Audi A3 Sportback

Het design en karakter van een Audi A3 maar dan wel een vijfdeurs auto. De Audi A3 Sportback toont het sportieve maar elegante karakter van de auto. U bepaalt zelf hoe de Audi A3 sportback eruit komt te zien met de keuze uit verschillende aanvullende opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Bang & Olufsen Sound System of Audi phone box met Wireless Charging. Nieuwe technologie die de auto laat aanpassen op uw persoonlijke smaak.

Innovatieve assistentiesystemen

De A3 Sportback heeft vele handige assistentiesystemen die streven naar volledig Piloted Driving. Een van de systemen is de rear cross-traffic assist, deze waarschuwt u voor kruisend verkeer bij het achteruitrijden uit een parkeervak. Of neem de emergency assist, houdt de auto op de rijstrook en zorgt dat u hier niet onvrijwillig vanaf wijkt. Ook kan dit assistentiesysteem de auto tot stilstand brengen als de bestuurder onverwacht niet meer in staat is tot het besturen van de auto. Naast deze twee voorbeelden zijn er nog veel meer assistentiesystemen die zorgen dat het rijden gemakkelijker wordt.

Vanaf €465 p/m*

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: €241,- p/mnd*
Fiscale waarde: €32.210,-

De A3 Sportback

  • Elegant en sportief
  • Intuïtief interieur 
  • Strak en modern design
  • Innovatieve assistentiesystemen

De Audi A3 Sportback in beeld

De A3 Sportback 

De 7-traps S tronic

Snel en eenvoudig schakelen met een versnellingsbak die een dubbele koppeling heeft. Met de optionele 7-traps S tronic wordt dit ook daadwerkelijk gerealiseerd. Hier is namelijk nauwelijks sprake van trekkrachtonderbreking. 

Audi virtual cockpit

Veilig en vertrouwd de weg op met de optionele Audi virtual cockpit. Een helder beeld met de vertrouwde smartphone-omgeving in het MMI-menu. Minder knoppen en een snelle bestemmingsinvoer zorgen voor optimale efficiency. 
* Lease tarief Audi A3 Sportback 30 TFSI 116pk Lease Edition op basis van full operational lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar.

Waarin wij verschillen van andere leasemaatschappijen? Wij houden het zo persoonlijk mogelijk: bij DutchLease krijgt u altijd een snelle reactie van uw vaste contactpersoon."

Ook toe aan échte service?

Huibert
Huibert staat voor u klaar! (033) 45 49 540