Lotus zakelijk leasen
Lotus zakelijk leasen
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Lotus zakelijke lease bij DutchLease

Snel en voordelig een Lotus leaseauto zakelijk leasen? Met Lotus zakelijke lease bieden we u de mogelijkheid om een Lotus auto te leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. Interesse? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Lotus aanbod uitgelicht
Lotus Eletre
Vanaf €1339 p/mnd*
De Lotus Eletre is een 100% elektrische vooruitstrevende hyper-SUV met een opvallend uiterlijk.

Lotus operational lease

Lease de Lotus auto met full operational lease: duidelijke voorwaarden en geen zorgen over onverwachte kosten. DutchLease biedt u een toegewijde contactpersoon, waardoor al uw vragen met betrekking tot de auto of het leasecontract snel worden beantwoord. Kiest u voor full operational lease? Dan profiteert u van de volgende services:

  • Vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering inzittende
  • Geen grote investering in één keer of aanbetaling
  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

Kortom, de leaseprijs die wij aanbieden is een all-in leaseprijs zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te assisteren bij het kiezen van het juiste Lotus zakelijke lease model dat voldoet aan uw behoeften en budget. Aarzel niet om advies te vragen bij een van onze medewerkers.

Lotus zakelijk lease en bijtelling

Wilt u de Lotus leaseauto ook privé rijden en rijdt u privé meer dan 500 kilometer per maand? Dan betaalt u bijtelling aan de overheid. De Lotus Eletre valt in het bijtellingspercentage van 16%. De exacte hoogte van de bijtelling is verder afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. De bijtelling uitrekenen? Gebruik onze bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto alleen voor het werk gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, betalen geen bijtelling.

Lotus: het merk

Lotus, een merk met een erfenis van zeven decennia aan grensverleggend onderzoek en ontwikkeling, heeft generaties autoliefhebbers geïnspireerd en verenigd. Opgericht in 1948 door de eigenzinnige ingenieur Colin Chapman, geloofde Lotus in de kracht van eenvoud en compromisloze visie. De filosofie van Lotus om grootsheid te bereiken door voortdurende innovatie, geavanceerde technologie en materialen heeft geleid tot auto's die niet alleen presteren maar ook voelen zoals een echte Lotus.

Nu zet Lotus deze onvermoeibare vindingrijkheid voort in het tijdperk van elektrische aandrijving. Dit doet het merk met bijvoorbeeld de Lotus Eletre, een 100% elektrische SUV met raceauto-DNA die klassieke Lotus prestaties en rijdynamiek combineert met luxueus comfort en dagelijkse bruikbaarheid. De reis van Lotus is nog maar net begonnen.