Volkswagen ID. zakelijk leasen

Elektrisch rijden met slechts 4% bijtelling

Een lage bijtelling betalen en duurzaam rijden, met de Volkswagen ID. leasen zit u goed. De Volkswagen ID. is de eerste volledig elektrische auto van Volkswagen, en daarmee de eerste ID. telg uit de ID. familie van Volkswagen; een reeks van volledig emissievrije Volkswagens.

De volledig elektrische Volkswagens worden gekenmerkt door een familienaam: ID. Ook in het design zijn er tussen de verschillende ID. modellen gelijkenissen. Zo zal Volkswagen de markt nog opkomen met de ID. Buzz, de ID. Cross en de ID. Vizzion. Alle ID. modellen zijn gebouwd op het speciaal ontworpen MEB platform. De 'Modular Electric Drive Kit', een onderstel waar de accu's extra plat zijn gemaakt en verwerkt zijn in de vloer van de auto. Op deze manier blijft er genoeg beenruimte over en wordt de actieradius van de auto niet belemmerd.

 

300 km op één accu met de Volkswagen ID.

De actieradius van de Volkswagen ID. ligt rond de 300 km, waarbij de auto in de zomer een range kan halen van wel 348 km. Met snelladen, wat inmiddels bijna overal langs de snelweg kan, heeft u uw Volkswagen ID. al in 30 minuten opgeladen tot een bereik van 303 km. Bekijk hier waar deze snellaadstations zich bevinden. Let op: de actieradius van een elektrische auto wordt bepaald door verschillende factoren: rijstijl, accutemperatuur, snelweg of stad, weersomstandigheden en gewicht.

 

Duurzaam leasen met 4% bijtelling

De Volkswagen ID. leasen maakt duurzaam rijden mogelijk. Niet alleen is elektrisch rijden duurzaam, het is ook financieel een stuk voordeliger. Tot nu toe is elektriciteit goedkoper dan benzine en ook de bijtelling voor elektrische auto's blijft voorlopig 4%. Echter betaalt u als zakelijke leaserijder wel meer bijtelling voor auto's boven de €50.000. Zakelijk leaserijders betalen voor de waarde boven de €50.000 22% bijtelling. Tot de €50.000 betaalt u nog 4% bijtelling. Meer weten over elektrisch leasen? Lees alles over elektrisch leasen voor zakelijke rijders hier
 
 

Vanaf 8 mei te reserveren prijs nog onbekend

De Volkswagen ID.

  • Eerste volledig elektrische Volkswagen
  • Productie start eind 2019
  • 2020: ID. leverbaar in Nederland
  • 4% bijtelling tot €50.000
  • praktijkactieradius 300 km
  • Nieuwste veiligheidsfuncties
  • Interactieve interieurverlichting op stemcommando's
  • MEB-platform met platte accu's in vloer
  • Vierwielaandrijving
  • LED Matrix koplampen

De Volkswagen ID. in beeld

De Volkswagen ID.  leasen betekent een grote rol voor uw smartphone

Uw smartphone speelt een grote rol bij het leasen van de Volkswagen ID. Zo opent u de deuren van de auto met uw smartphone, start u de auto met uw smartphone, en gebruikt u uw unieke ID vanaf uw smartphone om de instellingen in de auto terug te zetten naar uw wensen. Met de unieke User ID stelt u de auto in naar uw persoonlijke voorkeur. De stand van de stoelen, de contacten in de telefoonlijst en de instellingen op de radio. Zo rijdt u meteen weg in een auto die ingesteld staat op uw wensen. Naast de voordelige 4% bijtelling op volledig elektrische auto's, is een Volkswagen ID. leasen nog eens extra aantrekkelijk door MIA subsidie, een subsidiepot vanuit de overheid om de aanschad van volledig elektrische voertuigen te stimuleren.

De Volkswagen ID. leasen via DutchLease

Vanaf 8 mei 2019 is het mogelijk de Volkswagen ID. te reserveren via DutchLease.  Naar verwachting zullen de eerste modellen in 2020 (beperkt) leverbaar zijn.  Neem bij interesse of voor meer informatie contact met ons op. 

Wilt u meer weten over elektrisch rijden en wat hier allemaal bij komt kijken? Wij helpen u bij de installatie van een elektrische laadpaal, informeren u graag over hoe het werkt met elektrisch laden en waar u hiervoor terecht kunt. Wij bieden u altijd persoonlijke hulp: Bij DutchLease beschikt u altijd over een vaste contactpersoon die op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen van uw wagenpark of leaseauto.

Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID.

Revolutionair MEB platform

MEB platform Volkswagen ID.NEO
Met het revolutionaire Modular Electric Drive Kit zitten accu's in de vloer van de auto. Doordat de accu's extra plat zijn gemaakt blijft er genoeg ruimte voor de baggage en passagiers over, zonder dat de actieradius hier onder lijdt.

Twee elektromotoren

Volkswagen ID.NEO zakelijk lease via DutchLease
De kracht van de Volkswagen ID. is te danken aan twee elektromotoren, bevestigd op de voor- en achteras. De achtermotor levert 150 kW en de voorste motor 75 kW. Beide motoren zijn gekoppeld aan een batterij van 111 kWh. De Volkswagen ID. is begrensd op 180 km/h.
* De Volkswagen ID. gaat in 2020 in productie. De volledig elektrische Volkswagen ID. is vanaf 8 mei (beperkt) te reserveren. Neem contact op voor meer informatie.

Met een elektrische laadpaal bij u thuis laad u snachts uw elektrische auto en start u de dag altijd met een volle tank!"

Ook toe aan échte service?

Brett
Brett helpt u graag! 033 45 49 540