Windmolen

Laat uw wagenpark rijden op windenergie van onze eigen windmolens

Onze groene motor achter uw wagenpark

100% CO₂ vrij rijden

Een groene wereld begint bij uzelf. Dat vinden wij ook. Daarom heeft Volkswagen Pon Financial Services als enige leasemaatschappij van Nederland eigen windmolens. Ze staan op Nederlandse bodem in de omgeving van Zwolle. Elke dag produceren ze een enorme hoeveelheid groene stroom.

 

Wilt u ook een 100% CO₂ vrij wagenpark?

Uiteraard laten we onze eigen klanten graag ook meeprofiteren. Wij kunnen uw leasecontracten koppelen aan onze windmolens, zodat zij gegarandeerd op onze eigen opgewekte groene stroom rijden. Met de groene stroom van onze windmolens rijdt u gegarandeerd 100% CO₂ vrij. 

duurzaam wagenpark
Elektrisch rijden heeft de toekomst
De vraag is niet óf we in Nederland volledig elektrisch gaan rijden, maar wanneer. In het klimaatakkoord staat dat vanaf 2030 alle nieuwe auto’s emissievrij moeten zijn. Wij hebben onszelf als doel gesteld om voorop te lopen als het gaat om Zero Emission Mobility.
Hoe groen is groene stroom
In Nederland is de vraag naar groene stroom groter dan het huidige aanbod. In veel gevallen wordt er gewerkt met de aankoop van certificaten, de exacte oorsprong is dan niet heel transparant. Met een leasecontract op onze groene stroom rijdt u gegarandeerd 100% CO₂ vrij. U ontvangt jaarlijks van ons een overzicht met de details over het verbruik en de totale stroom die de windmolens dat jaar hebben opgewekt.
Uw organisatie op de groene kaart
Met onze groene stroom levert uw organisatie een belangrijke bijdrage aan het milieu. U reduceert niet alleen de CO₂-uitstoot van uw wagenpark, maar zet ook uw organisatie op de groene kaart.
Besparen op uw CO2-kosten
Het compenseren van CO₂-uitstoot is kostbaar. Kiest u voor onze windenergie dan is de compensatie van uw organisatie direct zichtbaar en bespaart u in veel gevallen flink wat geld. Door uw elektrische auto’s op onze eigen opgewekte groene stroom te laten rijden, voorkomt u dat u uw CO₂-uitstoot nog op een andere manier hoeft te compenseren.

Meer weten?

Onze accountmanagers denken graag met u mee over het vergroenen van uw wagenpark.