Vanaf €795 p/mnd

De Polestar 2 zakelijk leasen bij DutchLease

Polestar is een nieuw elektrisch performance automerk van hetzelfde moederbedrijf als automerk Volvo. Na het succes van de plug-in hybride Polestar 1 introduceert Polestar medio juni 2020 de eerste volledig elektrische auto van het nieuwe merk Polestar 2. Net zoals bij andere zakelijke elektrische leaseauto's profiteer je bij de Polestar 2 van een lagere bijtelling als zakelijke rijder. Op deze pagina leest u de belangrijkste highlights over het zakelijk leasen van de Polestar 2.

De eerste full-electric Polestar

Polestar is een elektrisch performancemerk en heeft ambitieuze plannen om de samenleving te veranderen door branchenormen in de automotive industrie te verleggen. Desondanks was de Polestar 1 een plug in hybride en geen full-electric. Met de komst van de Polestar 2 lanceert het automerk dan ook zijn eerste full-electric.

De Polestar 2 heeft twee elektromotoren van 78 kWh in 27 modules en bereikt daarmee een actieradius van 450 km. Aan sportiviteit ontbreekt het niet door deze sterke elektromotoren, de Polestar 2 accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde. Dat is 2 seconde sneller dan de Audi e-tron, en 1 seconde sneller dan de Tesla Model 3 Standard Range. Al met al positioneert Polestar zich hiermee sterk in zijn klasse. Daarbij lijkt Polestar zijn missie om met "pure, progressieve performance" de branchenormen te verleggen waar te maken met ijzersterke cijfers als deze.

 

Het design van de Polestar 2

De Polestar 2 is een elektrische, ruime hatchback die ook wel de fastback genoemd wordt. De voorzijde van de auto word gekenmerkt door een unieke grill. Aan de achterzijde bevinden zich de led lichten over de gehele breedte. Door deze opvallende achterlichtbalk over de gehele breedte zie je in het donker gelijk dat het om een Polestar gaat. En daar blijft het niet bij, want in het design van de Polestar 2 is alles tot in detail uitgewerkt. Zo weerspiegelt het dak het Polestar logo, heeft u opties voor opvallende kleuren gordelriemen, en zijn er verschillende stoffen in het interieur verwerkt.

Vanaf Vanaf €795 p/mnd*

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.


De Polestar 2

  • Volledig elektrisch
  • Actieradius van 450 kilometer
  • Snellaadsnelheid van 670 km/u

De Polestar 2 in beeld

Het interieur van de Polestar 2

De Polestar 2 maakt gebruik van uw smartphone om de deur te ontgrendelen. Druk op de ingebouwde startknop in de bestuurdersstoel en geniet van elektrisch rijplezier. 

Polestar 2 zakelijk leasen

Bij terugkomst weet de Polestar Connect-app precies uw voorkeur qua stoel- en spiegelinstellingen, en is het aanraken van uw portier voldoende om de auto te vergrendelen.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.
Alles over elektrisch leasen
Laadpalen, actieradius & de nieuwste modellen

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Lease de volledig elektrische Tesla Model S zakelijk bij DutchLease
Tesla Model S
Prijs op aanvraag
De veiligste en meest sensationele volledige elektrische auto van dit moment. Met een geavanceerd multimedia systeem.
Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron
Audi e-tron
8% bijtelling op elektrische modellen
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Zakelijk lease de Nissan LEAF bij DutchLease
Nissan LEAF e+
Vanaf €529 p/mnd*
De nieuwste Leaf e+ heeft door zijn 62 kWh accupakket een stuk grotere actieradius gekregen. Zo kunt u nog langer genieten van elektrisch rijden.

Wilt u weten of uw autoregeling marktconform is? Wij zoeken het graag voor u uit."

Ook toe aan échte service?

Huibert staat voor u klaar!