Zakelijk leasen voor MKB

Informatie leaserijder

Alles over de auto van de zaak

Informatie zakelijke leaseauto

Heeft of krijgt u een auto van de zaak? Dan loopt u vast met vragen rond. Hier vindt u alles wat u wilt weten over het hebben van een auto van de zaak. Van bijtelling tot de eigen bijdrage, en van het uitzoeken van een nieuwe leaseauto tot elektrisch rijden. Liever graag persoonlijk contact? Laat het weten. Onze leaseadviseurs staan voor u klaar. Bent u al klant bij DutchLease en wilt u zaken regelen? Hier vindt u alle informatie voor berijders.

Leasen bij DutchLease

Als leaserijder wilt u dat alles eenvoudig en snel geregeld wordt rondom uw leaseauto. Bij DutchLease krijgt u als leaserijder een vast contactpersoon aangewezen die altijd op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Heeft u vragen over de auto van de zaak of het leasecontract? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de leaseadviseur.

  • Vaste leaseadviseur: altijd een vast contactpersoon bij vragen over uw leaseauto of contract.
  • Standaard laag eigen risico: geen onverwacht hoge kosten wanneer u onverhaalbare schade rijdt.
  • App voor leaserijders: alle informatie over uw leaseauto direct beschikbaar. Van kilometerstanden tot het melden van schade, alles is snel en eenvoudig geregeld.

Standaard de beste service bij DutchLease

Dutchlease onderhoud bij de merkdealer
Dutchlease inzittenden verzekering
Dutchlease app voor berijders
Dutchlease ANWB Pechhulp en Wegenwacht

Elektrisch rijden

Leaserijders die overwegen de overstap te maken naar een zakelijke elektrische auto, hebben vaak vragen. Onze leaseadviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u deskundig te begeleiden. Of het nu gaat om de actieradius, laadmogelijkheden, kosten of subsidies – wij hebben de kennis om u volledig te informeren.

Daarnaast assisteren wij u bij het kiezen van de juiste elektrische auto die aansluit op uw wensen. We voorzien u ook van informatie over praktische aspecten zoals opladen, beschikbare laadpalen en de benodigde laadpassen. Kortom: bij de overstap naar elektrisch rijden kunt u rekenen op onze expertise en persoonlijke begeleiding.

Laatste nieuws