DutchLease, de leasemaatschappij voor het MKB

 • Steven
 • Michel
 • Robert
 • Linda

Snel, persoonlijk en nuchter, dat is waar DutchLease voor staat. Wij garanderen u een razendsnelle afhandeling van uw vraag of verzoek. Persoonlijk zijn we onder andere door u persoonlijke service te bieden met een vast contactpersoon die precies weet hoe uw wagenpark er uitziet en hier proactief op inspeelt. Vanaf het eerste contact luisteren we naar uw wensen en behoeften. We brengen deze helder en nuchter in kaart én komen met de beste oplossing voor uw situatie. Niets meer en niets minder, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

De beste leasemaatschappij voor MKB Nederland

Dutchlease is een universele autoleasemaatschappij, gevestigd in Amersfoort. Hiervandaan bedienen we heel Nederland en richten wij ons specifiek op het MKB. Omdat DutchLease een universele leasemaatschappij is, leveren wij álle merken, welke variëren van Volkswagen tot Mercedes en van Audi tot Hyundai!

Een universele leasemaatschappij

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Ondanks deze familiebanden is DutchLease een universele leasemaatschappij. Dit houdt in dat u elk gewenst merk en elk beoogd model bij ons kunt leasen.

Dé leasemaatschappij met advies op maat

Dankzij onze jarenlange expertise hebben wij inmiddels heel wat gezien en meegemaakt op het gebied van zakelijk leasen. Op basis van deze ervaring voorzien wij u graag van persoonlijk advies.

Klanttevredenheid

Een van de prioriteiten bij DutchLease is de klanttevredenheid. Ons streven is om al onze klanten te voorzien van de service en advies die zij van ons verwachten. Zo zorgen wij ervoor dat wanneer u een offerte opvraagt, u deze doorgaans binnen 24 uur van ons ontvangt. Het koppelen van klanten aan een persoonlijk contactpersoon en de lancering van een Berijders app vormen ook een bijdrage aan onze klanttevredenheid.

De klanten van Dutchlease beoordelen de diensten met een gemiddelde van een 8,9! Deze beoordelingen worden verzameld door een onafhankelijke partij nadat zij een aankoop hebben gedaan bij onze leasemaatschappij.

Wat bieden wij aan?

Om u alvast een beeld te geven van de producten die wij aanbieden, volgen hierna een aantal voorbeelden: Full Operational Lease, Flexible Lease, Stock Lease, Greenfleet, Shuttel en Short Lease. Met de diensten die DutchLease aanbiedt, kunt u zorgeloos rond blijven rijden in de auto die aansluit bij uw wensen en behoeften. Naast ons assortiment veranderen bij DutchLease elk kwartaal de lease acties, hierdoor kunt u nóg voordeliger gebruik maken onze diensten en advies op maat.

Snel, Persoonlijk & Nuchter Dat is waar we voor staan

 • Altijd een snelle reactie
 • Vast contactpersoon
 • Nuchtere kijk op leasing
 • Hoge klanttevredenheid: 8,9

Actueel

 • De nieuwe Audi A1

  De tweede generatie van de Audi A1 Sportback is slimmer, sportiever en ruimer dan ooit. Voortaan zal de Audi A1 alleen nog als Sportback en dus als 5-deurs beschikbaar zijn. De Audi A1 zet een nieuwe standaard in zijn klasse op het gebied van luxe, comfort en sportiviteit. Een royale verbetering.

 • 5 veelgestelde vragen: Op vakantie met een zakelijke leaseauto

  zakelijke lease op vakantie

  Begin juli, dat betekent dat de vakantieperiode is aangebroken. Rijdt u in een zakelijke leaseauto, dan wilt u hier misschien wel mee op vakantie. Maar wat betekent dat voor u? Hier vindt u 5 veelgestelde vragen en antwoorden die van pas komen als u met uw zakelijke leaseauto op vakantie gaat.

 • WLTP update 8 juni 2018

  Nieuwsbericht WLTP update 7 juni 2018

  Alle auto’s die vanaf 1 september 2018 op de markt komen, moeten voldoen aan de regels van de WLTP. De WLTP is een meer realistische emissietest welke een betere weergave van het verbruik geeft dan de huidige NEDC test.

 • De Volvo XC40, 'Auto Van Het Jaar 2018' leasen bij DutchLease

  De Zweedse Cross-over maakt een bijzondere start van 2018: namelijk de bekroning met de titel 'Auto Van Het Jaar 2018'. DutchLease vertelt u graag waarom de Volvo XC40 op leasegebied ook een aantrekkelijke auto is. De Volvo XC40 Leasen via DutchLease kan al vanaf €649,- per maand*.

Van het eerste contact tot de aflevering verliep alles vlot en professioneel. Absoluut een aanrader als u een leaseauto zoekt."

Bekijk alle beoordelingen

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling
8,9