Welkom bij DutchLease

 • Allard
 • Lennert
 • Brett
 • Marcel

Snel, persoonlijk en nuchter, dat is waar we voor staan. We garanderen u een razendsnelle afhandeling van uw vraag of verzoek. Persoonlijk zijn we onder andere door u persoonlijke service te bieden met een vaste contactpersoon die precies weet hoe uw wagenpark er uitziet en hier proactief op inspeelt. Vanaf het eerste contact luisteren we naar uw wensen en behoeften. We brengen deze helder en nuchter in kaart én komen met de beste oplossing voor uw situatie. Niets meer en niets minder, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Dé beste leasemaatschappij voor MKB Nederland

Dutchlease is een universele autoleasemaatschappij, gevestigd in Amersfoort. Hiervandaan bedienen we heel Nederland en richten wij ons specifiek op het MKB. Omdat DutchLease een universele leasemaatschappij is, leveren wij álle top 15 leasemerken, welke variëren van Volkswagen tot Mercedes en van Audi tot Hyundai!

Een universele leasemaatschappij

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Ondanks deze familiebanden is DutchLease een universele leasemaatschappij. Dit houdt in dat u elk gewenst merk en elk beoogd model bij ons kunt leasen.

Dé leasemaatschappij met advies op maat

Snel, persoonlijk en nuchter, dat is waar we voor staan. Wij garanderen u een razendsnelle afhandeling van uw vraag of verzoek. Persoonlijk zijn we onder andere door u persoonlijke service te bieden met een vaste contactpersoon die precies weet hoe uw wagenpark er uitziet en hier pro-actief op inspeelt. Vanaf het eerste contact luisteren we naar uw wensen en behoeften. We brengen deze helder en nuchter in kaart én komen met de beste oplossing voor uw situatie. Niets meer en niets minder, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Klanttevredenheid

Een van de prioriteiten bij DutchLease is de klanttevredenheid. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen naar huis gaat met de auto die het best past bij de wensen en behoeften van de klant. Door altijd voor u klaar te staan en snel te handelen proberen wij dit te realiseren. DutchLease zorgt er bijvoorbeeld voor dat u binnen 24 een offerte op maat ontvangt. Dit komt vooral van pas wanneer de auto met uw wensen en behoeften niet op onze website staat. Ook heeft DutchLease een Berijders app en een Berijders desk waar u altijd terecht kunt voor al uw vragen. De klanten van Dutchlease beoordelen de diensten met een gemiddelde van een 8,3! Deze beoordelingen worden verzameld door een onafhankelijke partij nadat zij een aankoop hebben gedaan bij onze leasemaatschappij.

Wat bieden wij aan?

Om u alvast een beeld te geven van de producten die wij aanbieden, volgen hierna een aantal voorbeelden: Full Operational Lease, Flexible Lease, Stock Lease, Greenfleet, Shuttel en Short Lease. Met de diensten die DutchLease aanbiedt, kunt u zorgeloos rond blijven rijden in de auto die aansluit bij uw wensen en behoeften. Naast ons assortiment veranderen bij DutchLease elk kwartaal de lease acties, hierdoor kunt u nóg voordeliger gebruik maken onze diensten en advies op maat.

Snel, Persoonlijk & Nuchter Dat is waar we voor staan

 • Altijd een snelle reactie
 • Vast contactpersoon
 • Nuchtere kijk op leasing
 • Hoge klanttevredenheid: 8,3
Karin van DutchLease

Actueel

 • De populairste leaseauto's van DutchLease

  Op zoek naar de perfecte leaseauto? Wij hebben de populairste leaseauto’s van DutchLease op een rijtje gezet. Bekijk de modellen en mogelijkheden hier:

 • Populaire elektrische auto's via DutchLease

  Populaire elektrische auto's Newsimage

  Heeft u ook interesse in elektrisch rijden maar weet u niet welke auto u moet kiezen? De populairste elektrische auto’s via DutchLease voor u op een rij.

 • Bijtellingskorting vervalt per 1 juli 2017

  Beetle sfeerbeeld

  Is voor uw leaseauto het kenteken voor het eerst afgegeven na juli 2012? Dan geldt er een 60 maanden termijn voor de bijtellingskorting. Vanaf 1 juli 2017 hebben we voor het eerst te maken met het verstrijken van deze 60 maanden termijn.

 • Goed voorbereid op vakantie

  Audi Q2 sfeerbeeld

  U bent helemaal klaar voor uw vakantie, maar heeft u ook op de geldende regels in het buitenland gelet? Deze kunnen per land flink verschillen en gaan bijvoorbeeld over het hebben van een veiligheidsvest of reservewiel en het verbod op het bezit van een extra jerrycan met brandstof.

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,3