BMW i3 Performance Lease Edition

De volledig elektrische BMW i3 Performance Lease Edition is tijdelijk leverbaar en beschikt over een zeer compleet uitrustingsniveau. Speciaal samengesteld voor de zakelijke rijder. Daarnaast profiteert u van slechts 4% bijtelling.

Spectaculair en innovatief design

De BMW i3 is direct herkenbaar als een echte BMW maar onderscheidt zich met zijn progressieve en tegelijk duurzame design. Een voorbeeld hiervan zijn de grote en smalle banden en het aerodynamische design van de wielen. Samen verlagen ze de luchtweerstand en brengen het vermogen van de BMW i3 goed over op de weg.

Vanaf €529 p/m*

Bijtellingspercentage: 4%
Netto vanaf bijtelling: €54

De BMW i3 Performance Lease Edition

  • 179 kilometer actieradius**
  • Krachtig en vrijwel geluidsloos
  • Aerodynamisch design
  • Volledig verbonden met de buitenwereld

De BMW i3 in beeld

Het interieur van de BMW i3 Performance Lease Edition

Functionele ruimtelijkheid

BMW i3
Alles in het interieur is zinvol, elk detail volgt in vorm en functie een vast doel.De BMW i3 heeft een bijna futuristische uitstraling met een geheel nieuw ruimtegevoel.

Tegengesteld opende portieren

BMW i3
De BMW i3 is voorzien van tegengesteld opende portieren die niet gescheiden worden door een B-stijl. Het gehele interieur is beschikbaar voor inzittenden en biedt al direct de ruimtelijke sfeer van een royale loft.


* Leasetarief BMW i3 170pk (94 Ah) Aut i3. Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar.
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

Heeft u een auto 'over' in uw wagenpark, en kunt hier geen berijder voor vinden? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door."

Ook toe aan échte service?

Carl
Carl staat voor u klaar! (033) 45 49 540

Al onze acties