Direct beschikbaar | DutchLease
Gegarandeerd een nieuwe leaseauto in 2022
en stel hem zelf samen

Nu samenstellen, dit jaar rijden

Levertijden zijn even geen probleem, want deze modellen zijn gegarandeerd dit jaar te rijden. Het beste nieuws? U kunt ze nog naar wens personaliseren. Wilt u toch een andere kleur of andere velgen? Dat kan! Want we hebben nog een aantal productieplekken voor levering in 2022 weten te claimen, maar wees snel want op = op.

Volkswagen Polo Life zakelijk leasen
Volkswagen Polo
Life en Life Business
De Polo is compact, maar completer dan ooit. Deze koning van de weg is te verkrijgen in 8 stoere kleuren. Voor welke gaat u?
Seat Leon Sportstourer zakelijk leasen bij DutchLease
SEAT Leon Sportstourer
1.0 Style Business Intense | handgeschakeld en automaat
De sportieve stationwagen met stijl. De Leon Sportstourer biedt de ruimte van D-segment auto in een C-segment, zowel voor de benen als uw bagage.
SKODA ENYAQ
ŠKODA ENYAQ iV
Zowel de 60 als 80
De elektrische SUV van ŠKODA is perfect voor het hele gezin. Met een gecombineerde actieradius van 330 tot 420 km komt u heel Nederland door.
Audi Q4 e-tron zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 e-tron
Advanced Edition 40
Met een strak interieur en een prima werkend infotainmentsysteem is de Q4 onmiskenbaar een Audi. De Q4 e-tron heeft een gecombineerd bereik van 405 km.
Volkswagen Tiguan Life Business zakelijk leasen
Volkswagen Tiguan
Life Business
De vernieuwde Tiguan heeft niets van zijn karakter verloren, maar alles gewonnen. Strakke lijnen, gewaagde details én revolutionaire verlichting.
Audi A3 Sportback DutchLease
Audi A3 Sportback
Advanced Edition 30 TFSI S Tronic
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.

Alles over zakelijk leasen uit voorraad

Leasen uit voorraad is simpelweg het leasen van een auto die uit onze voorraad leverbaar is, dit zijn nieuwe auto's. Leasen uit voorraad kent veel voordelen, het grootste voordeel is dat de auto's direct leverbaar zijn. U kunt dit jaar nog genieten van uw nieuwe auto. Door te leasen uit voorraad profiteert u ook nog eens van lage bijtelling, dit verschilt echter per auto. Met leasen uit voorraad heeft u de mogelijkheid dat we interessante auto's op voorraad hebben die een over een lage bijtellingspercentage beschikken, die kunnen in de 4%/8% en 12% bijtellingscategorie vallen.

Waarom leasen uit voorraad?

U kunt uw toekomstige auto volledig naar uw eigen voorkeuren personaliseren. Wilt u andere velgen onder uw auto? Geen probleem, dit is volledig te configureren naar uw voorkeuren. Zo kunt u de auto precies maken zoals u zelf wilt. Het mooiste is dat u er dit jaar nog in kan rijden. Rijdt snel weg in een voorraad auto met flexibele contracten.  Diverse modellen uit onze voorraad zijn zelfs voor contracten vanaf 12 maanden beschikbaar. Met de verschillende zakelijke leasevormen die wij aanbieden bent u altijd flexibel met de keuze van uw leasen uit voorraad auto.