DutchLease reviews

Reviews van DutchLease

Ervaringen van onze klanten

Wat vinden onze klanten van ons?

We geven u graag inzicht in wat andere klanten van ons vinden. Onze reviews worden verzameld door Feedback Company. Een onafhankelijke partij die onze klanten benadert. Gemiddeld scoren wij een 8,4: een cijfer waarmee onze persoonlijke service wordt beloond. Wij zijn trots op dit cijfer maar altijd op zoek naar verbetering. Mocht u uw feedback met ons willen delen, neem dan contact met ons op. Wij horen graag hoe hoe wij onze service verder kunnen verbeteren!


Dit is waar we het voor doen

Bij DutchLease vinden we goed contact met onze klanten zeer belangrijk. U staat als klant centraal in al onze processen. Gelukkig is dat niet onopgemerkt gebleven. Een aantal van onze klanten vertelt u graag over hun ervaring als klant van DutchLease.

Persoonlijk contact is key bij Gassan Diamonds

David Bijlsma, commercieel directeur Firma Gassan Diamonds, verwacht persoonlijk contact van zijn toeleveranciers zoals de klanten van Gassan Diamonds dat ook van hen mogen verwachten. Daarom zijn Gassan Diamonds en DutchLease een onoverwinnelijk team.

Mobiliteitsbudget bij Kirkman Company

Medewerkers van Kirkman Company krijgen een mobiliteitsbudget. Medewerkers kiezen dan zelf hoe zij dit budget uitgeven. In driekwart van de gevallen kiest de medewerker voor een leaseauto van DutchLease. Zij krijgen dan naast een leaseauto ook een mobiliteitskaart en kunnen per rit de afweging maken om met het openbaar vervoer of met de auto te gaan.

De Kok Bouwgroep al 10 jaar klant

De Kok Bouwgroep is al ruim 10 jaar klant bij DutchLease. Er rijden 120 voertuigen rond waarvan 2/3 grijskenteken. Alexander Clemens, controller en wagenparkbeheerder, geeft aan dat hij de korte lijnen, kennis van zaken en het ontzorgen erg prettig vindt bij DutchLease.

Riwal Benelux voelt zich koning bij DutchLease

Wesley Moeliker, wagenparkbeheerder & inkoper Riwal BeNeLux, geeft aan dat hij zich als koning behandeld voelt bij DutchLease. Al 6 jaar werkt Wesley met dezelfde accountmanager. Geen keuze menu, informeel contact en het meedenken vindt hij het belangrijkste.

Sealflex al 16 jaar klant

Cor Akkermans, Directeur Sealflex voegafdichtingen, is al 16 jaar klant bij DutchLease. Er rijden 14 busjes van DutchLease rond. Een belletje, een mailtje en het is geregeld. Korte lijntjes daar houdt Cor van.