Elektrisch leasen bij DutchLease

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet zo gek. De auto waar niet meer mee getankt hoeft te worden, maar welke 'geladen' moet zijn voordat je de weg op gaat, kende medio 2017 zo'n 120.000 eigenaren van zowel plug-in hybride als elektrische auto's in Nederland. De elektrische auto heeft zich bewezen en is klaar om zich te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van leasen. DutchLease neemt u graag mee in de wereld van elektrisch leasen en alles wat hier bij komt kijken. Van laden tot design.

Financiële voordelen elektrisch leasen

  • Lagere energiekosten
  • Vrijstelling van BPM en motorrijtuigenbelasting
  • Minder onderhoudskosten
  • Lagere bijtelling (4%)

De populairste elektrische auto's op dit moment

E-Golf De meest innovatieve Golf ooit

Volkswagen e-Golf

Met de e-Golf rijdt u niet alleen van A naar B, maar gaat u ook puur elektrisch de stad uit. De elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 km. 

Opel Ampera-E Veel bereik voor een lage prijs

Angst voor een beperkte actieradius behoort tot het verleden: De nieuwe Ampera-e kan de 500 kilometer barrière doorbreken zonder opnieuw te laden.

BMW i3 Slim en zuinig

De BMW i3 is direct herkenbaar als een echte BMW maar onderscheidt zich met zijn progressieve en tegelijk duurzame design. Een absolute blijver!

Opladen, laadpalen, laadpassen en meer.

Bij het kopen van een elektrische auto komt ook het laden kijken. Dit kan thuis, op het werk of op openbare plekken in Nederland. Wanneer u een elektrische auto wilt leasen komt hier ook een laadpakket bij. Vanuit Eneco worden drie soorten laadpunten aangeboden voor thuisladen. Lees meer over de belangrijkste specificaties van deze laadpunten, maar kom ook meer te weten over hoe het opladen precies werkt.

Alles over het laden van elektrische auto's Van het laden zelf tot de installatie van laadpalen

Handige elektrisch rijden apps Lees meer over de mogelijkheden

Uitgelicht

Top 5 langste actieradius Deze elektrische auto's rijden het verst:

  • Opel Ampera-e -520 kilometer
  • Tesla Model S - 480 kilometer
  • Renault Zoe - 300 kilometer
  • Volkswagen E-Golf - 300 kilometer
  • Hyundai Ioniq Electric - 250 kilometer

We helpen u graag verder Voor iedere vraag een antwoord:

Bij DutchLease houden we van persoonlijk contact. Daarom helpen wij u graag wanneer u een vraag heeft over elektrisch rijden.
 

Alle beschikbare laadpalen Op 1 kaart live te zien!

laadpalen live bekijken DutchLease

Bekijk hier alle beschikbare laadpalen in Nederland op 1 kaart. Zo wordt het nog gemakkelijker om uw elektrische auto op te laden.

Al uw vragen beantwoordt:

Bij het kiezen van een auto is de optie 'elektrisch' een steeds vaker voorkomende keuze. Echter zijn er nog vaak vragen over verschillende zaken omtrent het elektrisch rijden. Bent u zich aan het oriënteren voor een elektrische auto maar wilt u meer weten over de afstanden die deze auto's kunnen afleggen, hoe milieuvriendelijk een elektrische auto is, welke modellen beschikbaar zijn of waar u laadpalen kunt vinden? We praten u graag bij en beantwoorden graag uw vragen. 

Elektrische auto's winnen snel aan populariteit in Nederland. De voordelen voor het milieu, de betere prestaties en de fiscale voordelen zijn voor vele leaserijders de reden om over te stappen. Wilt u kijken hoe wij uw wagenpark kunnen vergroenen? Bel ons gerust om te sparren.

Ook toe aan échte services?

Carl
Carl zit voor u klaar! (033) 45 49 540