Occasion lease via DutchLease

Occasion Lease zakelijk

Snel en voordelig een tweedehands auto leasen

Occasion leasen zakelijk

Heeft u snel een leaseauto nodig voor uw onderneming of werknemers? Dan biedt zakelijke Occasion Lease de ideale oplossing. Met deze vorm van leasen rijdt u in een tweedehands auto die zo goed als nieuw is én geniet u van de alle services die vallen onder Full Operational Lease. Zo least u zorgeloos een vrijwel nieuwe auto, voor een scherpe prijs.

Occasion leasen met full operational lease

Een tweedehands auto leasen via DutchLease biedt veel voordelen. Zo zijn onze occasions in een perfecte staat, waardoor het voelt alsof u in een nieuwe auto rijdt. Wij checken alle auto's grondig, zodat u een betrouwbare auto krijgt die er zo goed als nieuw uitziet. De auto's zijn jong gebruikt, hebben een gunstige kilometerstand en zijn zowel technisch als optisch helemaal in orde. 

  • Direct een auto beschikbaar
  • Zo goed als nieuwe auto's
  • Scherp, vast bedrag per maand
  • Leasen inclusief all-risk dekking
  • Korte looptijd mogelijk: al vanaf 12 maanden
  • Alle voordelen van Full Operational Lease
Flexibel occasion leasen
Nú extra flexibel leasen
Een flexibel leasecontract iets voor u? Lease een occasion vanaf 12 maanden en profiteer tijdelijk van extra scherpe tarieven!

Direct beschikbare occasions

Soms is het van belang dat een auto onmiddellijk beschikbaar is. In dat geval biedt Occasion Lease de perfecte oplossing. Wanneer u de offerte tekent, is de occasion namelijk binnen twee tot vijf werkdagen al beschikbaar. Deze voorraadmodellen kennen nauwelijks tot geen wachttijden. Hierdoor bent u dus meteen voorzien van een goed onderhouden leaseauto, die we kosteloos voor u afleveren. Bekijk het actuele occasion aanbod, kies uw ideale auto en vraag uw offerte aan.

 

Bijtelling occasion berekenen

Wanneer u kiest voor zakelijke Occasion Lease geniet u van een haarscherp tarief, omdat tweedehands auto’s een lagere fiscale waarde hebben. In het tarief dat u maandelijks betaalt, zijn kosten als reparaties, onderhoud, banden, afschrijving, rente, motorrijtuigenbelasting én een all-risk dekking inbegrepen. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract.

Wat u netto betaalt aan bijtelling hangt ook af van het bijtellingspercentage waar de auto onder valt. Het percentage is afhankelijk van het jaar waarin de auto zijn eerste tenaamstelling heeft (tot maximaal 60 maanden). Dat betekent dat u een elektrische zakelijke occasion kan leasen voor een lager bijtellingspercentage als u bijvoorbeeld kiest voor een occasion uit 2021. De netto bijtelling ligt daarmee een stuk lager dan nieuwere auto’s uit 2021 of 2022. Heeft u een occasion op het oog? Bereken hier de bijtelling van de tweedehands auto. 

 

Andere leaseproducten naast Occasion Lease zakelijk

Gaat uw voorkeur toch uit naar een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag? Dan is Full Operational Lease iets voor u. Als betrokken lease-specialist helpen we graag bij het maken van uw keuze: of u nu een nieuwe auto of een occasion wilt zakelijk leasen. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen over zakelijke occasion lease

 

Waarom DutchLease?
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten
  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar
  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking
Occasion lease via DutchLease
Vind de occasion leaseauto die het beste bij u past
Bij DutchLease least u occasions van veel verschillende merken