutchLease voor staat. Wij garanderen u een razendsnelle afhandeling van uw vraag of verzoek. Persoonlijk zijn we onder andere door u persoonlijke service te bieden met een vast contactpersoon die precies weet hoe uw wagenpark er uitziet en hier proactief op inspeelt. Vanaf het eerste contact luisteren we naar uw wensen en behoeften. We brengen deze helder en nuchter in kaart én komen met de beste oplossing voor uw situatie. Niets meer en niets minder, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

De beste leasemaatschappij voor MKB Nederland

Dutchlease is een universele autoleasemaatschappij, gevestigd in Amersfoort. Hiervandaan bedienen we heel Nederland en richten wij ons specifiek op het MKB. Omdat DutchLease een universele leasemaatschappij is, leveren wij álle merken, welke variëren van Volkswagen tot Mercedes en van Audi tot Hyundai!

Een universele leasemaatschappij

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Ondanks deze familiebanden is DutchLease een universele leasemaatschappij. Dit houdt in dat u elk gewenst merk en elk beoogd model bij ons kunt leasen.

Dé leasemaatschappij met advies op maat

Dankzij onze jarenlange expertise hebben wij inmiddels heel wat gezien en meegemaakt op het gebied van zakelijk leasen. Op basis van deze ervaring voorzien wij u graag van persoonlijk advies.

Klanttevredenheid

Een van de prioriteiten bij DutchLease is de klanttevredenheid. Ons streven is om al onze klanten te voorzien van de service en advies die zij van ons verwachten. Zo zorgen wij ervoor dat wanneer u een offerte opvraagt, u deze doorgaans binnen 24 uur van ons ontvangt. Het koppelen van klanten aan een persoonlijk contactpersoon en de lancering van een Berijders app vormen ook een bijdrage aan onze klanttevredendheid.

De klanten van Dutchlease beoordelen de diensten met een gemiddelde van een 8,3! Deze beoordelingen worden verzameld door een onafhankelijke partij nadat zij een aankoop hebben gedaan bij onze leasemaatschappij.

Wat bieden wij aan?

Om u alvast een beeld te geven van de producten die wij aanbieden, volgen hierna een aantal voorbeelden: Full Operational Lease, Flexible Lease, Stock Lease, Greenfleet, Shuttel en Short Lease. Met de diensten die DutchLease aanbiedt, kunt u zorgeloos rond blijven rijden in de auto die aansluit bij uw wensen en behoeften. Naast ons assortiment veranderen bij DutchLease elk kwartaal de lease acties, hierdoor kunt u nóg voordeliger gebruik maken onze diensten en advies op maat.

Snel, Persoonlijk & Nuchter Dat is waar we voor staan

 • Altijd een snelle reactie
 • Vast contactpersoon
 • Nuchtere kijk op leasing
 • Hoge klanttevredenheid: 8,3
Karin van DutchLease

Actueel

 • Bedrijfswagen samenstellen tijdens Busleaseweken

  Samenstellen Volkswagen bedrijfswagen

  ​Het samenstellen van een Volkswagen bedrijfswagen was nog nooit zo leuk. Dankzij de Busleaseweken van DutchLease geniet u nu van mooie kortingen op de Volkswagen Caddy, Transporter en de Crafter.

 • Hoe de actieradius van elektrische auto's werkt

  actieradius DutchLease

  ​Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto's. Ook op het gebied van de actieradius; de afstand die een auto kan afleggen zonder tussentijds energie bij te 'tanken' zijn veel ontwikkelingen. We laten u zien hoe de actieradius berekend wordt en hoe dit werkt in de praktijk.

 • Live bekijken welke laadpalen beschikbaar zijn

  elektrisch laden

  Benieuwd waar u precies uw elektrische auto kunt laden? Deze kaart laat in realtime zien welke oplaadpalen nog beschikbaar zijn. Zo wordt het elektrisch rijden nog gemakkelijker gemaakt!

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3