De Nissan Leaf Tekna, de meest luxe uitvoering van de Leaf

De nieuwe Nissan Leaf Tekna is de allereerste auto in de wereld die volledig met één pedaal te bedienen is. Het meest luxe model van de Nissan Leaf is voorzien van een 'e-Pedal'. Versnellen, vertragen en remmen: het kan allemaal met de e-Pedal. Doel van de e-Pedal is om vermoeidheid tegen te gaan en te streven naar optimale focus tijdens het rijden. Daarnaast is de Nissan Leaf 100% elektrisch en kunt u dus naar elke bestemming rijden zonder het milieu te vervuilen en dat met wel 378 kilometer rijbereik. Met het nieuwe laadsysteem gaat het laden nog sneller dan u gewend bent.

Nissan Intelligent Mobility

Met Intelligent Mobility krijgt autorijden een totaal nieuw niveau van verbinding en wordt het rijden makkelijker, veiliger en sensationeler. Het zwevende informatiescherm in het middenconsole zorgt ervoor dat uw telefoon een centrale plaats in de auto heeft. Apple CarPlay en Android Auto vormen de intelligente manier om uw favoriete apps handsfree te bedienen.

Via DutchLease kunt u nu de meest luxe versie van de Nissan Leaf leasen voor een aantrekkelijk en vast bedrag per maand. De uitvoering, Tekna, beschikt over lederen bekleding, een premium audiosysteem en LED koplampen met automatische hoogteverstelling. 

Van €525 voor €485 p/m*

Bijtellingspercentage: 4%
Netto vanaf bijtelling: €53,- p/mnd*
Fiscale waarde: €38.140,-


De Leaf

  • 100% elektrisch
  • Intelligent Mobility
  • Optimale veiligheid
  • Aerodynamisch design
  • De meest luxe uitvoering!

De Nissan Leaf Tekna in beeld

De Nissan Leaf

e-Pedal

Door uitsluitend het gaspedaal te gebruiken geniet u van een nieuwe rijervaring in de Nissan Leaf Tekna. e-Pedal is een technologie waardoor starten, versnellen, vertragen en remmen mogelijk zijn met slechts één pedaal. De Nissan Leaf Tekna garandeert een soepelere rit.

ProPILOT Park

Zonder het pedaal in te trappen, het stuur vast te houden en de poke in zijn achteruit te zetten kunt u met de nieuwe Nissan Leaf inparkeren. Met één druk op de knop neemt de Nissan Leaf het stuurwerk, het versnellen, het remmen en het schakelen automatisch op zich dankzij de nieuwste technologie. 
* Leasetarief o.b.v. Nissan Leaf Electric 30kW Tekna editie (meest luxe uitvoering). Op basis van Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar inclusief MIA Subsidie verrekening.

Het contact was steeds zeer plezierig en zeer onderhoudend met zeer prettige resultaten."

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling:
8,9