Volkswagen ID.NEO

Elektrisch rijden met slechts 4% bijtelling

Een lage bijtelling betalen en duurzaam rijden, met de Volkswagen ID.NEO leasen zit u goed. De Volkswagen ID.NEO is de eerste volledig elektrische auto van Volkswagen, en daarmee de eerste ID. telg uit de ID. familie van Volkswagen; een reeks van volledig emissievrije Volkswagens.
De volledig elektrische Volkswagens worden gekenmerkt door een familienaam: ID. Ook in het design zijn er tussen de verschillende ID. modellen gelijkenissen. Zo zal Volkswagen de markt nog opkomen met de ID. Buzz, de ID. Cross en de ID. Vizzion. Alle ID. modellen zijn gebouwd op het speciaal ontworpen MEB platform. De 'Modular Electric Drive Kit', een onderstel waar de accu's extra plat zijn gemaakt en verwerkt zijn in de vloer van de auto. Op deze manier blijft er genoeg beenruimte over en wordt de actieradius van de auto niet belemmerd.

 

300 km op één accu met de Volkswagen ID.NEO

De actieradius van de Volkswagen ID.NEO ligt rond de 300 km, waarbij de auto in de zomer een range kan halen van wel 348 km. Uit de NEDEC test - een laboratoriumtest met zeer gunstige omstandigheden-  blijkt dat de Volkswagen ID.NEO een actieradius kan halen van 400 km. Met snelladen, wat inmiddels bijna overal langs de snelweg kan, heeft u uw Volkswagen ID.NEO al in 30 minuten opgeladen tot een bereik van 303 km. Bekijk hier waar deze snellaadstations zich bevinden. Let op: de actieradius van een elektrische auto wordt bepaald door verschillende factoren: rijstijl, accutemperatuur, snelweg of stad, weersomstandigheden en gewicht.

 

Duurzaam leasen met 4% bijtelling

De Volkswagen ID.NEO leasen maakt duurzaam rijden mogelijk. Niet alleen is elektrisch rijden duurzaam, het is ook financieel een stuk voordeliger. Tot nu toe is elektriciteit goedkoper dan benzine en ook de bijtelling voor elektrische auto's blijft voorlopig 4%. Echter betaalt u als zakelijke leaserijder wel meer bijtelling voor auto's boven de €50.000. Zakelijk leaserijders betalen voor de waarde boven de €50.000 22% bijtelling. Tot de €50.000 betaalt u nog 4% bijtelling. Meer weten over elektrisch leasen? Lees alles over elektrisch leasen voor zakelijke rijders hier.
 
 

Prijs nog onbekend

De Volkswagen ID.NEO

  • Conceptcar
  • Productie start 2020
  • Volledig elektrische auto
  • 4% bijtelling tot €50.000
  • praktijkactieradius 300 km

De Volkswagen ID.NEO in beeld

De Volkswagen ID. NEO leasen betekent een grote rol voor uw smartphone

Uw smartphone speelt een grote rol bij het leasen van de Volkswagen ID. NEO. Zo opent u de deuren van de auto met uw smartphone, start u de auto met uw smartphone, en gebruikt u uw unieke ID vanaf uw smartphone om de instellingen in de auto terug te zetten naar uw wensen. Met de unieke User ID stelt u de auto in naar uw persoonlijke voorkeur. De stand van de stoelen, de contacten in de telefoonlijst en de instellingen op de radio. Zo rijdt u meteen weg in een auto die ingesteld staat op uw wensen. Naast de voordelige 4% bijtelling op volledig elektrische auto's, is een Volkswagen ID.NEO leasen nog eens extra aantrekkelijk door de MIA subsidie.

De Volkswagen ID.NEO leasen via DutchLease

Wilt u er als een van de eerste bij zijn en een Volkswagen ID.NEO leasen via DutchLease? Reserveer de auto bij ons en wij houden u op de hoogte van de actuele levertijd. Het reserveren van de Volkswagen ID.NEO is vrijblijvend. Meer weten over elektrisch rijden? Wij helpen u bij de installatie van een elektrische laadpaal, informeren u graag over hoe het werkt met elektrisch laden en waar u hiervoor terecht kunt. Wij bieden u altijd persoonlijke hulp: Bij DutchLease beschikt u altijd over een vaste contactpersoon die op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen van uw wagenpark of leaseauto.

Volledig elektrisch rijden met de Volkswagen ID.NEO

Revolutionair MEB platform

MEB platform Volkswagen ID.NEO
Met het revolutionaire Modular Electric Drive Kit zitten accu's in de vloer van de auto. Doordat de accu's extra plat zijn gemaakt blijft er genoeg ruimte voor de baggage en passagiers over, zonder dat de actieradius hier onder lijdt.

Twee elektromotoren

Volkswagen ID.NEO zakelijk lease via DutchLease
De kracht van de Volkswagen ID.NEO is te danken aan twee elektromotoren, bevestigd op de voor- en achteras. De achtermotor levert 150 kW en de voorste motor 75 kW. Beide motoren zijn gekoppeld aan een batterij van 111 kWh. De Volkswagen ID.NEO is begrensd op 180 km/h.
* De Volkswagen ID.NEO gaat in 2020 in productie. Bij DutchLease kunt u nu alvast een vrijblijvende reservering maken. Zo hoort u direct van ons wanneer wij meer weten over de prijs en levertijd.

Met een elektrische laadpaal bij u thuis laad u snachts uw elektrische auto en start u de dag altijd met een volle tank!"

Ook toe aan échte service?

Brett
Brett helpt u graag! 033 45 49 540