Leasen uit voorraad - DutchLease
Gegarandeerd een nieuwe leaseauto in 2022
En stel hem zelf samen

Nu samenstellen, dit jaar rijden

Levertijden zijn even geen probleem, want deze modellen zijn gegarandeerd dit jaar te rijden. Het beste nieuws? U kunt ze nog naar wens personaliseren. Wilt u toch een andere kleur of andere velgen? Dat kan! Want we hebben nog een aantal productieplekken voor levering in 2022 weten te claimen, maar wees snel want op = op.

Renault Megane e-Tech electric zakelijk leasen
Renault Megane e-Tech EV40 220PK Optimum Charge
Vanaf €635 p/m*
De Renault Megane e-Tech is 100% elektrisch en is een krachtige cross-over met een stijlvolle look door de strakke aerodynamische lijnen.
Seat Leon Sportstourer zakelijk leasen bij DutchLease
SEAT Leon Sportstourer
Vanaf €605 p/mnd*
De sportieve stationwagen met stijl. De Leon Sportstourer biedt de ruimte van D-segment auto in een C-segment, zowel voor de benen als uw bagage.
Audi Q4 e-tron zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 e-tron
Prijs op aanvraag
Met een strak interieur en een prima werkend infotainmentsysteem is de Q4 onmiskenbaar een Audi. De Q4 e-tron heeft een gecombineerd bereik van 405 km. Bestel nu, en rijd begin 2023 al weg!
Audi A3 Sportback DutchLease
Audi A3 Sportback
Vanaf €560 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Lease de Skoda Octavia Combi zakelijk bij DutchLease
ŠKODA Octavia Combi
Vanaf €585 p/mnd*
De stijlvolle hatchback voor zaterdagfamilies die op zoek zijn naar ruimte. Vol infotainment, met een strak design en stoere contouren.
Operational Lease de Volkswagen Golf
Volkswagen Golf Variant
Vanaf €535 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.

Alles over zakelijk leasen uit voorraad

Leasen uit voorraad is simpelweg het leasen van een auto die uit onze voorraad leverbaar is, dit zijn nieuwe auto's. Leasen uit voorraad kent veel voordelen, het grootste voordeel is dat de auto's direct leverbaar zijn. U kunt dit jaar nog genieten van uw nieuwe auto. Door te leasen uit voorraad profiteert u ook nog eens van lage bijtelling, dit verschilt echter per auto. Met leasen uit voorraad heeft u de mogelijkheid dat we interessante auto's op voorraad hebben die een over een lage bijtellingspercentage beschikken, die kunnen in de 4%/8% en 12% bijtellingscategorie vallen.

Waarom leasen uit voorraad?

U kunt uw toekomstige auto volledig naar uw eigen voorkeuren personaliseren. Wilt u andere velgen onder uw auto? Geen probleem, dit is volledig te configureren naar uw voorkeuren. Zo kunt u de auto precies maken zoals u zelf wilt. Het mooiste is dat u er dit jaar nog in kan rijden. Rijdt snel weg in een voorraad auto met flexibele contracten.  Diverse modellen uit onze voorraad zijn zelfs voor contracten vanaf 12 maanden beschikbaar. Met de verschillende zakelijke leasevormen die wij aanbieden bent u altijd flexibel met de keuze van uw leasen uit voorraad auto.