Mercedes-Benz Vito

Prijs op aanvraag

Mercedes-Benz Vito zakelijk leasen via DutchLease

Bent u op zoek naar een veelzijdige en efficiënte bedrijfswagen? Zakelijk lease de Mercedes-Benz Vito bij DutchLease, de leasemaatschappij voor het MKB. Met een zakelijk leasecontract bij DutchLease profiteert u van snelle, persoonlijke service en brengen wij u én uw bedrijf verder op de weg naar succes. Kies als ondernemer voor de Mercedes-Benz Vito, en u bent verzekerd van een echte alleskunner!

De Mercedes-Benz Vito is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen; de Gesloten bestelwagen, de Dubbelcabine en de Tourer. 

Als ondernemer is het niet alleen van belang om goed na te denken over de indeling van uw bedrijfswagen, maar ook over de bijbehorende laad- en draagcapacitieit. De Mercedes-Benz Vito kan tot meer dan 1000 kilo gewicht dragen in de laadruimte. Daarnaast is de laadruimte praktisch ingericht, zo beschikt de Vito altijd over meerdere laadopeningen met een lage drempel voor het in- en uitruimen. Zo wordt elke klus voor uw onderneming een fluitje van een cent. 

Prijs op aanvraag

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

 

De Mercedes-Benz Vito

  • Flexibel
  • Ruim
  • Zuinig in brandstofverbruik
  • Comfortabel
  • 5-sterren veiligheidsbeoordeling NCAP
  • Standaard rijk uitgerust
De Mercedes-Benz Vito in beeld
Het interieur van de Mercedes-Benz Vito
Mercedes Benz Vito Achterbank
Kies voor een stoelconfiguratie die past bij uw bedrijf. Zowel het aantal zitplaatsen, als het gehele passagierscompartiment is naar wens in te delen met 9 zitplaatsen in verschillende opstellingen. Zo zit er altijd een optie tussen voor uw bedrijf. 
Mercedes Benz Vito laadruimte
De Vito Dubbelcabine heeft drie verschillende uitvoeringen met bijbehorende laadruimte. De lengte van de laadruimte varieert van 159 cm tot wel 188 cm. 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.