De Nissan LEAF

De nieuwe Nissan LEAF heeft de wow-factor, met name door het dynamische nieuwe design. Dit bestaat namelijk uit een interieur gevuld met blauwe accenten en een zwevend dak, maar ook een lichtblauwe V-vormige grille. De Nissan LEAF is niet alleen mooi, maar ook van alle technologische snufjes voorzien. Het is namelijk de allereerste auto in de wereld die volledig met één pedaal te bedienen is. Dit kan doordat de Nissan LEAF is voorzien van een 'e-Pedal'. Lees verder en laat ons u meer vertellen over dit vernieuwde model. De Nissan LEAF leasen wordt zo wel erg aantrekkelijk!

Technologische snufjes van de Nissan LEAF

Versnellen, vertragen en remmen: het kan allemaal met de e-Pedal. Doel van de e-Pedal is om vermoeidheid tegen te gaan en te streven naar optimale focus tijdens het rijden. Daarnaast is de Nissan LEAF 100% elektrisch en kunt u dus naar elke bestemming rijden zonder het milieu te vervuilen. En dat met een actieradius van wel 243 kilometer** en een maximaal vermogen van 150 PK (110 KW).

Met het nieuwe laadsysteem gaat het laden nog sneller dan u gewend bent. U kunt de accu namelijk van 20% naar 80% opladen in maar 60 minuten, mits u een CHAdeMO snellader gebruikt. Thuis opladen kan in 7,5 uur met de 7kW thuislader. Als u een Nissan LEAF zakelijk least krijgt u een laadpakket zodat u thuis ook zorgeloos kunt laden. Een laadabonnement is ook een van de opties bij zakelijk leasen. Kijk hiervoor op onze elektrisch laden pagina's.
 
Weet u nu nog niet zeker of u elektrisch wilt rijden in de Nissan LEAF? Wanneer u brandstof inruilt voor elektriciteit bestaan de voordelen onder andere uit belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Daarbij is de Nissan LEAF een ruime gezinsauto, die bovendien ontzettend veilig is bevonden. Hij heeft namelijk vijf sterren gekregen van de Europese beoordelaar Euro NCAP. Ontdek hem vandaag nog!

Nissan LEAF Intelligent Mobility

Met Intelligent Mobility krijgt autorijden een totaal nieuw niveau van verbinding en wordt het rijden makkelijker, veiliger en sensationeler. Het zwevende informatiescherm in het middenconsole zorgt ervoor dat uw telefoon een centrale plaats in de auto heeft. Apple CarPlay en Android Auto vormen de intelligente manier om uw favoriete apps handsfree te bedienen.
 
De Nissan Intelligent Mobility werkt samen met de e-Pedal en het ProPILOT-systeem waardoor de Nissan LEAF zelfstandig kan parkeren, maar bezit ook een camera en radar om bijvoorbeeld voetgangersdetectie mogelijk te maken. Hierdoor is de Nissan LEAF extra veilig.

Vanaf €449 p/m* Bijtellingspercentage: 4%

Nissan LEAF elektrisch leasen
*Lease tarief Nissan Leaf Electric 40kWh Acenta op basis van full operational lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar

De Nissan LEAF in beeld

De Nissan LEAF

e-Pedal

Door uitsluitend het gaspedaal te gebruiken geniet u van een nieuwe rijervaring in de Nissan LEAF. e-Pedal is een technologie waardoor starten, versnellen, vertragen en remmen mogelijk zijn met slechts één pedaal. De Nissan LEAF garandeert een soepelere rit.

ProPILOT Park

Zonder het pedaal in te trappen, het stuur vast te houden en de poke in zijn achteruit te zetten kunt u met de nieuwe Nissan LEAF inparkeren. Met één druk op de knop neemt de Nissan LEAF het stuurwerk, het versnellen, het remmen en het schakelen automatisch op zich dankzij de nieuwste technologie. 
* Leasetarief Nissan LEAF Electric 40kW Acenta op basis van Full Operational Lease, 60 maanden met 20.000 km per jaar. Leasetarief geldig tot en met 31 december 2018.
** Dit is de praktijkwaarde. De NEDC actieradius is een fabrieksopgave uit de Europese NEDC test. Helaas is dit in uiterst gunstige (laboratorium) condities en niet realistisch voor de praktijk.

“Wij zijn heel erg tevreden over Dutchlease. Veel kennis, oplossingsgericht en enorm hulpvaardige sympathieke medewerk(st)ers.” – Budelpack Poortvliet B.V.

De mening van onze klanten:

Gemiddelde beoordeling:
8,9